עבור לתוכן

האם התקנת רום מבטלת אחריות והאם היא הפיכה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהאחריות של היבואן "הרשמי" זה לא משהו שאפשר לסמוך עליו. בטח שלא שווה את תוספת המחיר.

חברות הסלולר כנ"ל. עדיף לדעתי לשלם על תיקון במעבדה טובה ולא לשלם יותר בקניה ואחרי זה אם יש בעיה יכול להיות שיגידו לך (בתקופת האחריות) שהתיקון עולה כך וכך כסף.

פורסם

מה זה "מעבדה טובה"? כל המעבדות של החנויות רק הורסות את המכשירים עוד יותר.

מה זה "אי אפשר לסמוך עליו"? ברור שתמיד יהיו מקרים שבהם מישהו נדפק. ההסתברות שזה יקרה אצל יבואן רשמי נמוכה יותר. לדעתי זה לא שווה את ההפרש במחיר - אבל זה משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

אתה רציני? מעבדות הורסות עוד יותר? אז מה צריך לעשות אם יש בעיה? לזרוק את המכשיר?

לי היבואן הרשמי נראה כמו חברת סלולר של פעם. מנצל איזו כותרת כדי למכור ביוקר. עדיין לא הבנתי מה הערך המוסף שלו?

עברית אני מקבל מובנית באנדרואיד, עדכוני FOTA, הכל בלי קשר אליו. מה אני צריך "יבואן רשמי"?

מה גם שהוא לא samsung ישראל אלא חברה שקיבלה בחוזה זכות להיות היבואן הרשמי.

פורסם

שמע, זה תלוי גם ביבואן. יורוקום עושים עבודה טובה (אבל יקרנים נורא). לגבי סאני, לא יודע.

אם יש בעיה במכשיר, לרוב נדפקים. כן.

פורסם

יורוקום ממש לא עושים עבודה טובה - אני זוכר כשהיה לי נוקיה , הגרסה שלהם הייתה כמעט הראשונית בזמן שלמכשירים כבר היה עדכון שהיה בכמה דרגות מעל התוכנה שהם אפשרו לעדכן אליה. אז בשביל לקבל את העדכון הייתי צריך להתאמץ ולשנות את הקוד של המכשיר בעזרת תוכנת צריבה כדי שאני אוכל לקבל את העדכון שכמובן היה בעברית , והצריבה הזאת הייתה הרבה יותר מסובכת ממה שעושים היום עם אודין שזה שטויות.

פורסם
  • מחבר

לכן כמו בכל מוצר שאני קונה, אני מעדיף לקנות במקום אמין שאפשר לסמוך עליו ולקבל שירות טוב במקום תירוצים, בתקווה שלא אצטרך לפנות אליהם אחרי הקניה.

פורסם

החלפת רום לא מבטלת אחריות יצרן.

כל מי שטוען אחרת, ולא משנה אם זה המוכר, או חבר, או מעבדה. משקר לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים