עבור לתוכן

עזרה בבחירת מפרט מחשב 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 גג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ועבודה עם תוכנת עיצוב ותכנון Solidworks

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הידועים והטובים כגון battlefield crysis3 וכו'..

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

בנוסף רציתי לדעת אם כדאי לחכות קצת עם הקנייה ולקנות מערכת מחשב הכוללת מעבד Haswell?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אתה לא צריך לחכות לשום דבר מעבדי האסוול כבר פה.

אם ניקח בחשבון מערכת שקטה במיוחד לבקשתך, שכוללת את דור המעבדים החדש ומאפשרת ביצועים ברמות

גבוהות ומקסימליות אפשר לקבל את זה בגבולות החריגה המוקצבת:

(מפרט זה בהנחה שברשותך מסך ברזולוצית 1080P)

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪968

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪465

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪745

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪146

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪338

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪1459

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪110

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4421

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4333 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/cjmdtbqw

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על המפרט.

כמה שאלות:

- אם אני מתפשר קצת בדרישה לשמירה על שקט האם אפשר לחסוך כמה שקלים או שזה זניח?

- 4GB זיכרון זה מספיק או שכדאי כבר לקנות מחשב עם 8?

*הכי חשוב לי זה לקנות מחשב טוב (חלקים איכותיים) שיחזיק מעמד הרבה זמן ולא יתחיל להשמיע רעשים ולרדת ברמת הביצועים במהירות

פורסם

-אתה יכול לחסוך באיזור ה-100~200 שקלים בבאנדל אחר, אם השקט חשוב לך מדובר בבאנדל מוזל איכותי ומשתלם במיוחד.

-מדובר בשני מודולים של 4 ג'יגה, סה"כ 8 גי'גה.

-הרכיבים איכותיים ביותר, המחשב חזק, כמובן שנבנה במסגרת התקציב ושאם ניקח בחשבון את תוכנות העריכה תמיד אפשר לקבל

מערכת חזקה יותר ומהירה יותר. זה מאוד תלוי גם באופן ותדירות העבודה שלך. בגיימינג בכל אופן הביצועים יהיו ללא דופי.

אני שוב מזכיר - המפרט מיועד למסכים ברזולוציה של 1080P לכל הפחות.

פורסם

ROY לא עדיף לו להשקיע עוד 4 שקל ולקבל לוח ATX ולא mATX?

http://www.tms.co.il/product/12631

פורסם

לטעמי לא. ההבדלים הם לא רק בגודל הפיזי תביט באתר היצרן.

פורסם
  • מחבר

עזרת לי המון.

לגבי TMS, אני רואה שיש בפורום תמיכה ממש נרחבת (לא הכרתי את החנות לפני), האמת שבהתחלה חשבתי לקנות מאייבורי או KSP כי יש חנויות קרובות אליי.

עכשיו אני שוקל לקנות את המחשב מTMS הדבר היחידי שאני קצת חושש ממנו זה המרחק של החנות,

קיימים שירותים נוחים למי שקונה מחשב וגר רחוק מנתניה?

אני גר בגדרה.

פורסם

גם אני גר בגדרה :)

הזמנתי מספר פעמים מהחנות הזו והשירות היה מהיר ומעולה, משלוח בחינם עד הבית ובמקרה של מימוש

אחריות האיסוף והחזרה של המוצר בחינם גם כן. יצא לי לממש אחריות פעם אחת וזה לקח יומיים בלבד.

אני אישית ממליץ.

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שחקרתי קצת עלו עוד כמה שאלות

לגבי הכרטיס מסך שהוצע לי פה, gtx 760, קיים הכרטיס sapphire 7870 xt שמחירו 1099 ש"ח לעומת ה760 שמחירו המעודכן 1566 ש"ח (467 ש"ח הבדל) ולפי כל מיני השוואות לא נראה שה760 טוב יותר למשל http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7870-XT-vs-GeForce-GTX-760

תקנו אותי אם אני טועה..

בנוסף לגבי הזיכרון RAM האם התזמון זיכרון חשוב ומורגש? , בזיכרון שמוצע פה התזמון הוא 11

יום טוב.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

פורסם

מפרט לא מאוזן ותחליף מהר את הקירור זבל של אנטל ותוסיף SSD למערכת הפעלה זה הרבה יותר מהיר זה שווה

גם קח בחשבון שכרטיס גרפי עם 2GB זיכרון זה גבולי היום ובשביל משחקים של ה3 שנים הבאות עדיף כרטיס עם יותר זיכרון

לפי דעתי עם אתה משתמש בהרבה חלונות פתוחים עדיף לקחת זיכרון של 3X8GBאו2 או 3X4GB בשביל לנצל עבודה ב 3 ערוצים במקום שתיים של 4GB

WIN8 יודעה לנצל יותר זיכרון עם המערכת משתמשת ב 1GB זיכרון המערכת תוסיף עוד 1GB זיכרון לשימוש בשביל לאחסן יותר מדעה בזיכרון וכך לעבוד יותר מהר באתחול המחשב כך שכבר 2GB ואולי יותר כבר בשימוש של מערכת ההפעלה

פורסם

סוכריות המפרט של רוי אחלה מפרט..

הקירורים החדשים של אינטל שקטים ועושים את העבודה, לא נדרש פה ביצוע OC ולכן הוא מתאים למשימה.

בקשר ל-SSD אני ממליץ אך זה מה שנכנס לו כרגע בתקציב.

בקשר לזיכרון כרטיס המסך, נחרש כבר רבות ואין שום הצדקה כרגע לכרטיס עם 4GB, קרייסיס 3 מנצל רק 1 ג׳יגה.

בקשר לכמות זיכרון ראם, מה התדירות שימוש בסוליד?

פורסם
  • מחבר

עידן תודה על התגובה רק עכשיו ראיתי שזה בפוסט הישן,

אני משתמש בסוליד בתדירות גבוהה יחסית.

פורסם

אז באמת הייתי שוקל לכיוון 16 ג׳יגה זכרון, אם זה היה לצורכי עבודה, כבר הייתי חושב לכיוון מעבד i7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים