פורסם 2013 ביוני 1912 שנים רכשתי מחשב בעזרת אנשי הפורום המקסימים בפורום מפרטיםאני רוצה להמליץ בחום על החנות סטארט פי סי יחס אדיב מאוד מבעל העסק תום מחירים אטרקטיביים מאוד וטיפים לפני הרכישה,להוזלת המפרטהמחשב הגיע תוך יום אחד בלבד, (אני גר בפתח תקווה והחנות נמצאת בנתניה...)http://startpc.co.il/זה שם האתר!!תהנו...
פורסם 2013 ביוני 1912 שנים בד"ר אני נמנע מלהתייחס ברצינות להמלצות של חברים טריים מאוד על חנויות טריות בערך באותה המידה, אך במקרה הזה נראה שיש משהו בדברי הבחור מעלי. אני לא יודע איך הם מבחינת יחס וכו', אבל המחירים טובים. המבחר, לעומת זאת, די מעפן.
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים אין להם כמעט מבחר של מוצרים.בנוסף לא על כל מוצר מצויין כמה זמן האחריות עליוכנראה כמו בכל מקום לא מוכר מאוד, בסוף השאלה הם איך הם במבחן התוצאה בשירות, ומי מוכן להיות שפן הניסיונות. נערך 2013 ביוני 2012 שנים על-ידי Access Denied
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים נראה לי שהאתר שלהם עוד בחיתוליו. יש אזורים שטרם נבנו, וגם הם מציעים מערכות מחשב עם חלקים שלא נמצאים בקטגוריות עצמן, אז להיות שהוא פשוט לא מעודכן ובפועל יש להם מבחר גדול יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.