עבור לתוכן

מכשיר כדאי לקראת ה26 ביולי, דיון פתוח

Featured Replies

פורסם

שלום hwzone,

המסך של הHTC desire שלי נשבר סוף סוף אחרי יותר מ3 שנות התעללות ואני צריך מכשיר חדש.

בסוף יולי אני יהיה בארה"ב וחשבתי לנצל זאת לקנייה של אחת מגירסאות גוגל שיוצאות שם באותו זמן.

אני צפוי להשתמש במכשיר בעיקר בתור: טלפון, פלאטפורמה לפיתוח תוכנה והאקינג, נגן מוזיקה, GPS, דפדפן וכו'.

ההעדפות:

• חומרה "מאריכת ימים", אני לא צריך עוד מחשב נייד אבל אני רוצה שהחומרה תתאים גם לתוכנה עתידית ותחזיק טוב.
  • "פתיחות", מינימום הגבלות, בלי נעילת bootloader או כל שטות שתגביל אותי.
  • בסיסיות, אני לא רוצה bloatware, זאת חלק מהסיבה שאני מכוון לpure android
  • אריכות סוללה
  • אפשרות לזיכרון חיצוני וסוללה ניתנת לניתוק הם פלוסים.
  • תמיכה משמעותית מקהילת המפתחים העצמאיים

• יכולת כזאת או אחרת להקלטה דו-צדדית של שיחות

מועמדים:

• Samsung Galaxy SIV, Google Edition
  • HTC One, Google Edition
  • Nexus 4
  • Samsung Galaxy SIII

אני אשמח להמלצה ספציפית על דגם מסויים שהוא גם "unlocked".

מצטער על הפוסט הארוך והמשעמם.

פורסם

כדאי לחכות עוד חודש וחצי ואז להחליט. עשויים לצאת דגמים חדשים, המחירים משתנים.

פורסם

תשקול גם את הone developer edition. לא אנדרואיד נקי אבל אין יותר מידי חרא מותקן (ואני מניח שאתה מודע לממשק המקסים של HTC)

בכל מקרה תוכל להחליף רום אם תרצה, עולה כרגע 650$ באתר של HTC (צריך פרטים אמריקאים כדי להזמין) או שתוכל לבדוק במקומות אחרים

שים לב שהמכשיר מגיע עם 64 ג'יגה זכרון

פורסם
  • מחבר

עוד חודש וחצי אני כבר לא יהיה בניו יורק. יש איזשהו ביסוס לירידת מחירים\דגמים חדשים בעוד חודש וחצי או שזאת סתם ספקולצית "בעוד <פרק זמן שרירותי>..."?

פורסם

ספקולציות בלבד. אבל יש לך עוד חודש וחצי, המון זמן. חבל שתשבור את הראש עכשיו, תגיע להחלטה ובסוף יקרו דברים שיהפכו את הדברים.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

זוכרים את הדיון הזה?

Regardless, הגיע הזמן לקנות טלפון חדש, כבר קצת נמאס לי מהשבור.

לא הרבה השתנה בעולם החומרה מאז שפתחתי את הדיון הזה(עד כמה שאני יודע).

אני קיבלתי דיל מאוד מעניין של נקסוס 4 במחיר של 350 דולר, עכשיו אני חושב למה לא כדאי לי לקנות אותו.

עד כמה שאני מבין, ההבדל בין הנקסוס 4 לHTC1 והS4 החדשים יותר הוא מעבד קצת יותר חלש, מסך ברזולוציה נמוכה יותר, פחות זיכרון מובנה ופחות מצלמה\שטויות וגימיקים שאוהבים לפרסם.

השאלה שלי בזמן הנוכחי היא האם יש סיבה שמצדיקה\חצי מצדיקה קנייה של טלפון אחר, אפשר להיעזר ברשימת הקריטריונים בפוסט המקורי שלי כדי להבין מה אני מחפש במכשיר.

האם יש לי סיבה כלשהי לשלם (הרבה) יותר על HTC1\S4?

אני אשמח לתשובה מהירה, אני מתכוון לקנות את הטלפון ביומיים הקרובים.

פורסם

רק אם 16GB לא מספיקים לך, ואתה ממש חייב אופציה להוספת זכרון.

בנקסוס 4 אין מקום להכנסת SD. כך גם HTC1. (אך האחרון נמכר עם גרסאות בעלות יותר זכרון)

לגבי חיבור זכרון חיצוני (ע"י כבל USB OTG) - אני לא בטוח, אבל יש מצב שזה לא עובד ברום המקורי של הנקסוס 4 וצריך להחליפו.

פורסם

במחיר הזה אין לו תחרות.

מהירות המעבד זניחה, הרזולוציה הנמוכה יותר היא אפילו יתרון (אף אחד לא צריך שטח עבודה כ"כ גדול, צפיפות הפיקסלים גם ככה גבוהה בטירוף).

אם שווה לך לשלם כמה מאות דולרים על אפשרות להרחבת זיכרון, אז כן. אחרת לא.

פורסם

הסיבות שלא הייתי הולך על הנקסוס או כל מכשיר עם סוללה מוברגת:

-אם אתה חייב לנתק מגע (סלולר ו-GPS) מיד.

-אם אתה משתמש בסוללה נוספת כי אין מטענים בסביבה (תכלס זה כמה עשרות גרמים).

נערך על-ידי hugo123

פורסם
הסיבות שלא הייתי הולך על הנקסוס או כל מכשיר עם סוללה מוברגת:

-אם אתה חייב לנתק מגע (סלולר ו-GPS) מיד. מה?

-אם אתה משתמש בסוללה נוספת כי אין מטענים בסביבה (תכלס זה כמה עשרות גרמים)​זה לא מצב נורמלי לכל אחד.

פורסם

בנקסוס 4 אין תמיכה לOTG..האופצייה היחידה זה מפצל USB עם חשמל ורום מקוסטם.

שקול את LG OPTIMOUS למיניהם.. 4X HD נמכר במחיר שווה וכולל גם סוללה נשלפת וגם כרטיס זכרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים