פורסם 2013 ביוני 1612 שנים אני בדרך לזרוק לקיבינימט את המכשיר הנוכחי שלי(מוטורולה RAZR למי שרוצה לדעת-אל תגעו בו!)וכרגע אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל ששניהם נמצאים בטווח המחירים שלי (עד 2000 ש"ח). מה שחשוב לי בו בעיקר זה שאורך חיי הסוללה תהיה טובה, שה-GPS יתחבר מהר,שהמסך של המכשיר לא יקפא, שהטאצ' יהיה טוב, שיהיו לו אנשים שיודעים לתקן ולעבוד אתו, ושיהיו לו חלקי חילוף.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים היה לי את שניהם, את ה- S3 מכרתי, הנקסוס נשאר, מעבר לכרטיס זיכרון שחסר לי, הנקסוס עולה על ה- S3 מכל הבחינות.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר אגב עד היום ציינו כיתרון את העדכון המיידי והמהיר שהנקסוס מקבל מגוגל ועכשיו אני קורא שסמסונג מוציאה שירות עדכונים חדש שנקרא FOTA Inside לבעלי מכשירים שלה.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים חרטא של סקיילקס/סאני (יבואנית מכשירי סמסונג בישראל) בשביל שיקנו ממנה את המכשירים. בכל המכשירים של סמסונג יש FOTA ואם יש עדכון למכשיר שלך הוא יופיע לך (למעט אם עשית שינויים ברום).
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר אגב יש אפשרות בנקסוס להוציא את כרטיס הזיכרון שלו ולהכניס כרטיס זיכרון מהמכשיר הקודם שלי ?
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר ונגיד ועכשיו משו בו נדפק, יש חנויות בארץ שאני יכול לקחת אותן אליו נכון ? שלא יקרה לי מצב כמו שהיה לי עם המכשיר הקודם-שלכל חנות שנכנסתי אליה אמרו לי שם שהם לא נוגעים במכשיר הזה.
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים יש יבואן מסודר לנקסוס 4 - רונלייט, אם תקנה עם האחריות שלו, לא צריכה להיות לך בעיה.ההפרש בין המחירים בייבוא מקביל לבין הייבוא של רונלייט הוא ממש מינורי. נערך 2013 ביוני 1612 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר עוד משו שרציתי לוודא כדי שלא אופתע אחרי הקנייה של ה-Nexus 4- האם כשמתחברים ל-WAZE ה-GPS מתחבר מידית כמו האייפון או שלוקח לו יותר זמן ?
פורסם 2013 ביוני 1612 שנים מחבר ובנוגע לסוללה- האם יש הבדל משמעותי בין 2 המכשירים ? כי הבנתי שהסוללה של הגלקסי טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.