עבור לתוכן

ההבדלים בין S3 ל-S4.

Featured Replies

פורסם

ומה ההבדל בין הנקסוס 4 של LG לזה של סמסונג? החומרה נראתה לי די זהה...

אני מניח שאתה מדבר על נקסוס 4 VS גלקסי S3. החומרה מאוד שונה - צ'יפסט של snapdragon לעומת exynos.

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אני מניח שאתה מדבר על נקסוס 4 VS גלקסי S3. החומרה מאוד שונה - צ'יפסט של snapdragon לעומת exynos.

כן, אני בטוח שלאדם מין היישוב המשפט הזה שכתבת פה אומר ממש המון......

אין ספק שעכשיו הוא מבין מה ההבדל בין המכשירים!

פורסם

בתכלס אני רואה עכשיו את הנקסוס 4 כאלטרנטיבה שפויה במחיר ל-S3 ואפילו ל-S4.

2GB זיכרון RAM זה מה שאני מחפש. הבעיה שקיפחו את הנפח אחסון ל-8GB במקום 16GB שהיה מצופה מהם.

במעבדים אני לא מבין, וגם לא בצ'יפסט, כך שאני לא יודע מי מנצח בקטגוריה הזו.

לגבי האנדרואיד 5. היא אמורה לפעול על נקסוסים ישנים יותר? כלומר אם יצא נקסוס 5 ואיתו אנדרואיד 5, המערכת תוכל לפעול על הנקסוס 4?

כרגע ההתלבטות שלי היא S4 מול הנקסוס. מה הייתם ממליצים בהתחשב במה שפירטתי?

פורסם

אני מאמין ש-luxurious יודע מה זה צ'יפסט ולכן מבין שההבדלים מהותיים.

פורסם

זה שאני יודע מה זה צ'יפסט, לא אומר שאני יודע להבדיל בין הסוגים השונים שלהם. :)

מי מנצח ובאיזה הפרש?

פורסם

לs4 יש מעבד מהיר יותר באופן משמעותי מאשר לנקסוס 4 , אז מבחינת זה הוא המנצח. אם אתה לא מסתכל על מחיר , אז הs4 טוב בכל מובן מהנקסוס 4 , אם זה במצלמה , במעבד , במסך , פשוט בהכל , אבל זה לא נכון להשוות אותם אחד מול השני כי יש ביניהם יותר מ1000 שקל הפרש. אם אתה רוצה , יש גרסה פחות טובה של הs4 , האמריקאית , שלה יש ציפסט של Snapdragon , אז ההשוואה יכולה להיות נוחה ומובנת יותר - נקסוס 4 - Snapdragon S4 Pro APQ8064 מול גלקסי s4 עם Snapdragon 600 8064T. זה כמו שתעשה אוברקלוק דיי משמעותי של 25 אחוז למעבד , לכרטיס הגרפי ובכלל זיכרון ddr3 לעומת ddr2, ותקבל 50 אחוז יותר ביצועים...

פורסם

הכל נכון פרט לדבר אחד - לנקסוס יש צבע בעת צילום גבוהה יותר, יצא לי לראות את זה והצבעים בו נראים חיים יותר במעט...

פורסם

ב- S4 אין רדיו. מבחינתי זה SHOW STOPPER כי אני רץ עם הנייד ומקשיב לרדיו, הפתרון שלהם - רדיו אינטרנטי לא רציני, טוחן את הבטריה, מחמם את המכשיר ומבזבז DATA. אני מבין שבקרוב גוגל מכריזה על דור חדש של NEXUS (משהו יכול לאשר ? ) וראיתי אצל חבר בעבודה - מכשיר בהחלט נחמד. החסרון היחידי שמצאתי זה העדר יכולת הרחבה.

פורסם

המצלמה של ה ה S4 טובה משמעותית משל הנקסוס. ליתר דיוק, היא המצלמה הסלולרית הטובה ביותר כרגע. (פרט למכשירים כמו ה Nokia 808 pureviewף כמובן).

גם ל N4 אין רדיו FM.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם

תודה רבה,

בשורה התחתונה אני צריך לחשוב אם אופציה לכרטיס הרחבה, חומרה טובה יותר ב-25% והיעדר רדיו FM שווים לי כ-1000 ש"ח. (שצריך להוסיף מ-N4 ל-S4)

תקנו אותי אם אני טועה.

שאלתי היא האם ההפרש בחומרה - מעבד וצ'יפסט הוא דבר מורגש בשימוש יומיומי או שזה כמו לקנות I7 כשאתה צריך I5 במקסימום? איפה ההבדלים האלו באים לידי ביטוי?

נערך על-ידי deluxe

פורסם
דווקא סמסונג משתפרים עם מהירות העדכון של מכשירי הדגל , ואני מאמין שהם ישחררו את הגרסה שלהם לאנדרואיד 5 לא יותר מחודש אחרי הנקסוסים , וזה מכיוון שהם בטוח יקבלו (או אולי אפילו קיבלו....) את אנדרואיד 5 לפני שהגרסה תשוחרר לציבור.

ההנחה שלך היא פנטזיה שלא מגובה בהיסטוריה של סמסונג.

הנה, אפילו אתה כתבת ש 4.2.2 בסמסונג עדיין לא יצא, כאשר לנקסוסים הוא יצא בפרואר. זה כבר חצי שנה, לא חודש. וזה כאשר מדובר בעידכון אנדרואיד קטן וממש לא משמעותי. ההמתנה כנראה תהיה הרבה יותר ארוכנה כאשר יהיה מדובר בעדכון גדול כמו אנדרואיד 5. כך היה בהמתנה ל ICS שיצא בסמוסונג שנה לאחר שגוגל הוציאה אותו, ואפילו ב 4.1 הם לא היו הרבה יותר מהירים.

אז מה מבדיל בין ה-S3 לנקסוס גלקסי של סמסונג?

אתה מתכוון לגלקסי נקסוס ? מדובר בנקסוס מהדור הקודם, שניתן להשוואה בעיקר ל S2 שיצא קצת לפניו. הוא יותר טוב מה S2, אבל כבר לא משתלם כלכלית לרכישה בכלל, כמו שגם ה S2 לא משתלם.

שאלתי היא האם ההפרש בחומרה - מעבד וצ'יפסט הוא דבר מורגש בשימוש יומיומי או שזה כמו לקנות I7 כשאתה צריך I5 במקסימום? איפה ההבדלים האלו באים לידי ביטוי?

קודם כל, תחום מכשירי הסלולר עדיין לא ניתן להשוואה לתחום מעבדי המחשוב. במחשוב, המשתמש הרגיל יוכל להסתפק ב I3 ופחות מכך בלי להרגיש שום הבדל בביצועים. בסלולר ההבדלים עדיין מורגשים.

דבר שני, זה גם עניין של תוכנה. במכשירי גוגל התיאום בין מערכת ההפעלה לחומרה קרוב למושלם. זה לא כך במכשירים של יצרנים אחרים.

פורסם

תודה רבה.

במה מרגישים את ההבדל במעבד? האם אלו הבדלים "נסבלים" או הבדלים שמאוד יציקו?

מה ההבדל בין ההשפעה של מעבד טוב יותר לעומת ההבדל בין 1GB RAM ל-2GB?

פורסם
ומה ההבדל בין הנקסוס 4 של LG לזה של סמסונג? החומרה נראתה לי די זהה...
כן, אני בטוח שלאדם מין היישוב המשפט הזה שכתבת פה אומר ממש המון......

אין ספק שעכשיו הוא מבין מה ההבדל בין המכשירים!

אני מאמין ש-luxurious יודע מה זה צ'יפסט ולכן מבין שההבדלים מהותיים.
במעבדים אני לא מבין, וגם לא בצ'יפסט, כך שאני לא יודע מי מנצח בקטגוריה הזו.
זה שאני יודע מה זה צ'יפסט, לא אומר שאני יודע להבדיל בין הסוגים השונים שלהם. :)

מי מנצח ובאיזה הפרש?

ה-snapdragon מנצח אבל זה לא העניין.

----------------

יצאתי מבולבל.

אם "זה לא העניין" אז מה העניין?

השאלה המקורית היתה מה ההבדל בין המכשירים. אם אני לוקח את עצמי כ"אדם מין היישוב", אז וואלה - עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין המכשירים..

פורסם
תודה רבה.

במה מרגישים את ההבדל במעבד? האם אלו הבדלים "נסבלים" או הבדלים שמאוד יציקו?

מה ההבדל בין ההשפעה של מעבד טוב יותר לעומת ההבדל בין 1GB RAM ל-2GB?

ההבדל במכלול (חומרה+תוכנה) הוא בין מכשיר שמגיב חלק בניווט בתוכו, ובפתיחת אפליקציות, לבין מכשיר שמגמגם בזה במידה זו או אחרת.

בעוצמת המעבד ובמעבד הגרפי ההבדל מתבטא בעיקר במשחקים הדורשים חומרה חזקה. ואפילו בזה, מדובר גם בהאם המפתחת עשתה אופטימיזציה לסוג החומרה במכשיר, או לא.

האם ההבדלים נסבלים? פעם גם השתמשנו בסמרפונים פרימיטביים כי לא הכרנו דברים טובים יותר. לטעמי האישי, מכשיר שמגמגם אפילו מעט מפריע לי מאוד. זה לפעמים לא רק ההמתנה, אלא מתלווים לכך תופעות לוואי נוספות, כגון פיספוס לחיצות/המכשיר טועה ומפרש גלגול כלחיצה וכו'.

אם יש משהו שעובד טוב יותר והוא גם לא יקר יותר ואפילו זול יותר, מדוע לקחת את הנכה, אפילו אם מדובר רק בנכות קלה.

לגבי הזכרון. זה אומר בעיקר כמה ישומים תוכל לפתוח במקביל לפני שהישומים הישנים יסגרו, ופתיחתם מחדש תקח הרבה יותר זמן. (ישום לצורך העניין זו אפילו תוכנה הטלפון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים