עבור לתוכן

מחפש המלצה לאולטרה בוק 14 אינטש

Featured Replies

פורסם

שלום !

אז ככה : אני סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לאופיס וגלישה מרובת חלונות. יכול להיות גם תכנות קליל בעתיד..

די נסגרתי על הדרישות הבאות :

1. מעבד i5

2. זיכרון משולב HDD ו SSD (כמה SSD אתם ממליצים ? יהיה באמת הבדל בין 24 ל-32 GB ?)

3. כמובן 4 GB RAM

4. מעדיף זמן סוללה ארוך יחסית, לא חובה

5. מעדיף גם מסך מגע, לא חובה

6. מסך 14 אינטש

חשוב לציין שאני יחסית גמיש במחיר, מכוון לאיזור ה5000, אם יהיה משהו מפוצץ עד 6000 אני גם אזרום :)

יש את הTOSHIBA SATELITE U940 ואת ה LENOVO IDEALPAD U410 שנראו לי מתאימים. אם מכירים משהו דומה ל LENOVO YOGA רק בגודל 14 אינטש זה יהיה מעולה ..

פורסם

אם הקנייה לא דחופה, הייתי מחכה מעט להגעת דגמים חדשים וככה גם המבחר יגדל ותקבל תמורה טובה יותר לכספך.

במיוחד שלדעתי נראה יותר ויותר מחשבים בעלי מסך מגע בדגמים חדשים בגלל וינדוס 8 וגם המעבדים החדשים אמורים להיות חסכוניים יותר ויתנו זמן סוללה ארוך יותר מהמחשבים כיום.

פורסם
  • מחבר

הקנייה יחסית דחופה - המחשב הנוכחי שלי מקרטע. מה גם שתמיד יש דגמים חדשים בקנה..אלא אם יש עכשיו יש משהו חדש באופן חריג שאני לא מודע אליו ?

פורסם

1. הרבה יצרנים עדיין לא מציעים מחשבים עם המעבדים החדשים של אינטל שאמורים לספק זמן סוללה ארוך יותר.

2. לכן, אם תרצה מעבד חדש עדיין אין ואם תרצה מעבד ישן יותר לא תהנה ממחיר נמוך יותר בגלל היציאה של האסוול.

3. האסוול בניגוד למעבדים אחרים של אינטל אמור להיות למשך שנתיים במקום שנה ורק אז יוצג דור חדש (אחרי שנה יוצג עדכון).

4. סביר להניח שאין כמעט הבדל בין SSD של 24 ל-32 משום שהם אינם משמשים לאחסון אלא ל-CACHE.

5. לדעתי תקנה מחשב בלי SSD, תקנה לבד SSD MSATA של לפחות 128 ותשים את מערכת ההפעלה עליו.

6. יש לחבר שלי LENOVO U310 והוא מרוצה עד הגג.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

1. מכיר מחשב 14 אינטש טוב עם שבא גם מסך מגע ?

2. אני יכול להתקין SSD עצמאית בנוסף לכונן הקשיח ?

פורסם

איזה מחשב יש לך עכשיו? באילו שימושים הוא מקרטע?

אלא אם כן אתה חייב מחשב עכשיו, מומלץ מאוד לחכות לדגמים החדשים שגם יגיעו עם המעבדים החדשים (ביצועים גרפיים, זמן סוללה)

וגם רובם כבר יוצעו עם מסך מגע.

פורסם
תודה רבה !

1. מכיר מחשב 14 אינטש טוב עם שבא גם מסך מגע ?

2. אני יכול להתקין SSD עצמאית בנוסף לכונן הקשיח ?

1. U410 של לנובו בא עם מסך מגע, לא יודע אם הגיע כבר לארץ, בכל מקרה לא קיבל עדיין האסוול.

2. כן, אבל צריך לשים לב לאיזה סלוט יש לך במחשב: SATA, MSATA, NGFF.

יש גם יוגה בגודל 13 אינטש, סה"כ יש הבדל של פחות מאינטש (14.1-13.3).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ! עוד כמה שאלות.. :

1. יש צפי מתי יגיע הHASWELL לארץ / מתי יצאו מחשבים עם HASWEEL בחו"ל ?

2. מה אומרים על ה Toshiba Satellite U845t-S4165 ?

3. יש לי טעם לקנות SSD של יותר מ32 ג'יגה ?

פורסם

1. לא יודע לגבי ישראל. בארה"ב כבר יצאו חלק מהמחשבים עם האסוול, מניח שעד אמצע/סוף יולי כל החברות יעדכנו את המעבדים שלהם להאסוול.

2. לא מכיר.

3. שתי אפשרויות: א) לקנות SSD בגודל 16-24 מקסימום שישמש ל-CACHE בלבד. ב) לקנות SSD בגודל של לפחות 120 שישמש אותך למערכת הפעלה ותוכנות, את שאר הדברים תאחסן בכונן אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים