עבור לתוכן

שאלות בקשר לDell Inspiron 7520

Featured Replies

פורסם

אם לדייק יותר, Dell Inspiron 7520 IN-RD33-6745

המחשב בעל מעבד i7-3632QM

מצאתי את הדגם הנל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=844057) אבל יש לי שאלה קריטית לגביו שאין לה תשובה חד משמעית בגוגל לכן אולי פה מישהו שמבין יעזור לי.

האם הדגם הוא עד 8GB זיכרון פנימי מקסימלי או עד 16GB?

לפי חלק מהאתרים זה עד 8GB אבל חלקם מציעים לשדרג עד 16GB..

מצאתי את הדיון הזה http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19459264.aspx?PageIndex=1 באתר של דל שלפי אנשים אין בעיות לשדרג ל16 אך דברים מסויימים של אינטל לא יעבדו, אם אפשר לשפוך על זה אור זה יהיה מצויין.

עוד כמה שאלות בנושא, מה מגביל את הנפח המקסימלי של הזיכרון? האם זה המעבד או הלוח אם עצמו או בכלל מערכת ההפעלה? שאלות אלו נובעות מהדיון שאליו יש קישור למעלה מהאתר של דל.

וכמובן מה דעתכם על הדגם? זה הדגם היחיד שמצאתי שעומד בדרישות שלי (כאן).

עוד שאלות בקשר לאחריות למי שמבין, אם אני מחליף זיכרון ו/או כונן קשיח בצורה עצמאית, איזה השלכות יש לזה מבחינת האחריות של דל?

פורסם

With regards to Inspiron 15R SE/7520, there are only 2 slots available and at this moment in time there are no reputable memory manufacturers that produce 16GB memory sticks. The largest capacity at the time of this writing is only 8GB memory stick.

הדגם בסדר סה"כ, שים לב שהחנות שמוכרת את המחשב במחיר הנמוך ביותר בזאפ מציעה "אחריות מעבדה" לעומת האחרות של "אחריות באתר הלקוח".

האחריות לא תיפגע בהחלפת הזיכרון\HD.

פורסם
  • מחבר
הדגם בסדר סה"כ, שים לב שהחנות שמוכרת את המחשב במחיר הנמוך ביותר בזאפ מציעה "אחריות מעבדה" לעומת האחרות של "אחריות באתר הלקוח".

האחריות לא תיפגע בהחלפת הזיכרון\HD.

קודם כל תודה על התגובה.

שנית לא ממש הבנתי, אם אני מחליף את ה2 כרטיסים של 4 ב2 של 8, יהיה לי תמיכה ב16 ג'יגה או לא?

פורסם

שאלת מה מגביל את ה-16GB, עניתי לך. אין סטיקים מעט 8 ויש 2 תאים בלבד אז סה"כ 16.

תהיה לך תמיכה במחשב והמחשב יעבוד עם 16GB.

סטיקים של 8GB יקרים יחסית

הרי המחשב מגיע כבר עם 8GB, תקנה ותבדוק את המחשב ואם באמת תראה ש-8 לא מספיקים לך תשדרג, כי זו הוצאה של איזה 600 ש"ח (!)

פורסם
  • מחבר
שאלת מה מגביל את ה-16GB, עניתי לך. אין סטיקים מעט 8 ויש 2 תאים בלבד אז סה"כ 16.

תהיה לך תמיכה במחשב והמחשב יעבוד עם 16GB.

סטיקים של 8GB יקרים יחסית

הרי המחשב מגיע כבר עם 8GB, תקנה ותבדוק את המחשב ואם באמת תראה ש-8 לא מספיקים לך תשדרג, כי זו הוצאה של איזה 600 ש"ח (!)

אז לסיכום (הכל כמובן לשידרוגים עתידיים..) אם אני קונה 2 סטיקים של 8 אין בעיות והמחשב יעבוד על 16 GB? כי שוב, בהרבה חנויות וחברות כתוב שזה עד 8GB, זה מה שמטריד אותי. (אולי מתכוונים פר סלוט?)

פורסם

כפי שקראת, ההצהרה ה"רשמית" של DELL היא שהמחשב תומך עד 8GB אך בפועל ניתן לשים גם 16GB וזה יעבוד בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר
כפי שקראת, ההצהרה ה"רשמית" של DELL היא שהמחשב תומך עד 8GB אך בפועל ניתן לשים גם 16GB וזה יעבוד בלי בעיה.

אני קצת סוטה מהנושא אבל האם אתה יודע למה הם עושים את זה ?

פורסם

אולי בגלל זה:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa366778(v=vs.85).aspx#physical_memory_limits_windows_7

הדגם הוצג שנה שעברה, בגלל שמרבית מע' ההפעלה המסופקות הן וינדוס 7 בזמנו ואולי גם בגרסה בסיסית יותר, מע' ההפעלה מוגבלת ב-8GB.

כל גרסה גבוהה יותר תאפשר ותיתמוך וכמובן גם וינדוס 8.

כמו כן, משתמש ממוצע ואולי 90% מרוכשי המחשבים לא ישדרגו מעל ל-8GB ורבים יסתפקו גם ב-4GB לכל השימושים. החברה ככל הנראה לא רוצה לקחת סיכונים ולקיחת אחריות למקרה שכן משתמש בסיסי ישדרג.

צויין כי אפשרות ה-Cache של כוננים היברידיים בשילוב עם הדרייבר של אינטל לא יתמכו (כפי שרשום בקישור שנתת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים