פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים החלפתי את הלוח במחשב הישן ללוח שכולל כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה ומעבד מובנה.המוכר אמר לי שזה מעבד AMD2200 אבל כשבדקתי במאפייני מערכת בוינדוס המהירות היא רק 1.2GHZ וגם בחוברת של הלוח רשום שהזה מעבד דיורון.ד"א זה מה שרשום במדיוק בsystem properties: computer:mobile AMDAthlon 41.20 GHzאיך אני יכול לדעת איזה מעבד זה ובאיזה מהירות הוא?ואיך נחשב הלוח הזה ביחס ללוחות שמכילים רכיבי און בורד?זה לוח של חברת PC CHIPS מדגם M810D עם ציפסט של חברת SISוהאם אתם חושבים שהכרטיס המסך שלו יותר טוב מהוודו 3 שהיה לי?
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים תבדוק כמה קאש יש לו, אם זה דיורון יהיה לו 128K לעומת 256K באט'לון.בכל אופן זה שקר כל השמות האלו שנותנים (PRO 2000 וכו') כי אין כאלו מעבדים.הכרטיס לא יותר טוב מהוודו3, במיוחד אם יש לך SDR ולא DDR במחשב.
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מחבר איך אני בודק כמה קאש יש לו?וגם איך אני יודע איזה דגם זה? (AMD220 כמו שאמרו לי או משהו אחר..)ועל איזה שמות אתה מדבר?! (PRO 2000?!)
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים בקיצור קנית מחשב חרא.מצטער לבאס אותך.פעם הבאה תתייעץ עם אנשים פה לפני שאתה קונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.