עבור לתוכן

Galaxy S3 VS Nexus 4

Featured Replies

פורסם

אני בדרך לזרוק לקיבינימט את המכשיר הנוכחי שלי(מוטורולה RAZR למי שרוצה לדעת-אל תגעו בו!)

וכרגע אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל ששניהם נמצאים בטווח המחירים שלי (עד 2000 ש"ח).

מה שחשוב לי בו בעיקר זה שאורך חיי הסוללה תהיה טובה, שה-GPS יתחבר מהר,

שהמסך של המכשיר לא יקפא, שהטאצ' יהיה טוב, שיהיו לו אנשים שיודעים לתקן ולעבוד אתו, ושיהיו לו חלקי חילוף.

פורסם

היה לי את שניהם, את ה- S3 מכרתי, הנקסוס נשאר, מעבר לכרטיס זיכרון שחסר לי, הנקסוס עולה על ה- S3 מכל הבחינות.

פורסם

^ מחזק, את זה אומר בעל SGS3.

פורסם
  • מחבר

אגב עד היום ציינו כיתרון את העדכון המיידי והמהיר שהנקסוס מקבל מגוגל ועכשיו אני קורא שסמסונג מוציאה שירות עדכונים חדש שנקרא FOTA Inside לבעלי מכשירים שלה.

פורסם

חרטא של סקיילקס/סאני (יבואנית מכשירי סמסונג בישראל) בשביל שיקנו ממנה את המכשירים. בכל המכשירים של סמסונג יש FOTA ואם יש עדכון למכשיר שלך הוא יופיע לך (למעט אם עשית שינויים ברום).

פורסם
  • מחבר

אגב יש אפשרות בנקסוס להוציא את כרטיס הזיכרון שלו ולהכניס כרטיס זיכרון מהמכשיר הקודם שלי ?

פורסם
  • מחבר

ונגיד ועכשיו משו בו נדפק, יש חנויות בארץ שאני יכול לקחת אותן אליו נכון ? שלא יקרה לי מצב כמו שהיה לי עם המכשיר הקודם-שלכל חנות שנכנסתי אליה אמרו לי שם שהם לא נוגעים במכשיר הזה.

פורסם

יש יבואן מסודר לנקסוס 4 - רונלייט, אם תקנה עם האחריות שלו, לא צריכה להיות לך בעיה.

ההפרש בין המחירים בייבוא מקביל לבין הייבוא של רונלייט הוא ממש מינורי.

פורסם
  • מחבר

עוד משו שרציתי לוודא כדי שלא אופתע אחרי הקנייה של ה-Nexus 4- האם כשמתחברים ל-WAZE ה-GPS מתחבר מידית כמו האייפון או שלוקח לו יותר זמן ?

פורסם
  • מחבר

ובנוגע לסוללה- האם יש הבדל משמעותי בין 2 המכשירים ? כי הבנתי שהסוללה של הגלקסי טובה.

פורסם

יתרון קל+ ל- S3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים