עבור לתוכן

זקוק להמלצה לטלפון לאמא( עמיד , פשוט ועם מסך לא קטן)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות מכשיר לאמא שלי הוא חייב להיות עמיד מכיוון שיש חתול בבית שמפיל דברים משולחנות וכאלה מידי פעם

חייב להיות פשוט ולא מסובך יותר מידי ועם מסך לא ממש קטן מכיוון שאמי מרכיבה משקפיים אז שלא תצתרך ךהתאמץ יותר מידי בעת השימוש בו.

(לא חייב סמארטפון ולא חייב מסך מגע , צריך להתאים לרשת הוט מובייל!!)

התקציב הוא לא גדול: 500 שקל עם חריגה קטנה במידת הצורך, חשוב לי לציין שיש גם אפשרות להזמין מחו"ל ( EBAY,ALIEXPRESS)

תודה רבה מראש לעונים.

פורסם

מכשיר סיני מתקבל על הדעת?

פורסם
  • מחבר
מכשיר סיני מתקבל על הדעת?

כמובן, לאחרונה רכשתי טאבלט סיני ( AINOL NOVO 9 ) ואני מאוד מרוצה אז ממש אין לי בעייה עם משהו סיני.

פורסם
  • מחבר
נוקיה C201

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789836

פשוט להפעלה, מסך לא גדול אבל גם לא קטן מדי, ועמידות של נוקיה! ;)

יש לי טלפון כזה מהעבודה , והמסך והמקשים שם קטנים מידי.

תודה בכל זאת.

עוד אפשרויות?

פורסם

יש גם את ה Lenovo A660. נמכר בערך ב 120 - 130 דולר ב AliExpress.

פורסם
  • מחבר

ואיפה אני יכול לבדוק עם LENOVO יתאים לרשת של הוט מובייל?

פורסם

ללנובו A660 תמיכה חלקית בהוט מובייל.

הוט רוכבים על הרשת של פלאפון שעובדת ב 2100 וב 850. ה A660 תומך רק ב 2100. יש הטוענים שזה בעייתי ויש שלא. רשמית - זה לא מספיק. בפועל, אני הייתי עם מכשיר שתמך רק ב 2100 איזה שנתיים וזה לא שינה שום דבר. היתה לי קליטה מעולה כמעט תמיד, כולל ב"חורים".

להחלטתך.

פורסם
  • מחבר
ללנובו A660 תמיכה חלקית בהוט מובייל.

הוט רוכבים על הרשת של פלאפון שעובדת ב 2100 וב 850. ה A660 תומך רק ב 2100. יש הטוענים שזה בעייתי ויש שלא. רשמית - זה לא מספיק. בפועל, אני הייתי עם מכשיר שתמך רק ב 2100 איזה שנתיים וזה לא שינה שום דבר. היתה לי קליטה מעולה כמעט תמיד, כולל ב"חורים".

להחלטתך.

אוקיי, אז אני אחד שלא נוטה כלכך לקחת סיכונים? יש איזה שהו מכשיר עמיד אחר? ( לא חייב עמיד במים ושטויות כאלה יותר חשוב שהמעטפת תהייה חזקה אולי אפילו מאיזה תרכובת מתכת) שכמובן תומך גם ב 2100 וגם ב 850? ולא המוטורולה כי היה לחבר טלפון כזה ואפילו לאוייבים לא הייתי ממליץ עליו.

פורסם

במחיר הזה אתה לא תמצא מכשירי Quad band. או טלפונים טיפשים (שגם התמיכה של רובם ב HOT חלקית) או סיניים.

פורסם

מה עם ThL W100? בא בחשבון?

קצת חריגה, עולה בערך 590, למשל כאן

http://www.pandawill.com/thl-w100-smartphone-mtk6589-quad-core-android-42-1g-ram-45-inch-ips-screen-p74803.html

אבל צריך להתחשב בעובדה שזו ערכה יותר רחבה מאחרים, כלומר הערכה כוללת 2 סוללות ולא אחת

וגם מגן מסך, אז זה חוסך עוד כמה שקלים טובים אם קונים בנפרד.

באנדרואיד אפשר להגדיל גודל טקסט, עשיתי את זה לאבא שלי. אני קורא לזה 'כתב עיוורים' מרוב שהאפשרויות הן עד טקסט ממש ענק.

פורסם
  • מחבר
במחיר הזה אתה לא תמצא מכשירי Quad band. או טלפונים טיפשים (שגם התמיכה של רובם ב HOT חלקית) או סיניים.

אז כמו שאמרתי אפשר לחרוג מהתקציב טיפה.

אין מכשיר סיני שתומך ב 850 וב2100? אני לא חייב שהוא יהיה מכשיר חזק, מכיוון שאימי ממש לא הולכת להפעיל שום אפליקציות ולא לגלוש באינטרנט, נטו שיחות והודעות! הבקשה היחידה מהמכשיר היא שיהיה עמיד כמה שיותר מסובך כמה שפחות ושלא יהיה אפילו ספק לבעיות קליטה.

פורסם

אוקיי, לפי הנתונים בעמוד בפנדהוויל, ה w100 תומך גם ב 850 וגם ב 2100. עושה רושם שזה יכול להיות פתרון לא רע.

מבחינת עמידות - הוא לא אמור להיות עמיד באיזשהי צורה מיוחדת. אם הוא הולך ליפול הרבה בגלל חתולים, חייבים לקנות לו קייס. אני הצלחתי למצוא רק קייס אחד ב EBAY.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים