עבור לתוכן

SIM + DATA בנסיעה לקפריסין

Featured Replies

פורסם

הי,

מישהו יודע מה האופציה הכי טובה לשימוש בפלאפון (בעיקר DATA) בקפריסין למשך שבוע ?

(מבחינת עלות וכיסוי כמובן...)

תודה.

פורסם

פריפייד מקומי אבל חבילות DATA שם לא זולות 25 סנט למגה בוודפון ופרימטל, ב MTN אפשר לגלוש חופשי דרך הפורטל אבל לא לשום מקום אחר (מוכר?)

פורסם
  • מחבר

תודה,

לאחר מו"מ ארוך, התכווצה ההצעה של סלקום (פי 10 בערך) והגיעה למשהו סביר.

(עוד לא עברתי על האותיות הקטנות)

פורסם

אם קיבלת הצעה שווה תפרסם :)

בכל מקרה עדיין נראה לי שהם יהיו יותר יקרים. DATA בחול זה תמיד עסק יקר.

פורסם
  • מחבר

110 ש"ח לשבוע, 75 מגה גלישה ביום.

פורסם
  • מחבר

לא תאמינו לאן הסיפור הזה מתפתח.... החבילה נרכשה, החברה נסעו לקפריסין, ואחרי חצי יום קיבלו SMS שהם חייבים כבר 1000 ש"ח. שיחה קצרה (חצי שעה המתנה :-) לסלקום ב-23:00 בלילה.... מסתבר שהחבילה לא תקפה לקפריסין....

התנצלו מקרב לב, ועכשיו לצינור - רוצה מבצע גולשת באינטרנט 250 ש"ח ל-50 מגה ? אבל.. אבל.... אדוני, לא רוצה הולכת מקום אחר.... רק שאין לאן ללכת, תפסנו אתכם :-).

נראה איך זה יסגר.

פורסם

תעזבו. את. החברה. הארורה. הזו. כבר!!!

פורסם

כתבת "לא תאמינו לאן הסיפור הזה מתפתח..."

לא רק שאני מאמין, ברגע שהתחלתי לקרוא את התחלת השרשור הזה ידעתי שיש סיכוי של 90% שיהיו בעיות..

ולמה ידעתי? כי אני כבר מבין איך עובדים הדברים באפ"ס וחבל שאנשים אחרים לא.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה רוב הסיכויים שאם תתעקש, לא תחוייב בשקל עודף.

פורסם

^ 1+ , גם אני. לא רק שאני "מאמין", אלא הייתי מופתע אם זה היה מסתיים אחרת

אנשים פשוט מזמינים לעצמם כאבי ראש

פורסם
  • מחבר

סוף סיפור אחרי מרדפים במשך יום שלם, הם הסכימו לתת להם חבילה יותר קטנה באותו מחיר....

מה שמרגיז זה שבמקום לקחת "אחריות" על הארוע ולנהל אותו, הייתי צריך לרדוף אחריהם כדי לסיים את הסאגה..... א.ב. של שירות.

פורסם
תעזבו. את. החברה. הארורה. הזו. כבר!!!
פורסם

אחרי הניסיון שלי בטיול לתאילנד ,אני החלטתי דבר פשוט מאוד

וזה לא ללכת לחול עם הסים הישראלי ,לא משנה איזה חבילה אפשר לרכוש

בימקום זה כן לקנות בארץ סים מוטען מראש (גם עם זה יקר יותר ,להיות מוכן ולא לחפש סים בטיול )

ודבר נוסף זה לשמור בסים המוטען טלפונים נחוצים ,וזה כבר שרוכשים את הסים המוטען

שהמוכר יוכל לעזור ,במיקרה שצריך קידומת או משהו

ככה עם הטלפון מיתקלקל ,יש עדין מיספרים בסים (חשוב גם לשמור מיספרים על דף במיקרה של גניבה )

עכשיו כמובן צריך לתת לקרובים את מיספר הסים המוטען ,ובמיקרה שהולכים לאיבוד זה יכול מאוד לעזור למצוא אותכם

בכל מיקרה זה זה ההמלצה בשני שקל שלי -אני לא מומחה בתחום ,ובטח לא מחפש את הדבר הזול ביותר

פורסם

כמו שחשבתי... פריפייד מקומי הוא כמעט תמיד האפשרות הכי כלכלית להשתמש בפלאפון בחול (ובכמה ארצות יש חבילות טובות עם DATA)

פורסם
  • מחבר

לא להאמין (!!!) הסאגה נמשכת. אחרי שסלקום הציעו להם חבילה יותר קטנה באותו מחיר, והחברים שלי הסכימו בחוסר ברירה, הם התקשרו אליהם שוב, והודיעו להם שהחבילה הזאת היתה טעות והם דורשים סכום כפול.... Fool me once, shame on you, Fool me twice... Shame on me

לא תהיה פעם שלישית. החשבון יסגר בארץ.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אה - והם קנו סים מקומי.... הפתרון הטוב ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים