עבור לתוכן

מתכנן לקנות נייד, כמה שאלות על קניה(לא על חומרה)

Featured Replies

פורסם

שלום,השאלות הן:

1.------מחשב יד שניה או מחודש ,זה דבר לא כדאי ?נגיד מחודש או יד שניה מהדגמים החדשים והיוקרתיים.

2.------נושא האחריות חייב להיות בקניית מחשב נייד?

3.------קניה מאייביי +מיסים ומשלוח עדיפים מלקנות מחשב בארץ?(הכוונה,משתלם?)

4.------מה עליי לבדוק במחשב חוץ מהחומרה של ביצועים?(סוללה למשל )?

5.------מה גודל המסך שמומלץ לקנות?

אני תמיד רוצה מסך גדול וחושב ש15 זה המינימום, אבל אני רואה שיש 13-14 ששולטים בשוק. וחוץ מיזה 13 הוא פשוט נראה קטן מאוד ,אין לי מושג איך מסתדרים עם זה .ויש מחשב מסך 14 שאני דלוק עליו ..

ואולי עוד שאלות שיעלו לי בהמשך.

אם בבקשה תוכלו גם לנמק לתשובות ,כדי שאני יהיה בטוח ויבין למה אתם אומרים ככה.

אין לי עוד הרבה זמן להתלבטויות ,אני צריך להביא מחשב בקרוב. (אין סיבה מיוחדת חוץ מאינטרנט ולמידה -נוחות)

תודה.

פורסם

לפטופ קונים פעם בכמה שנים (בנאדם ממוצע) ולכן אני חושב שכדאי להשקיע במחשב חדש עם אחריות, ולא לחפש הרפתקאות שאחר-כך יעלו לך הרבה יותר כסף ממה שחסכת.

ebay - לדעתי אחרי שתשלם משלוח ומע"מ, ההפרש במחיר לא יהיה שווה את הטרחה, הסיכון, והחוסר באחריות - הרפתקה.

לגבי שאלות 4,5 כדאי שתתאר לנו את הצרכים, שימושים, והתקציב שלך כדי שנוכל להתאים לך מחשב.

גודל מסך בד"כ בא על חשבון משקל, וחיי בטריה על חשבון ביצועים וכו'.

פורסם
  • מחבר
לפטופ קונים פעם בכמה שנים (בנאדם ממוצע) ולכן אני חושב שכדאי להשקיע במחשב חדש עם אחריות, ולא לחפש הרפתקאות שאחר-כך יעלו לך הרבה יותר כסף ממה שחסכת.

ebay - לדעתי אחרי שתשלם משלוח ומע"מ, ההפרש במחיר לא יהיה שווה את הטרחה, הסיכון, והחוסר באחריות - הרפתקה.

לגבי שאלות 4,5 כדאי שתתאר לנו את הצרכים, שימושים, והתקציב שלך כדי שנוכל להתאים לך מחשב.

גודל מסך בד"כ בא על חשבון משקל, וחיי בטריה על חשבון ביצועים וכו'.

תראה תודה רבה , אבל לא בקשתי להתאים לי מחשב. סה"כ שאלות שהן סטנדרתיות ..

ב5 אני מתאר לך ש13 נראה לי קטן ,אז זה לא ישנה למה זה יהיה מיועד, פשוט להביט במסך נראה לי קטן מידי ,אבל אני רואה שהדגמים יוצאים בגודל הזה ובטח זה לא סתם.., לכן האם מתרגלים לגודל כזה ?

וסתם שתדע ואני לא רוצה שתתאים לי מחשב , אני מעוניין בעיקר בגלישה , אני החלטתי שאני רוצה גם שהוא יריץ משחקים (לא בשבילי )

וסרטים - אין לי מושג אבל אני אוהב סרטים.

בקשר ל4. המחשב יהיה בעיקר לשימוש בייתי אבל לנועה איתו בבית .

אני לא מתכוון למחשב שישרת אותי עוד כמה שנים , אפשר גם שנה , רק שזה אומר אחריות לא שילך קפוט,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים