עבור לתוכן

ייעוץ ברכישת סמארטפון

Featured Replies

פורסם

לאחר בירור ארוך הומלץ לי לבסוף לרכוש את הסמסונג S2 אך מסתבר שקיים בשוק גם סמסונג S2 plus.

מישהו יודע מה ההבדל ביניהם והאם הוא משמעותי ומצדיק את ההפרש במחיר? (ה- S2 יקר יותר בכ- 200 ש"ח מה- S2 plus)

תודה.

פורסם

ל S2 (הרגיל) מעבד יותר חזק ויותר תמיכה ממפתחים צד-שלישי.

ההפרש בכוח העיבוד דיי זניח. אם אתה לא מתכוון להתחיל להחליף רומים למכשיר, לדעתי עדיף לחסוך את ה 200 שקל האלו.

נ"ב

ה S2 המקורי בא עם 16GB לעומת הפלוס שבא עם 8. אם 16 מספיקים לך ו 8 לא, זה כבר מצמצם את ההפרש במחיר במעט.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין גדול בתחום וככזה אני לא מתכוון לשדרג את המכשיר לאחר שקניתי. אני מעוניין לקנות מכשיר שישרת אותי נאמנה מבלי להסתבך יותר מידי.

ממה שהבנתי עד עכשיו אין הבדל משמעותי כל כך ביניהם (את הכרטיס זיכרון דווקא כן אפשר לשדרג בעלות זולה ובקלות, לפי מה שידוע לי) ולכן מוזר לי שיש הבדל של כ- 200 ש"ח במחיר.

ברור שעדיף לקנות את הזול יותר אם ההבדל לא משמעותי אבל אני מפחד שהמחיר לא משקף איזשהו קאץ' :huh:

פורסם

אין catch. יש לו פחות זכרון פלאש וזכרון פלאש הוא אחד מהרכיבים היקרים יותר. כמו כן, ערכת השבבים שלו זולה יותר.

עד כמה זה משנה בפועל? מעט.

פורסם
  • מחבר

זיכרון פלאש?! עוד מושג חדש בשבילי - הלכתי לאיבוד... :huh:

מה זה אומר ומה הסיפור של השבבים?

אני מחפש טלפון בעברית, שישמש אותי לטווח ארוך, שאני יוכל להתקין עליו את הדברים השימושיים ביותר מבלי שהוא יקרוס ומבלי שבעוד חצי שנה-שנה אצטרך לשדרג אותו.

במה עדיף ה- S2 על הפלוס בהקשר הזה?

פורסם

שניהם יהיו זהים מהבחינה הזו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אני מניח שאלך על הפלוס.

תודה רבה, עזרת לי מאוד.

אגב, אני מתכוון לרכוש ב- k.s.p, ידוע לך על בעיה כלשהי (מקוריות, גרסאות, אחריות וכו')?

פורסם

לא. תבדוק את המכשיר טוב טוב במעמד החנות, יחד עם המוכר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים