עבור לתוכן

ניידים יד שנייה - איזה מבין השלושה עדיף? ASUS VS DELL VS LENOVO

Featured Replies

פורסם

אהלן אהלן.

מתחיל בקרוב ללמוד אגריכלות ואני צריך לקנות נייד עם קצת כוח לרינדורים (לא יותר מדי כבדים אני מאמין) וקצת פוטושופ וכאלה...

המסך לא חשוב לי כי הוא יהיה מחובר למסך נייח.

התקציב הוא של סטודנט (2500-2800) אז מבין שלושת אלו שמופיעים ב"יד2":

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=1&SalesCatID=6&SalesSubCatID=34&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=2600&Info=I7

ASUS AJ42J:

Intel Core i7-740QM (1.73 GHz, 6MB L3 Cache, up to 2.93 GHz)

- RAM : 4 GB DDR3

- ATI Radeon HD 5730M 2G

LENOVO Y470:

(לא יודע כמה RAM עדיין)

Core i7-2720QM

GeForce® 550M

DELL:

Intel Core I7-3520M 2.9GHz

HD Graphics 4000

4GB DDR3

מה לבחור ולמה? תודה.

פורסם

אממ... לאדריכלות לפחות בשנה א' פחות צריך מחשב.. מניסיון

כמו כן עוד מוקדם לחפש מחשב שישמש אותך רק עוד כמה חודשים קדימה.

ממליץ לך לחסוך עוד כמה מאות שקלים ולקנות מחשב מעודכן, חזק יותר, עם אחריות ואיכותי יותר מאלו שרשומים שם.

כמו כן יוצגו עד אז דגמי מחשבים חדשים.

אם ללכת על המינימום ועם מעבד I7, אתה יכול לקנות לדוגמא מחשב חדש עם אחריות ל-3 שנים:

http://ksp.co.il/?uin=18583

אני הייתי מחכה עד לתחילת הלימודים ואז מחליט וקונה, עכשיו זה מוקדם מידי.

פורסם
  • מחבר

chevy הוותיק!

וואו למה הפוג'יטסו הזה כל כך זול?

פורסם

למה אתה צריך להתפשר על יד 2 כאשר במרחק "יריקה" אתה קונה מחשב חדש לחלוטין עם אחריות שתבטיח לך שקט לאורך 3 שנות האחריות? בין השאר שהביצועים יותר טובים.

ו-3-4 חודשים זה המון זמן במושגי מחשב ונק' הזמן הנוכחית היא בדיוק ב"תפר" בין החלפת דגמים והשקת מחשבים עם מעבדי הסוול החדשים.

לא יודע למה הוא זול אבל הוא בהחלט עדיף על מחשב יד2.

כמובן שתוכל לשדרג אותו, תוכל להוסיף לו זיכרון פנימי (מה שאני מאד ממליץ במיוחד בעבודה בפוטושופ על גליונות להדפסה בהגשת פרוייקטים), כונן קשיח תוכל לשדרג גם כן.

מבחינת כרטיס מסך, אז הכרטיס מסך שנמצא בפוג'יטסו מספיק לרינדורים ועבודה שוטפת, כיוון שתוכנות רינדור לדוגמא v-ray (שנלוות ל-sketchup) עובדות בעיקר על כח עיבוד של המעבד (לכן רצוי זיכרון פנימי גדול).

אתה רק מתחיל שנה א' באוק'? אם כן אז תחכה עם הקנייה לתחילת הלימודים, שוב לא משתמשים כמעט במחשב בשנה א' אולי לעבודות קטנות של פוטושופ וסיכומים, ממש לא רינדורים. אתה רק רוכש כלים גרפיים והרבה עבודות ופרוייקטים הם עבודות ידניות/סקיצות/פרספקטיבות, כלים בסיסיים שאתה חייב לרכוש לעצמך, המחשב יגיע בשלב מאוחר יותר..

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה עוד קצת ובדיוק ערכתי את ההודעה הקודמת שלי סורי (: אבל תודה כנראה שאתה צודק.

וגם המחיר של הפוג'יטוסו הזה גם שינה לי את הפרספקטיבה עכשיו, חשבתי שמחשב כזה חדש אמור לעלות 6-7K.

אז נחכה באמת עם זה. תודה

פורסם

הדגם היחד שמסתדר לי עם ה-DELL שרשום שם מבחינת משקל ומעבד זה - http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=3492

מחיר נמוך מדי לדעתי וקצת חשוד, במיוחד שרשום שהוא ללא אחריות, מחשבים עסקיים כאלה לרוב בעלי אחריות ל-3 שנים.

כמו כן, הדיסק קשיח לא נראה לי תואם את המחשב, כמעט ולא שמים כיום 320GB במחשבים. לרוב זה 500GB+ במחשבים מודרניים

לדעתי האישית חשוד.

שאר המחשבים, אחד ישן והשני סביר אך עדיין לא מצדיק קנייה ללא אחריות.

ה-Y470 כנראה נקנה בחו"ל ו-100% ללא אחריות בארץ כי הוא לא מיובא לארץ אז גם להשיג חלקים אליו יהיה בעייתי מעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים