פורסם 2013 ביוני 812 שנים רציתי לדעת אם ניתן להשיג Slimport בארץ, בשביל לחבר נקסוס 4 ל HDMI.הנה המוצר מאמזון
פורסם 2013 ביוני 812 שנים עזוב מהארץ... אני לא מצליח אפילו למצוא בחו"ל.חוץ מאמזון ומכירה של כמויות מאליבאבא (ועדיין לפחות 45$ ליחידה בקנייה של 100 חתיכות) אני לא רואה את זה נמכר ברשת.אני קניתי בדצמבר האחרון כזה ב-29$ כולל משלוח.עריכה: איכשהו הצלחתי למצוא את זה:http://www.amazon.com/SlimPort%C2%AE-SP1002-Connect-connector-Supports/dp/B009UZBLSG/ref=cm_cr_pr_product_top נערך 2013 ביוני 812 שנים על-ידי Gil28
פורסם 2013 ביוני 812 שנים מחבר תודה רבה, אבל צריך משלוח לארץ ועם buy2usa זה כבר מגיע ל-210 ש"ח יש דרך אחרת?
פורסם 2013 ביוני 812 שנים זה כולל משלוח לארץ.MHL זה סטנדרט אחר שלא מתאים לנקסוס 4. למעשה ה-slimport זה תקן חדש ומתחרה - היתרון הגדול שלו הוא שניתן להטעין את המכשיר תוך כדיובנוסף לא צריך מקור מתח בשביל שזה יעבוד.
פורסם 2013 ביוני 812 שנים איך מטעינים תוך כדי? דרך הhdmi? אם כן זה מעולה. למה כל כך קשה למצוא את זה? ואיך זה שהmhl לא עובד פה? (מה לא תואם?) ואם אני כבר שואל דברים שקשורים ל Micro usb, יש קשר לזה שאין otg בנקסוס 4?
פורסם 2013 ביוני 812 שנים יש למתאם חריץ כניסה למטען micro-usb.למה קשה למצוא? כי בינתיים אין הרבה מכשירים שזה מיועד להם כנראה. אני מקווה שגוגל יצליחו לדחוף את זה, הוא הרבהיותר שימושי מ-MHL.MHL לא עובד כי המכשיר לא תומך בזה... זה סטנדרט אחר. כמו שאתה לא יכול להוציא וידאו דרך ה-USB שבמחשב שלך.אין תמיכה ב-OTG כי המכשיר חומרתית לא יכול להעביר את המתח הנדרש. כמובן שאפשר לעקוף את זה:http://pocketnow.com/2013/03/25/nexus-4-usb-otg
פורסם 2013 ביוני 812 שנים זה פשוט מאכזב. מרגיש שגוגל לאט לאט לוקחים כל מיני פיצ'רים מאיתנו. זיכרון sd, otg, בטרייה נשלפת.. בטאבלטים שלהם (נקסוסים) הotg והmhl עובדים?
פורסם 2013 ביוני 812 שנים מחבר גיל תודה רבה על העזרה, אתה לא יודע כמה כסף וזמן חסכת ליניסיתי לשלוח לארץ וכתוב We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your orderאם אי אפשר לשלוח איך השירות של ezbuyus? זה האתר נערך 2013 ביוני 812 שנים על-ידי hadarK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.