עבור לתוכן

שאלה דחופה-טאבלט לצרכי עבודה (האם להחזיר מה שקניתי)

Featured Replies

פורסם

שלום,

מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה.

המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני).

מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד.

יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל.

בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 .

זה נחשב טוב?

רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי).

הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות).

(אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד.

אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל.

ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידאו/תמונות?

חשבתי על אלה:

Cube U30GT2

Ainol 10 SPARK

Ainol 9 Hero2

לא יצא לי להתנסות עם טאבלטים אנדרואיד חוץ מאייפד2/3, ואני רוצה משהו טוב ואיכותי.

אשמח להמלצה כמה שיותר מהר כדי שאוכל להחזיר אותו.

פורסם

יש ביקורות מאוד טובות על AINOL

יחד עם זאת כמי שיש לו טאבלט ממש מעצבן (בלורון) - הטאבלט הבא שלי יהיה של גוגל (נקסוס)

פורסם

אני בדיוק מתכנן לקנות טאבלט לכמה שימושים - צפייה ישירה/סרטים/סדרות, התחברות ברימוט למחשב וגלישה באינטרנט.

גם לי חשובה האיכות מבחינת רזולוציה.

אני כנראה אקנה את הטאבלט Cube U30GT2

ברגיל הוא עולה 263-280 דולר, אבל יש אותו במבצע ב-GEEKBUYING לרגל יום הולדת 1 במחיר של 249$ בלבד.

http://www.geekbuying.com/item/Cube-U30GT-10-1-inch-Quad-Core-RK3188-Android-4-1-Tablet-PC-Retina-Screen-1920-1200-2GB-RAM-16GB-BT-Gyroscope-314425.html

אחרי התכתבות עם כמה אנשים שיש להם אותו, ריכזתי חסרונות עיקריים:

1. מסך מגע רגיש קצת פחות מטלפון סלולרי (ביוטיוב יש ביקורות והמגע שם נראה שעובד טוב)

2. WI-FI קצת חלש, צריכים להיות במרחק של כמה מטרים מהראוטר למשל.

3. אין GPS

מלבד זה, יש לו לא מעט יתרונות מבחינת חומרה עם 2GB RAM, רום 32GB (חוסך לקנות כרטיס זיכרון בתור התחלה),

רזולוציה מעולה של 1920 על 1200, מסך 10.1, OTG ועוד..

במחיר כזה נמוך (יותר נמוך ממה שקנית בארץ), נראה לי שווה לקנות.

פורסם
  • מחבר

GPS לא מעניין אותי, היתי שמח לחיבור בלוטוס בשביל רמקול נייד.

20-30 דולר לא משנה, הקנייה תיהיה מאיביי.חייב כרטיס חיצוני כי ככה אני מ עביר סרטים.

על מה ללכת ?

פורסם
  • מחבר

1. 16 או 32 גיגה פנימי לא משנה לי, בכל מקרה אני עובד עם כרטיס חיצוני כי ככה נוח לי להעביר חומרים ועבודות מהמחשב.

2. כשאתה אומר WIFI חלש- מה זה אומר בעצם? בטאבלט שיש לי עכשיו,(ואני מחזיר) זה קולט מהסלון טוב את הראוטר שבממד. אבל- לא קולט לי את האייפון בכלל גם ממרחק 0. מוזר....

3. מסך לא רגיש- תשווה לטאבלטים סיניים ולא לטלפונים, שהם נחשבים איכותיים יחסית.

4. נושא הרזולוציה במסך- להצגה ללקוח של סרטים שאני מייצר (איכות 1080P25) ותמונות- יש בעצם הבדל לעין בין 1280*800 לבין מסכים איכותיים יותר כמו RATINA או כמו הCUBE?

חייב לעשות הזמנה מהר כדי שיגיע לפני סוף יוני...

תודה

פורסם

החסרונות שכתבתי הן ממה שאחרים שקנו אמרו לי.

אני הזמנתי אותו אתמול.

לדעתי האישית אתה תרגיש הבדל בין רזולוציה 1280 לבין 1080

במיוחד אם מה שאתה מציג באיכות טובה כמו שציינת.

לדעתי RETINA לא צריך להיות כלל לטאבלטים, זה רק הופך את הטקסטים לקטנים יותר ובעיות עבודה.

זה מתאים למסכים גדולים שדורשים רזולוציות גדולות בהתאם.

לגבי WIFI חלש, הכוונה שזה יקלוט פחות טוב מהטלפון שלך, למשל יקלוט מהחדר ליד

אבל לא במרחק יחסית גדול כמו 15 מטר.

יש ביוטיוב ביקורת על הטאבלט ומציינים שם לגבי ה-WIFI.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם המוכר הסיני, אמר שחווית השימוש של הCUBE טובה יותר, יש לו הרבה דגמים ויצא לו לעבוד עם כולם...

אזמין אותו.

פורסם

לעניות דעתי, למרות שאני מאוד מאוד מרוצה מהטאבלטים של AINOL, לשימוש מקצועי ולפרנסה הייתי הולך על הנקסוס10, NOTE 10 או על אנדרואיד מותג אחר.

זה לא המקום לפשרות, ולו הקלות ביותר לדעתי, ודאי לא אם אתה עוסק בתכנים ויזואליים.

אולי גם IPAD יתאים אבל אין לי ניסיון איתם ולרוב הם הרבה פחות נוחים ודמישים בשימוש באביזרים חיצוניים (רמקולים, כרטיסי זיכרון, BT וכדומה).

לדעתי כל רזולוציה מעל 1280X800 בגדלים של עד 10 אינטש היא כמעט אך ורק גימיק שיווקי ואני בספק אם מישהו יבחין בכך במבחן עיוור.

אם בכל זאת אתה מחליט על משהו סיני איכותי קשה לי להמליץ על דגם מניסיון אישי כי לי יש רק 7 אינטש מדגמים ישנים יחסית (1024X600 IPS).

מאוד מרוצה מהם....

פורסם
  • מחבר

הזמנתי כבר את ה CUBE U30GT2 מאיביי300$ , לפי המפרט הוא בין החזקים שיש. התקציב היה עד 1000.

החלטתי לא ללכת על אייפד, כי יש לי אייפון5 ולא בא לי "איפון גדול", אותו דבר רק בגדול ויקר יותר. יש לאחי אייפד3, תצוגה יפה אבל אני רוצה גמישות של כרטיס חיצוני, הארדיסק חיצוני ועוד אפשרויות.

אני חושב שרזולוציה כן משנה, ככל שהצפיפות גדולה יותר כך הכל חד ומרשים יותר.

פורסם
הזמנתי כבר את ה CUBE U30GT2 מאיביי300$ , לפי המפרט הוא בין החזקים שיש. התקציב היה עד 1000.

החלטתי לא ללכת על אייפד, כי יש לי אייפון5 ולא בא לי "איפון גדול", אותו דבר רק בגדול ויקר יותר. יש לאחי אייפד3, תצוגה יפה אבל אני רוצה גמישות של כרטיס חיצוני, הארדיסק חיצוני ועוד אפשרויות.

אני חושב שרזולוציה כן משנה, ככל שהצפיפות גדולה יותר כך הכל חד ומרשים יותר.

ipad 4 הוא לא בדיוק אייפון גדול , הוא מכשיר מרשים עם מעבד A6X , יש לו יכולות ממש גבוהות בכל מה שקשור להרצת ישומים/משחקים/דפדפן וכו' .

בתור אחד שעברו תחת ידיו מספר טאבלטים מ TF700 של אסוס/נקסוס 7 /Galaxy tab 2 / אוכל להגיד לך שהאייפד הוא עולם אחר מבחינת בניה [אסוס אולי מתקרב אליו] , יציבות עבודה של המכשיר זמן סוללה וכו' .

ואכן רזולוציה זה ממש לא גימיק :) , ששמים מכשיר ליד מכשיר ופותחים דף כלשהו בדפדפן רואים את ההבדל בחדות .

אני אישית למרות הפיתוי לקנות מכשירים סינים , וויתרתי כדי לא להיכנס להרפתקה כמו שיוצא לי לקרוא ברשת שהמכשיר סובל פתאום מתופעות מוזרות.

ולגבי גמישות, זה כבר תלוי , היום הכל מתנהל ב"ענן" , שיש לך אייפד שיש לו אפשרות לסים לדוגמה , כל המידע שזמין לך בבית יכול להיות לך זמין באייפד .

שורה תחתונה : בסכום השקעה של 300 דולר הייתי חושב על מכשיר אחר .

תסתכל לדוגמה סתם חיפוש בגוגל סוג של בעיות שמאוד אופייני עם מכשירים כאלה

http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u30gt2/cube-u30gt2-problems/

פורסם
  • מחבר

הבעיה לא במכשיר תרא טוב מה הוא כותב:

Everything is working fine with the 4.1 roms like Cube U30GT 2 (1.05) 900 supersport ROM but when upgrading to 4.2

הסרטים שאני מציג ללקוח אסור לי להעלות אותם למקומות שונים ברשת, חלקם בעלי סיווג...

סה"כ ה GT2 הזה הוא הכי טוב שראיתי בטווח מחיר הזה.

פורסם

תמיד שאלתי את עצמי במידה ואתה מקבל אחריות של שנה על מוצר , והמוכר לא עומד באחריות אחרי 45 יום למי באמת יש לך לפנות :) , ונרחיב ונגיד שעברו 3 חודשים מביצוע העיסקה [ואז גם חברת האשראי בארץ לא מכסה אותך יותר ] .

פורסם
  • מחבר

השלה שלך גם תקפה בארץ, גם פה לפעמים אין עם מי לדבר...

בארץ רוצים 2000 שקל על הדגם הזה. פה זה חצי מחיר. בשביל 10-20% הבדל עדיף בארץ, אבל במקרה הזה לא.

פורסם

כשאתה קונה סיני, אתה לא צריך לצפות יותר מדי.. כלומר לא לאחריות (לשלוח ולקבל בחזרה גם עולה כסף)

המטרה היא באמת בין מחיר לתמורה וכזה שלא תישאר בחור בכיס במקרה ויקרה לטאבלט משהו.

אתה יכול לקנות מחנות כלשהי אייפד ב3 אלף ותהיה לו בעיה והם יעשו לך סיוט... כמו שכולנו מכירים,

אז מה זה שווה בסופו של דבר? ועוד יותר גרוע, יביאו לך מחודש... עכשיו לך תדע מה היה לו לפני כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים