פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים הזמנתי בהזמנה אחת.. כאילו אני הזמנתי הכל לעצמי ואז החברים שלי נתנו לי את הכסף לחלקים שלהם... זאת אומרת קופסא אחת..בסוף בסוף יצא לי כל ההזמנה כולל משלוח 143 דולר... ומה עם מכס? לא שילמתם?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים ממש יפה אחי!!!תתחדש ותהנה! יש לי בקשה, מקווה שזה לא מפריע לך... יש מצב שאתה שם עוד כמה תמונות? אולי גם טיפש מרחוק יותר אם אפשר? שוב פעם תתחדש !
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר לא שילמתי מכס...קטודה של sunbeam בקשר לתמונות זה קצת בעייתי למה אין לי את הדלת שלי עכשיו ואני רוצה לשים את הקטודה עליה למה רק שם היא נותנת את הכי הרבה אור... ברגע שהיא תחזור אני יתן עוד תמונות
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מחבר תודה הדלת בשיפוץ תגיע ברגע שיהיה לאיש זמן לעבוד עליה ועידו זה לא קשור זה לדעתי יותר קשור למשקל...
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים מחבר The New sunbeam cold cathode UV ver 2.0with brightness of 29,000 cd/m²
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים Saliman - אני כנראה אצייר על הראדון שלי עם עט זוהר באולטרה גם (יענו על המעגל) אז אם קנית את מה שאני קניתי תיזהר ותבדוק שזה לא מוליך חשמל כי אני לא יודע בדיוק איך לבדוק (גם אין לי כלים מתאימים לזה)כדי שלא יקרה לך מה שקרה להוא עם ה 9800 חחח (למרות שזה נשמע כמו המצאה)
פורסם 2004 בפברואר 1321 שנים תתחדששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אהבתי מאוד את הקטע של הכחול ( הצבע אהוב עלי ) כל הכבוד :clapper:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.