עבור לתוכן

SGS4 - חוויות...

Featured Replies

פורסם

אתמול זוגתי (ברוב חוצפתה) שדרגה את ה-S3 ל S4 (אני עוד תקוע עם S2....*)

אני יכול להגיד ממבט ראשון שהמצלמה שלו מדהימה (!!)

מצלם בחושך כאילו זה אור יום (זה לא D5, אבל ב- S2 אפשר לחלום על כאלה ביצועים)

הוא נראה זהה ל-S3 (שימו אותם אחד ליד השני ולא תבחינו כמעט בהבדל)

כרגע הוא טס (אבל לא חכמה, מכשיר חדש)

מה שכן - בגלל הסנכרון מול גוגל, רק חיברתי אותו ל-WIFI וכל השטויות מה-S3 ירדו ל-S4... חבל שאין דרך לברור מה עובר ומה לא.

מבחינת אנשי קשר - שימו לב שמה שעובר זה רק אנשי קשר של גוגל, ולא כאלה שהוזנו במכשיר, לא כ"כ מבין את הלוגיקה (יש אנשי קשר לגוגל, לפייסבוק לווטאסאפ למכשיר ולסים - וכשזה מתבלגן, חבל"ז)

אם יהיו עוד "הערות" או "הארות" אני אוסיף.

בגדול מומלץ בחום למעט העובדה שאין רדיו FM (וזו כרגע הסיבה היחידה שאני לא קונה לעצמי אחד).

פורסם

תתחדשו ותהנו.

בעניין של סנכרון שטויות מול כמה סורסים, תדאגו לבצע Merge לפני שזה מגיע למאות אם לא אלפים של ערכים ותחסכו הרבה כאב ראש בעתיד.

בדבר רדיו FM, מי צריך את החרא הזה כשיש את TuneIN ודומיו?

פורסם
  • מחבר

TuneIn מחסל לי 500 מגה ביום מחבילת הגלישה.

גם צריכת הסוללה הרבה יותר גבוהה.

רדיו FM חסכוני גם בסוללה וגם בנתונים.

החסרון היחידי שלו זה בתוך בניינים, אבל אני משתמש בו בעיקר לריצות ארוכות...

פורסם
TuneIn מחסל לי 500 מגה ביום מחבילת הגלישה.

תגדיר סטרימינג של AAC 64K ולא 192/320ים ש Tunein נוטה לבחור כברירת מחדל ותוריד את הצריכה ל 1/3.

פורסם

ובתור אחד שיש לו s3 אישי ויצא לו להשתמש לא מעט בs4 - המצלמה בs4 בהחלט יותר טובה וזה ברור ,אבל לא בהפרש ניכר חוץ מההפרש בגודל ,כי המצלמה בs3 גם ככה מצוינת.

אם אתה לא יודע שהחומרה בs4 טובה יותר , אז אתה תחשוב שזאת אותה חומרה , מכיוון שבפועל אין שום הבדל במהירות.

המסך טוב יותר (fhd vs 720p) , אבל לא בהפרש עצום.

לי אישית יש על הs3 שלי את 4.2.2 כמעט זהה לתוכנה שעל הs4 ואתה כמעט שלא רואה הבדלים ביניהם , וזה ממש לא שווה את ההפרש במחיר בין המכשירים היום.

נערך על-ידי Henry55

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים