עבור לתוכן

מכשיר לגלישה בטוחה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לקנות משהו כדי לגלוש באינטרנט מחוץ לבית בצורה בטוחה והבנתי שיש כמה מכשירי USB היום בשוק שאפשר לעשות את זה דרכם, וגם לשמור עליהם קבצים ותמונות. מישהו מכיר או התנסה?

פורסם

מה זאת אומרת בצורה בטוחה?

על מה מדובר?

לאפשר גישה לאינטרנט במחשב נייד מחוץ לבית? מודם סלולרי כלומר? משהו כזה?

10547_l.gif

עריכה: וואו אורנג' הגזימו בגודל התמונה

פורסם

זה דיסק און קי שמריץ לינוקס

זה לא מתאים לכל אחד להריץ לינוקס, זה נראה לי יותר שימושי אם את משתמשת במחשבים שונים כל פעם

אחרת יהיה יותר פשוט לדעתי להתקין לינוקס ו-TOR על המחשב

פורסם
  • מחבר

כן,אני מתכוון לשימוש במחשבים שונים (אני גבר אגב חחח). אני לא ממש מבין בלינוקס ואני רוצה משהו פשוט.

פורסם
  • מחבר

בגדול, יש לי בעיות עם להיכנס לאינטרנט בעבודה והבנתי שמכשיר כזה זה עוקף את ההגבלות ... חוץ מזה לא רוצה שיוכלו לעקוב אחריי באופן כללי.

פורסם

שום פתרון לא יעקוף את נהלי האבטחה במקום העבודה שלך ואני לא מציע גם לנסות (אלא אם כן אתה מחפש דרך מהירה לקבל מכתב פיטורין).

אם אתה באמת מחפש דרך בטוחה לא להשאיר עקבות, אז פתרון של מערכת live יהיה הכי טוב. המערכת לא חייבת להיות מבוססת על לינוקס.

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתכוון ב מערכת live? זה כן מאפשר לצאת לאתרים חסומים ואי אפשר לגלות לאן יצאתי (זה מה שהיצרן אומר בקישור שנתתי). זה עובד עם TOR, ואי אפשר ממש לחסום את TOR.

פורסם

מערכת live היא מערכת שטוענת את כל התוכן שלה לRAM ומשתמש בו כאיחסון. אחרי סיום פעולה כל המידע נמחק ללא זכר.

תקראה שוב את מה שכתבתי לגבי חסימה של תוכן במוסדות ומקומות עבודה.

פורסם

אני מכיר את ה-USB שאתה מדבר עליהם. אני חושב שכש-multicore מדבר על live, הוא מתכוון ל-live-USB (תקן אותי אם אני טועה): כלומר, USB שאתה מתקין עליו בכוחות עצמך לינוקס ו-TOR, או משתמש באימג' של מערכת מוכנה שניתן למצוא באינטרנט. אם אתה באמת לא מבין בלינוקס, אני ממש לא מציע לך להיכנס לזה... הבעיה המרכזית היא שאלא אם כן אתה משקיע בזה באמת הרבה מאוד מאמץ וידע, מה שתקבל בסוף זה מערכת לא יציבה בכלל עם מקום אחסון מוגבל (ללא קשר לגודל ה-USB) שיכולה להפסיק לעבוד בכל רגע... בקיצור, אני חושב ש-USB מוכן עם מערכת יציבה, מקום מוצפן לאחסון קבצים ואפשרויות אבטחה והגנה על הפרטיות זו אופציה מצויינת עבורך.

פורסם
  • מחבר

היי CURUFIN, נראה לי שאתה צודק ואני לא הולך להתעסק בזה כרגע... מה אתה מכיר שאפשר לקנות? אתה מכיר את KEYSECUREPC?

פורסם

הנסיון שלי הוא עם DFY (אחי קנה והוא די מרוצה): http://dfysec.com. ממה שאני יודע, KeySecurePC פחות טוב, כי הוא מתאים רק ל-PC ולא עובד על MAC (אם אתה מחסידי Apple :-) ),והממשק של DFY יותר פשוט (יש להם אופציית שימוש ב-VM ולא רק ב-boot). אם אתה רוצה, תשלח לי הודעה פרטית ואני אקשר ביניכם, שתשאל אותו שאלות. :-)

פורסם
  • מחבר

תודה! שולח לך בפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים