עבור לתוכן

התיעצות-לקנות גלקסי 3 או לקבל אייפון S4 בחינם?

Featured Replies

פורסם

פתחתי את הנושא בהתייעצות לפני שבוע אבל לא הייתה שם תגובה אחת אז אני מקווה שכאן יעזרו לי. אז ככה, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?

פורסם

כך את האייפון, מכור אותו וקנה את ה-S4.

פורסם

לא בטוח שתרצה למכור, יכול להיות שתגלה שהאייפון הוא המכשיר שלך.

פורסם

אין שאלה, קח את האייפון תתנסה קצת ותראה אם אתה אוהב ואם לא תמכור אותו ותקנה גלקסי בכסף

פורסם

קרינה שהאייפון פולט

ISC SAR US 1.18 W/kg (head) 0.98 W/kg (body)

SAR EU 0.99 W/kg (head) 0.99 W/kg (body)

קרינה שהגלאקסי פולט

SAR US 0.85 W/kg (head) 1.55 W/kg (body)

SAR EU 0.42 W/kg (head) 0.54 W/kg (body)

אין לי מושג מה הנתונים האלו אומרים, רק הבאתי לכם אותם שתשווה למקרה הצורך.

נלקח מפה -

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4s-4212.php

http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם. תומר, הSAR זה הדרך למדוד את הקרינה שהמכשיר פולט. בעברית זה נקרא שיעור ספיגה סגולית, הדרך למדוד את הקרינה היא כאשר המכשיר מוצמד לראש ואז שוב מודדים כאשר המכשיר צמוד לגוף ובסוף רואים כמה הגוף ספג מהקרינה, לארהב יש את הדרך שלה למדוד SAR ולאירופה יש דרך אחרת לכן יש שתי תוצאות שונות, המקסימום SAR שמכשיר יכול לפלוט עפי חוק זה 1.60 ואט. ואז כל אחד עושה את החשבון נפש של עצמו כמה זה שווה לו. לפי הנתונים שהראית, הגלקסי פולט הרבה פחות קרינה, למעט הבדיקה של ארהב כאשר הוא היה מוצמד לגוף, שזה פחות מדאיג אותי כי אני לא מסתובב הרבה עם הפלאפון עליי גם ככה.. למרות שהרעיון של לקחת את האייפון ואז למכור אותו הוא גאוני, אני לא מאמין שלא חשבתי על זה קודם :amstupid: שוב, תודה לכולם.

פורסם

הבדלי הקרינה לא ממש משמעותיים, למען האמת, הגאלקסי פולט יותר קרינה לפי המד האירופאי.

אבל נראה שאתה מבין בזה יותר ממני... :)

לדעתי כדאי לך להתנסות עם האייפון, לי יש את ה-4S, אני ממש אוהב אותו למרות כל ההקנטות של החברים עם אנדרואיד :lol: יש לו משקל, הוא בנוי טוב, ואני אישית מסתדר עם iOS

פורסם

והוא כל כך קטן שצריך מיקרוסקופ בשביל לקרוא משהו בדף אינטרנט...

פורסם

אחרי שאתה עובר למסך גדול יותר אתה לא יכול לחזור לאייפון.

פורסם
והוא כל כך קטן שצריך מיקרוסקופ בשביל לקרוא משהו בדף אינטרנט...

לי לא נוח עם מסכים מעל 4-4.3 אינץ', מרגיש לי לא נוח, יש לי ידיים קטנות.

משימוש בנקסוס 4 של אמי, פשוט גדול מדי.

פורסם

עם הגיל בא הגודל...

פורסם

:smiley1::lol::biglaugh:

כ-פ-ל מ-ש-מ-ע-ו-י-ו-ת

פורסם

הבדיחה על חשבונך :lol:

פורסם

הבנתי, זה בסדר :)

אפשר לצחוק מדי פעם על אנשים, כל עוד זה לא בהגזמה. :P

פורסם

ברור לי שהבנת, לא הייתה פה מטרה להעליב! :x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים