עבור לתוכן

דרוש מפרט גיימינג 4.7K פלוס 2 מסכים FHD

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עם יש משהוא חשוב לדוגמא קירור\זיכרון אז אפשר עוד כמה מאות)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת סרטונים, רינדורים ועריכה של מדיה ותמונות.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

BF3, CRYSIS, GTA, וכל המשחקים החדשים והכבדים שיצאו ושאמורים לצאת.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לכלול בחבילה 2 מסכי 22,, ושהמחשב יוכל לעבוד עם שנייהם חלק

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני רוצה 2 מסכים FHD 22,, (שלא יהיו כלולים במחיר של ה4700 אני אשלם עליהם בנפרד. שכול ה4700 ילכו על המפרט)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 לא קריטי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

11. עם אפשר שיהיה מארז מדליק כזה עם לדים אני מאוד אשמח =)

תודה מראש לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים