עבור לתוכן

מחפש לקנות ultrabook עד 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש במחיר של עד 3500 ש"ח. אפשר לחרוג עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה.

חשוב לי שיהיה i5 ומעלה, 4GB ומעלה זכרון RAM, מסך 14"-15" טאצ' עםרזולוציה כמה שיותר גבוהה (FULLHD כנראה לא ייכנס בסכום הזה), וסוללה כמה שיותר חזקה.

חשבתי על המחשב ASUS S400CA-CA021H 14" שעולה סביב ה 3500 ש"ח עם מעבד i7

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9785&added=1

יש גם דגם של המחשב עם מעבד i5 שעולה כ 400 ש"ח פחות.. האם ההוספה של הכסף משתלמת בשביל מעבד i7 ?

בכל מקרה ,אשמח לקבל המלצות לדגם שהכי משתלם מבחינת ביצועים וסוללה בתקציב הזה.. תודה.

פורסם

מהם השימושים שלך במחשב?

פורסם
  • מחבר

השימושים יהיו בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD (1920X1080 MKV)

פורסם
  • מחבר

נראה מעולה, FULLHD, כונן SSD גדול, סוללה 4CELL, כרטיס מסך AMD ומשקל מאוד נמוך...

רק הבעיה היא שאין לו יכולת לטאצ' במסך והמסך הוא 13", יש דגם שדומה לזה עם מסך 14" טאץ ?

פורסם

לא תמצא שום דבר שמתקרב לזה בתקציב הנ"ל. למעשה, המחשב הזה נמכר בכ-700 ש"ח פחות מאשר חנויות אחרות בארץ.

פורסם
  • מחבר
לא תמצא שום דבר שמתקרב לזה בתקציב הנ"ל. למעשה, המחשב הזה נמכר בכ-700 ש"ח פחות מאשר חנויות אחרות בארץ.

מבין אותך שזה מחשב מעולה, אך המסך שלו קטן מדי והמחיר יקר מדי אז זה לא מה שאני מחפש..

שוב, אני מחפש מחשב נייד שיהיה לו מסך 14-15 אינץ (עניין הטאץ כבר לא כלכך מעניין אותי), מסך איכותי, סוללה טובה ומשקל כמה שיותר נמוך... במחיר של עד כ 3500 ש"ח

פורסם

איכות בנייה נמוכה, משטחים מבריקים...

שים לב שהמעבד גם חסכוני.

במחשב שהבאתי לך המעבד הוא הסטנדרטי וחזק יותר.

פורסם
  • מחבר
איכות בנייה נמוכה, משטחים מבריקים...

שים לב שהמעבד גם חסכוני.

במחשב שהבאתי לך המעבד הוא הסטנדרטי וחזק יותר.

תודה רבה, כמה שאלות עלהמחשב הנ"ל...

1. יש איפה שהוא ברשת ביקורות על המחשב ? זמן סוללה וכו'? חיפשתי ולא מצאתי כלום...

2. הגיוני שבחנות אחרת, יש בדיוק את אותו המחשב רק עם סוללה של 6 תאים לעומת כל שאר החנויות שיש בזאפ (כולל א.א שהבאת לי) ששם הסוללה היא 3 תאים? http://fre.co.il/items/142684 (פה זה 6).

פורסם

מס' התאים לא משנה, תלוי בקיבולת של הסוללה.

שים לב שיש הבדל בכרטיס מסך, בדגם הזה צריך להיות 8750M כאשר בשאר החנויות משום מה מוכרים אותו עם ה-7670M שהוא פחות טוב.

פורסם

ההבדל בין 13" (למעשה 13.3) לעומת 14" זניח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים