עבור לתוכן

גוגל משיקה HTC One עם גרסאת Anrdoid נקייה, במחיר: 599$

Featured Replies

פורסם

Theavatar - בדיוק הפוך

אנשים ממליצים על מכשיר כמו הגלקסי 3 רק בגלל שיש לו חריץ הרחבה. בלי שהם מבררים אם זה בכלל רלוונטי למשתמש.

ובכל מקרה, האנשים שמשתמשים במעל 16gb הם המיעוט ולא להיפך. ברור שמי שרוצה לראות סרטים כל היום במכשיר זה לא המכשיר בשבילו, אבל כמה כאלו יש?

• תגובות 91
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אם אני מוריד את הסדרות מהמשוואה , עדיין 13 גיגה בפועל פשוט לא מספיק , לי לפחות. ואני מודע טוב מאד לאפשרות של ענן , אבל זה לא שימושי כשאין לך רשת אלחוטית מסביבך. היתרון העיקרי של הנקסוס על הגלקסי 3 הוא שלנקסוס יש חומרה חזקה יותר , אבל כמה אנשים באמת צריכים את החומרה החזקה הזאת , לעומת כמה אנשים צריכים יותר מקום (ותורידו את הענן מהמשוואה , זה לא רלוונטי לרוב האנשים). אני מוכן להקריב חצי שנייה על עיקוב בטלפון בשביל הנוחות שבהרבה יותר זיכרון. גיל , יש לך על הנקסוס משחקים כבדים כמו gta , asphalt 7 , nfs , Modern Combat 4 , NBA 2K13 ,N.O.V.A. 3, The Amazing Spider-Man ועוד? רק המשחקים האלה לבד שוקלים יותר מ8 גיגה , תוסיף לזה עוד כמה גיגה ליישומים פשוטים , וכבר אין לך שום מקום , וענן לא יעזור לך במקרה הזה. אז אני יכול להתקין על הגלקסי 3 שלי באופן מעשי משחקים בלי הגבלה , יש לי מסך טיפה יותר גדול (אם תוריד את הכפתורים אז זה 4.5 אינץ או 6 אחוז הפרש גודל מסך) , טלפון שיפעיל את כל המשחקים בשנים הקרובות , מקבל עדכונים גם מסמסונג וגם רומים מכל הסוגים מקהילת מפתחים אדירה , אני יכול להשים כמה שירים בקובץ flac שאני רוצה , בלי לברור יותר מדיי , אני יכול להשים סדרות חביבות על הטלפון (בבית יש לי מסך 40 אינץ , אבל תנסה לראות פרק של סדרה חביבה על הטלפון ותגלה שזה יכול להיות נחמד) . אז הנקסוס הוא טלפון מצוין , אבל יותר קל להתאים את הגלקסי 3 לאנשים מאשר להתאים את הנקסוס לאנשים , כי אנשים מעדיפים את הנוחות שבזיכרון זמין מאשר את ההפרש שכרגע הוא זניח במהירות.ואני לא מדבר בכלל על מערכת הפעלה נקייה מול המערכת של סמסונג , כי לכל צד יש את היתרונות שלו , ועם הרומים שיש לכל מכשיר זה לא ממש רלוונטי למשתמשים מתקדמים.

פורסם
זה לא רלוונטי. לא לכולם יש טאבלט. לכולם יש סמארטפון. בשביל טאבלט צריך תיק. בשביל סמארטפון לא. בשביל שיהיה לך טאבלט צריך לשלם כסף נוסף.

אתה טוען בעצם שטאבלט הוא פתרון מעולה לכל ה"בעיות" שדובר עליהן פה. אולי אתה צודק, אבל זה לא רלוונטי, כי טאבלט הוא לא מוצר בסיסי שיש לכולם וכולם רוצים..

אתה מצחיק, לא מוצר בסיסי.. מדברים כאן על להוציא פאקינג 3500 שח על מוצר "בסיסי", 1500 שח יותר מאשר על הנקסוס 4, בזמן שבמאות שח פחות ניתן לקחת גם נקסוס 7 32GB וגם נקסוס 4 16GB.

אגב, הנקסוס 7 שלי נכנס יופי לכיס האחורי של המכנסיים, כולל נרתיק. היום הסתבבתי כך יום שלם בלי להרגיש. - שלא לדבר על טיסות, שאז זה בכלל חסר משמעות.

הנרי, אין לך מושג כמה ה S3 שלך נחות לעומת הנקסוס 4 בתור מחשב. אולי הוא טוב ממנו בתור DISK ON KEY, ואם זה מה שמתאים לך אז באמת סבבה, וכל מי שרואה את זה כך, גם כדאי שלא ירכוש נקסוס.

אבל בתור מחשב הוא נחות בהמון. ואני לא מדבר על benchmarking, אלא על הבדלים מהותיים בחווית השימוש... אני אומר זאת מנסיון, כי יצא להשתמש כשבוע בשניהם.

פורסם

יש את הגלקסי S3 שלדעתי מתחרה בנקסוס 4 ועולה כמוהו, פחות או יותר. יש לו חסרונות ויש לו יתרונות. כן, הוא קצת יותר איטי. יש כאלה שעבורם "חלק" זה סופר חשוב, לדעתי זה לא סופר חשוב.

יש מכנסיים שאליהם טאבלט יכנס ויש כאלה שלא. עדיין זה עוד מוצר שצריך לתחזק (לטעון, להעביר אליו קבצים, לעדכן וכו') ולסחוב. ושוב - זה עדיין תוספת של כסף. גם אם אתה מציג חישוב מאוד מסויים שבו זה יוצא אותו דבר בסה"כ.

פורסם

למה שוב הדיון של נפח האחסון בנקסוס? סיכמנו כבר שזה תלוי משתמש. לי יש עוד 7ג'יגה פנויים בגלאקסי נקסוס שלי..

פורסם

כי 7GB זה הרבה? ובאותה מידה יכול להיות מישהו שיש לו 1. אז זה לא משנה מה שקורה אצלך, אישית, לפי דפוסי השימוש שלך. שוב ושוב ושוב. מה גם שיכול להיות שאדם יתאים את דפוס השימוש שלו לנפח המצומצם שיש לו.

זה קורה שוב כי יש פה אנשים שמתעקשים לטעון שאם מישהו רוצה שיהיה לו הרבה נפח זמין במכשיר, הוא "בן טיפשעשרה שרוצה להשוויץ לחברים", במקום, כמו שאמרת, להגיד שזה תלוי במשתמש.

פורסם

לא, יש פה אנשים שמתעקשים שכולם צריכים יותר מ16GB ולכן ממליצים על מכשיר כמו הגלקסי 3 מול הנקסוס 4

התגובה הראשונה בנושא באה מHENRY בלי שום קשר לעולם כשהנושא בכלל לא עלה לפני.

הוא פשוט החליט (לא "לדעתו" אלא כאמת אבסולוטית) שעדיף את הגלקסי 3 (עמוד 3)

פורסם

אוקיי, גם זה נכון.:cheesy:

נ"ב

להגנתו יאמר שממליצים על הנקסוס 4 תוך כדי התעלמות מוחלטת מכך שיש אנשים שזה כן יכול לשנות להם.

(בהנחה ש"לרוב המשתמשים זה מספיק" ו"מי שצריך יותר הוא ילד...").

פורסם

כי בסופו של יום? מעשרות האנשים שאני מכיר שיש להם סמארטפון (אוכלוסייה בוגרת ולא מתבגרים) - אין אחד שבאמת משתמש ביותר מ16 ג'יגה.

ואני בטוח שלהרבה אחרים יש נסיון דומה.

תמיד יש כאלו שצריכים יותר (ואפילו הרבה יותר) אבל הם המיעוט שבמיעוט.

פורסם
  • מחבר
ותוכנת ניווט שעובדת במצב לא מקוון לכן שוקלת 450MB.

איזה תוכנת ניווט?

האם היא כוללת את ישראל?

והאם היא בחינם/עולה כסף?

פורסם

בטח igo שניתנה להורדה בחינם ביום העצמאות

פורסם

אני לא הבאתי את התגובה משום מקום , אלא בגלל שהבאתם פה המלצה לנקסוס , אז אני הבאתי המלצה נגדית. אתם מתעקשים לחיות בעולם מקביל , אבל העובדה היא שרוב האנשים במידה וישאלו אותם מה הם מעדיפים - מכשיר עם רק 16 גיגה ( בפועל 13 ) או מכשיר עם באופן תאורטי בלתי מוגבל בזיכרון , אבל קצת יותר איטי , אז רוב האנשים יעדיפו את המכשיר עם היותר זיכרון. אני לא מתווכח עם זה שהנקסוס מכשיר עם חומרה חזקה יותר , אבל מה לעשות שהוא לא מתאים לכל אחד ואם ישאלו אותי אני אמליץ על הגלקסי באופן כללי , אבל אם אני ארד לפרטים של האדם ואני אגלה שמספיק לו 13 גיגה , אז אני כמובן אמליץ על הנקסוס.דרך אגב , אני כרגע בשוויץ , ואני נהנה מכל אגע מהs3 שלי , מהמצלמה הנהדרת והמהירה ( או סופר מהירה - 20 תמונות בבערך שנייה +) , נהניתי מצפייה בסיינפלד במטוס , אני נהנה מהשירים ומהמשחקים בזמן הנסיעות. דרך אגב , אין לי פה וויפי קבוע ומהיר , בטח לא משהו שאפשר להסתמך עליו.

פורסם
  • מחבר

נחמד שאתה בשוויץ :)

פורסם
אני לא הבאתי את התגובה משום מקום , אלא בגלל שהבאתם פה המלצה לנקסוס , אז אני הבאתי המלצה נגדית. אתם מתעקשים לחיות בעולם מקביל , אבל העובדה היא שרוב האנשים במידה וישאלו אותם מה הם מעדיפים - מכשיר עם רק 16 גיגה ( בפועל 13 ) או מכשיר עם באופן תאורטי בלתי מוגבל בזיכרון , אבל קצת יותר איטי , אז רוב האנשים יעדיפו את המכשיר עם היותר זיכרון. אני לא מתווכח עם זה שהנקסוס מכשיר עם חומרה חזקה יותר , אבל מה לעשות שהוא לא מתאים לכל אחד ואם ישאלו אותי אני אמליץ על הגלקסי באופן כללי , אבל אם אני ארד לפרטים של האדם ואני אגלה שמספיק לו 13 גיגה , אז אני כמובן אמליץ על הנקסוס.דרך אגב , אני כרגע בשוויץ , ואני נהנה מכל אגע מהs3 שלי , מהמצלמה הנהדרת והמהירה ( או סופר מהירה - 20 תמונות בבערך שנייה +) , נהניתי מצפייה בסיינפלד במטוס , אני נהנה מהשירים ומהמשחקים בזמן הנסיעות. דרך אגב , אין לי פה וויפי קבוע ומהיר , בטח לא משהו שאפשר להסתמך עליו.

באמת שהבנו שלך זה חשוב

ובאמת שזה בסדר

אבל מה לעשות שאתה המיעוט של משתמשי הסמארטפון בעולם?

פורסם

למה החלטת שזה כזה מיעוט? וגם אם כן, לא מיעוט "מוחלט". כמו כן, יש ל S3 עוד יתרונות שאתם מתעלמים מהם. אני לא חושב שהמלצה על נקסוס 4 באופן חד משמעי היא כ"כ נכונה. לא במחירים בישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים