עבור לתוכן

זקוק להמלצה לטלפון לאמא( עמיד , פשוט ועם מסך לא קטן)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אוקיי, לפי הנתונים בעמוד בפנדהוויל, ה w100 תומך גם ב 850 וגם ב 2100. עושה רושם שזה יכול להיות פתרון לא רע.

מבחינת עמידות - הוא לא אמור להיות עמיד באיזשהי צורה מיוחדת. אם הוא הולך ליפול הרבה בגלל חתולים, חייבים לקנות לו קייס. אני הצלחתי למצוא רק קייס אחד ב EBAY.

אוקיי אז ניצא מקודת הנחה שאני כבר לא מחפש טלפון עמיד אלה טלפון שתומך ברשת 850 ו2100 ואני אקנה פשוט מגן איכותי

האם ה THL W100 זה הטלפון הכי מומלת סביב התקציב הזה? וההכי פחות מסורבל? אולי יש מכשיר אחד שהוא יותר "פופולרי" וככה גם יהיה מבחר יותר גדול של מגנים וכיסויים.

תודה רבה! ( מצטער על השיגועים)

פורסם

הוא טלפון סביר לחלוטין לפי מיטב הבנתי. יש אחד בפורום בשם card שהזמין אותו, אם אתה רוצה אתה יכול לחכות שהוא יקבל אותו לראות מהי חוות הדעת שלו.

זה בסה"כ מסך מגע דיי גדול, מה כבר יכול להיות כ"כ מסורבל? אבא שלי מסתדר עם אנדרואיד - סביר להניח שגם אמא שלך תצלח את המשימה. צריך להתרגל.

אולי יש אחד יותר פופולרי, אבל אני לא מכיר. זה בעיה לעבור על כל מכשיר סיני שקיים, קיימים דיי הרבה.

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ שוב את האשכול,

מכיוון שאני מאוד רוצה לקנות לאימי את ה Lenovo A660 , אבל אני מאוד חושש מבעיות קליטה.

הייתי רוצה לשמוע אם יש פה עוד מישהו שיש לו מכשיר שתומך רק בתדר 2100 כמו הלנובו אך הוא נמצא בחברת סלולר כמו הוט מובייל שעובדת על 850/2100

והייתי רוצה לדעת אם הוא נתקל בבעיות של קליטה( הוצאת \ קבלת שיחה והודעות).

וכמו כן הייתי רוצה לקבל חוות דעת על איכות השיחה המכשיר הנ"ל ( איך המקרופון? איך הרמקול? איך הספיקר?)

תודה רבה לעונים!

פורסם

מקסימום תעבור לחברה אחרת.

בשביל שיחות והודעות למה יש צורך בסמארטפון?

הטאצ' רק יקשה עליה.

פורסם
  • מחבר
מקסימום תעבור לחברה אחרת.

בשביל שיחות והודעות למה יש צורך בסמארטפון?

הטאצ' רק יקשה עליה.

לעבור לחברה אחרת לא בא בחשבון.

וממש לא חייב סמארטפון. אבל לא מצאתי איזה מכשיר אחר שיש לו מסך גדול יחסית ( וככה המקשים מופיעים בפונט גדול וגם הרשימת אנשי קשר) שיתאים

וגם מה שחשוב זה העמידות של המכשיר. (מכיוון שיש חתול בבית שעושה מה בא לו)

פורסם

סמארטפון יהיה הרבה פחות עמיד לעומת נוקיה כלשהו.

המסך יכול להשבר בקלות לעומתם.

ותמיד אפשר להגדיל את הפונט במסכים האלו,

וזה לא שיש לה מאות אנשי קשר שהיא צריכה לראות את כולם על המסך.

לדעתי תחשוב יותר לכיוון הזה..

פורסם
  • מחבר
סמארטפון יהיה הרבה פחות עמיד לעומת נוקיה כלשהו.

המסך יכול להשבר בקלות לעומתם.

ותמיד אפשר להגדיל את הפונט במסכים האלו,

וזה לא שיש לה מאות אנשי קשר שהיא צריכה לראות את כולם על המסך.

לדעתי תחשוב יותר לכיוון הזה..

את האמת יש לה כרגע נוקיה 6131, ווגם הטלפון כבר כולו מפורק לא החזיק הרבה זמן וגם מלחתחילה המקשים החיצוניים הפריעו לה וכו.

בכל מקרה אני דיי נעול על זה שאני רוצה למכשיר חזק ועמיד ( כמו ה A660) למרות שהוא סמארטפון, הדאגה היחידה שלי זה האי התאמה ברשת.

אז אם בכל זאת מישהו יוכל להגיד אם זה באמת יהיו לה בעיות קליטה? או שכמו בAVATAR אמר שזה עבד אצלו בלי שום בעייה.

- -

פורסם

זה כבר נאמר לדעתי, זה תלוי באיזור המגורים שלך (או האיזור שבו היא תסתובב עם הפלאפון..)

פורסם
  • מחבר
זה כבר נאמר לדעתי, זה תלוי באיזור המגורים שלך (או האיזור שבו היא תסתובב עם הפלאפון..)

בדרום. אופקים, ב"ש ,קרית גת.

פורסם
  • מחבר

עידכון:

דיברתי כרגע עם השירות לקוחות של הוט מובייל ( איך לא חשבתי על זה קודם ), ונאמר לי שבאיזורים שאמא שלי גרה \ עובדת אין כמעט בכלל תמיכה בתדר ה 2100 ולכן המכשיר לנובו A660 לא מתאים לי כלל! ( מכיוון שהוא לא תומך תדר הנוסף שלהם ה 850)

ולכן אני זקוק נואשות למכשיר אמין,נוח ופשוט,עם איכות שמיעה טובה, עם מסך לפחות 4 אינץ שתומך ב 850\2100!

תודה רבה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים