עבור לתוכן

המלצה לטלפון סיני עד 1000 שח

Featured Replies

פורסם

מכל האמור לעיל.. מה הפלאפון המומלץ ביותר?

• תגובות 56
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטרף לשאלה, גם מחפש נייד בערך באזור ה 1000 שקל.

חשבתי על הMUI שבא בשני גירסאות 2 ראם 32 רום ו 1 ראם 16 רום. משהו יודע אם בכלל מרגישים את ההבדל בינהם?

הבנתי שהוא גם מגיע ROOTED.

עדיף על THL?

http://www.pandawill.com/umi-x2-smartphone-50-inch-1080p-fhd-screen-gorilla-glass-mtk6589-quad-core-android-42-1g-16g-grey-p74765.html

http://www.pandawill.com/umi-x2-smartphone-50-inch-1080p-fhd-screen-gorilla-glass-2g-32g-mtk6589-quad-core-android-42-white-p74768.html

פורסם
  • מחבר

לדעתי ה- UMI X2 1GB RAM שווה את המחיר.

pandawill עושים משלוחים לארץ?

פורסם

כן , הם עושים משלוחים.

בדקתי קצת יותר לעמק על המכשירים ואני די מתלבט ביניהם (+THL W8 וה UNI X2).

קיבלתי את הרושם הש THL נחשב ליותר איכותי.

משהו אולי יודע להגיד איך הקליטה של ה WIFI שלהם (הבנתי שלא משהו,זה נכון?)

מה לגבי זמן סוללה? איך היא?

גם אשמח לדעת איך עובד הקטע של ה DUAL SIM

פורסם
כן , הם עושים משלוחים.

בדקתי קצת יותר לעמק על המכשירים ואני די מתלבט ביניהם (+THL W8 וה UNI X2).

קיבלתי את הרושם הש THL נחשב ליותר איכותי.

משהו אולי יודע להגיד איך הקליטה של ה WIFI שלהם (הבנתי שלא משהו,זה נכון?)

מה לגבי זמן סוללה? איך היא?

גם אשמח לדעת איך עובד הקטע של ה DUAL SIM

ה WIFI קולט בסדר.. זה משתנה מיצרן ליצרן.. אל תצפה לאיכות של סמסונג או אפל במכשירים האלה. סוללה במצב דואל סים מחזיקה בד"כ יום עד יום וחצי תלוי כמה אתה מפעיל את המסך ומכביד עם אפליקציות על המעבד. בדואל סים רק אחד עובד ב WCDMA (דור 3.5) והשני ב GSM.. איכות הקליטה משתנה בין איזורים שונים בארץ וספקיות שונות. לי יש שני סימים של אורנג' אז אני לא יכול להעיד על הקליטה של חברות אחרות.. בכל מקרה במכשירים כאלה עדיף להתרחק מפלאפון והנגזרות שלה כי אין להן GSM ואם תסמוך רק על תדר 2100Mhz אתה עלול למצוא את עצמך בלי קליטה בכל מיני מקומות.

פורסם

אני גם בדרך לקנות מכשיר כזה לידידה, אני שמתי את העין על ה- THL W8 Beyond, בשביל $225 נראה לי מציאה, מה שגם המכשירים של החברה די תפסו תאוצה בקהילת XDA.

מצאו כבר דרך לעשות לו Root -

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=vi&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tinhte.vn%2Fthreads%2Fthl-w8-beyond-recovery-root-may.2132474%2F

פורסם
ה WIFI קולט בסדר.. זה משתנה מיצרן ליצרן.. אל תצפה לאיכות של סמסונג או אפל במכשירים האלה. סוללה במצב דואל סים מחזיקה בד"כ יום עד יום וחצי תלוי כמה אתה מפעיל את המסך ומכביד עם אפליקציות על המעבד. בדואל סים רק אחד עובד ב WCDMA (דור 3.5) והשני ב GSM.. איכות הקליטה משתנה בין איזורים שונים בארץ וספקיות שונות. לי יש שני סימים של אורנג' אז אני לא יכול להעיד על הקליטה של חברות אחרות.. בכל מקרה במכשירים כאלה עדיף להתרחק מפלאפון והנגזרות שלה כי אין להן GSM ואם תסמוך רק על תדר 2100Mhz אתה עלול למצוא את עצמך בלי קליטה בכל מיני מקומות.

גם לי יש שני סימים של אורנג אז אני מבין זה דווקא צריך להיות בסדר

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם ה- ThL שאין לדגמים שלהם תמיכה בתקן 802.11n ותודה לגיל שהאיר את תשומת ליבי לנושא,

זו גם הסיבה שירדתי ממנו.

פורסם

לדעתי לא כזה ביג דיל. אבל תלוי מי משתמש בו. לשלם עוד $50-$100 בשביל תקן N נראה לי לא משתלם.

פורסם

הקטע שהוא מופיע במקומות שונים עם אותו מפרט חוץ מה- Wi-Fi, בחלקם כתוב תומך ב- N ובחלקם לא...

פורסם

קשה לדעת מה משתלם יותר ,זה רק 30 דולר הבדל.

מבחינת מפרט הם אותו דבר אבל זה לא הדבר היחידי שקובע.

ה UMI מגיע ROOTED אבל בלי עברית מובנית (לפחות זה מה שכתוב)

ה THL מגיע עם עברית מובנית והבנתי שאפשר לעשות לו ROOT די בקלות.

מה שקובע לדעתי זה איכות ה WIFI,GPS,הרמקולים ואולי גם המצלמה. הרבה פעמים מכשירים סינים מגיעים עם

דפקטים מובנים ב DESIGN ואז אתה מקבל WIFI שלא קולט טוב , GPS שלוקח לו המון זמן להסתנכרן או רמקולים חלשים מדי.

אני כמובן לא מצפה לקבל מכשיר ברמה של GALAXY אבל אם ה WIFI/GPS/רמקול לא עובדים לפחות ברמה סבירה אז המכשירים

לא שווים את הכסף ולא משנה איזה מעבד וכמה זיכרון יש להם.

אולי מישהו שיש לו את אחד הדגמים יכול לתת חוות דעת מעבר לפרטים היבשים. כמו שכבר הבנתם , אותי מעניין בעיקר לדעת

על WIFI/GPS/רמקולים.

פורסם

לפי תגובות שקראתי על ה- THL W8 Beyond רק הרמקול לא משהו, מעבר לזה הכל עובד מהקופסה (אם קורה ויש בעיה ב- GPS, שזה נפוץ במכשירים סיניים, יש כבר דרך לתקן).

לא הצלחתי למצוא מידע על אם ניתן להוסיף עברית ל- UMI X2 או לא, מצד אחד העברית נמצאת בכל מכשיר אנדרואיד 4.1 ומעלה, אך מצד שני כבר קראתי שלא בכל המכשירים הסיניים היא קיימת...

פורסם
  • מחבר

היי.

טוב, הצלחתי לשכנע את אחי שהקנייה כן משתלמת.

אני מדבר על ה- UMI X2 1.2mhz מהחנות pandawill במחיר של 230 דולר.

עכשיו נשאר לנו רק לשאול על התמיכה בעברית כי הבנתי שיכולה להיות בעיה?

וגם לגבי root למכשיר.

אם יש מישהו שיוכל לעזור לי במידע הזה לפני הקניה אני אודה לו מאוד.

זה הדבר היחיד שנשאר לי לוודא.

פורסם

אני בסוף הלכתי על ה- THL W8 Beyond, לדעתי ה- X2 אינו תומך ב- N, כמו שאר המכשירים הסיניים. המכשיר אינו בשבילי ועל העברית אני לא יכול להמר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים