עבור לתוכן

מתי כדאי לעבור לגולן טלקום?

Featured Replies

פורסם

כרגע אני בהוט מובייל, מעוניין לעבור לגולן טלקום לפני יולי (כדי להיות זכאי למבצע של חודשיים חינם). מתי הכי כדאי לעבור מבחינת מחזור החיוב בגולן?

פורסם

26 לחודש לפי מה שאני מבין....

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הייתי לקוח של גולן בעבר והשארתי את הסים שהיה לי, האם אפשר לחזור אליהם ולהשתמש בסים הישן מבלי לשלם 39 שקלים על סים חדש?

פורסם

כל הצטרפות כרוכה ברכישה מחודשת של הסים. את הישן אתה יכול לשמור רק למקרה שיש לך עליו מספרי טלפון (חוץ מזה הוא לא שווה כלום).

פורסם

בתקופה שאני הצטרפתי היה איזה תאריך בחודש, נדמה לי 22, שמי שמצטרף יום אחריו מקבל את הזמן עד אותו היום בחודש הבא בלי חיוב. כלומר החיוב שלך מתחיל מה-22 בחודש הבא (במידה וזה באמת התאריך). הייתי ממליץ לך ליצור איתם קשר ולשאול לגבי זה. הם לא מסתירים את זה כפי שידוע לי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מדובר ב25 לחודש. כך שבהצתרפות יום אחרי לדוגמא, החשבון לא יחויב עד ה25 של החודש הבא.

פורסם

לצערי גיליתי שזה לא רק לטובת הלקוח.

אם החלפת מסלול אחרי ה-25 לחודש למסלול זול יותר, יחייבו אותך לחודש קדימה ורק מה-25 לחודש הבא המסלול יתעדכן למחיר הזול יותר.

בחברות אחרות (לא בטוח אם רק כבלים או גם סלולר), ברגע שמחליפים מסלול באמצע חודש, החיוב על המסלול הקודם יהיה יחסי למס' הימים בחודש בהם המסלול היה מעודכן והשאר בחיוב יחסי למחיר המסלול החדש. מעניין אם העניין הזה נוגד את הנחיות משרד התקשורת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים