עבור לתוכן

ההבדלים בין S3 ל-S4.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתכנן רכישת מכשיר סלולרי חדש ומתלבט בין שני אלו. אני יודע ששניהם מצוינים, האם ה-S3 נחשב למכשיר משתלם?

כרגע, יש ברשותי מכשיר סלולרי ישן יחסית וללא מסך מגע, הגיע הזמן להשתדרג.

smile.gif

אני מנסה להתלבט ואולי לנסות ולהתפשר על ה-S3 עקב כך שאני ארצה גם רישיון.

תודה.

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך את הנקסוס 4 שמעט זול יותר וחזק יותר.

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

פורסם

גם ל S3 יש יתרונות.

אם חשובים לך בעיקר הביצועים - הנקסוס עדיף. המעבד שלו טיפה מהיר יותר והממשק "חלק" יותר. בממשק של הגלקסי S3 יש קצת קפיצות.

בדברים אחרים, ל S3 יתרונות: אפשרות להרחיב זכרון, מסך טוב יותר (אך יש כאלה שלא אוהבים AMOLED), ספיקר חזק יותר, כפתורים פיזיים ולא וירטואלים (שמקטינים את המסך כל הזמן), זה לא מכשיר של LG, הרבה פחות שביר.

לדעתי - ה S3 עדיף. הרבה מאוד בפורום פה חולקים עלי. שניהם מכשירים טובים בסך הכל.

ה S4 הוא כמובן, מכשיר מדהים. אבל זה עניין של תקציב. הוא עולה הרבה יותר מה S3. בעניין הזה, אני לא חושב שממש אפשר לעזור לך. אתה צריך להחליט כמה כסף הגיוני בשבילך להוציא על טלפון.

פורסם
  • מחבר

לדעתי, מכשיר סלולרי זה גג 2500 ש"ח. מה דעתך?

פורסם

דעתי - אפילו פחות. זה בסה"כ טלפון, יש דברים יותר חשובים בחיים. צריך משהו שיהיה טוב, לא "הכי טוב".

פורסם

יצא לי לשחק עם הs4 , וזה לא כזה הבדל לעומת הs3 , למרות הרזולוציה של fhd (אני בקושי מבדיל בין 720p ל 1080p במסך 40 אינץ שלי מקרוב , אז בטח שעל מסך 5 אינץ קשה מאד לראות הבדל , אלא אם כן מתייחסים לאפקט פלצבו...)והמעבד המהיר יותר. התזוזה עם העין והעברת דפים עם היד בלי לגעת זה סתם גימיק לא שימושי , כי מהר מאד זה נמאס וחוזרים לשימוש רגיל כמו בs3. אני לא חושב שהs4 שווה את ה1000 שקל הפרס , במיוחד לאור הדיווחים שאנדרואיד 5 יהיה יותר יעיל , יותר מהיר , יצרוך פחות ראם מjb ואומרים שאפילו יעבוד טוב על מכשירים עם ליבה בודדת ו512 מ"ב זיכרון ראם , אז בכלל על הs3 המערכת תטוס...

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על הNexus 4, לומרות שאתה לא מחובבי LG, זה מכשיר שונה וכלל לא דומה למכשירי LG טיפשים שראית בעבר.

בכל מקרה לי יש כרגע את הנקסוס ואני חושב שהוא מכשיר נהדר ואני מרוצה ממנו, אבל לדעתי זו פעם אחרונה שאני קונה טלפון ב1700 שקל, פעם הבאה שאני אקנה טלפון חדש זה יהיה טלפון זול יותר כדוגמאת הLumia 620 וכד' אני חושב שגם לך כדאי לבדוק אם באמת יש לך צורך בטלפון של מעל 2000 ש"ח או שגם סמרטפון פשוט יותר ב1000 ש"ח יספק אותך.

פורסם

דעתי - עדיף הרבה מכשירים, גם ישנים יותר, רק לא ממשק הטאצ'וויז המזעזע של סמסונג. לעניננו, קח את הנקסוס 4. מכשיר הדגל של גוגל, מה שאומר שתקבל עדכונים לפני כולם. דבר שני, הוא מגיע אנדרויד נקי בלי כל השטויות שסמסונג דוחפים.טלפון טוב וחזק וזול משתי האפשרויות שהעלת בהתחלה.

פורסם
אני לא חושב שהs4 שווה את ה1000 שקל הפרס , במיוחד לאור הדיווחים שאנדרואיד 5 יהיה יותר יעיל , יותר מהיר , יצרוך פחות ראם מjb ואומרים שאפילו יעבוד טוב על מכשירים עם ליבה בודדת ו512 מ"ב זיכרון ראם , אז בכלל על הs3 המערכת תטוס...

רק עד שאנדרואיד גרסה 5 תגיע לסמסונגים...

פורסם

גם אני חדש בתחום הסמארטפונים ולא הבנתי משהו.

עדכוני הגרסה לאנדרואיד 5 אפשריים לכל מכשיר עם חומרה מתאימה שפועל על אנדרואיד?

למה בנקסוס אוכל לעדכן קודם?

מה ההבדל בין טלפונים שנקראים nexus לבין טלפונים אחרים מאותו מותג למשל גלקסי נקסוס וגלקסי S3 או S4?

מה הערך המוסף של גוגל שיש בנקסוסים שלשמו גוגל הוציאה ליין טלפונים משל עצמה?

תודה רבה!

פורסם

בשביל שלמכשיר X יהיה עדכון גרסה Y, צריך שמישהו יפתח את גרסה Y למכשיר X (התאמות לחומרה וכולי).

גוגל מפתחת את אנדרואיד וכשהיא משחררת את התוכנה (קוד פתוח) היצרניות השונות מתאימות את הקוד למכשירים שלהם.

לפתח תוכנה עולה כסף ולכן כל יצרנית לא תפתח את התוכנה לכל המכשירים שלה אלא לחלק מהן (לשיקולה).

גוגל משחררת את הקוד של אנדרואיד כשהוא כבר מוכן למכשירי הנקסוס ולכן בעלי הנקסוסים לא צריכים לחכות שיתאימו

אותו למכשיר. יש יצרניות שלוקח להן המון זמן לשחרר את הגרסה שלהם (מתאים למכשירים שלהם + תוספות שלהן)

פורסם

תודה רבה!

אז מה מבדיל בין ה-S3 לנקסוס גלקסי של סמסונג?

ומה ההבדל בין הנקסוס 4 של LG לזה של סמסונג? החומרה נראתה לי די זהה...

האם צפויה לצאת גרסת נקסוס חדשה שתוכל להוות אלטרנטיבה ל-S4 מבחינה חומרתית?

פורסם

מכשירי נקסוס מקבלים את מערכת אנדרואיד הנקייה כפי שגוגל רוצים להראות את המערכת , ומטרתם בראש ובראשונה היא להציג לראווה את המערכת החדשה , ולכן כשתצא אנדרואיד 5 יצא גם מכשיר נקסוס חדש(אלא אם כן בגוגל החליטו לוותר על סדרת נקסוס ולהוציא מכשירים עם גרסה נקייה מכל מיני יצרנים כמו s4 נקי , אבל את זה נגלה בסוף השנה...). המכשירים מקבלים עדכון ישירות מגוגל , ולכן הם מקבלים עדכון ראשונים , כמו שאייפון מקבל עדכון מאפל. היצרנים מקבלים את הגרסה הנקייה של גוגל וצריכים להתאים אותה למכשירים שלהם ולהלביש על הגרסה את התוכנה שלהם (בערך כמו מה שעשו בעבר עם Windows Mobile למי שזוכר...אבל פחות דרסטי).סמסונג למשל , כותבת המון קודים חדשים לגמרי בשביל כל הפונקציות שהם מלבישים על המכשירים , אז זה לוקח זמן , וגם אחרי זה צריך לעשות בדיקת איכות ועוד. יש למשל את ההדלפה של 4.2.2 לגלקסי s3 (יש לי על המכשיר ועובד מצוין ) כבר יותר מחודש עם הלוגו של hot mobile , אבל הגרסה עדיין לא שוחררה , כנראה בגלל עוד כל מיני בדיקות והתאמות. דווקא סמסונג משתפרים עם מהירות העדכון של מכשירי הדגל , ואני מאמין שהם ישחררו את הגרסה שלהם לאנדרואיד 5 לא יותר מחודש אחרי הנקסוסים , וזה מכיוון שהם בטוח יקבלו (או אולי אפילו קיבלו....) את אנדרואיד 5 לפני שהגרסה תשוחרר לציבור , וגם אם לא , אחד היתרונות של סמסונג שיש להם קהילת פיתוח אדירה מכיוון שהם הכי פופולרים מבין מכשירי האנדרואיד \ ולכן המכשירים יקבלו מהר מאד גרסה של aosp ואחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים