עבור לתוכן

גוגל משיקה HTC One עם גרסאת Anrdoid נקייה, במחיר: 599$

Featured Replies

פורסם
הנקסוס מכשיר מצוין , הבעיה היא שיש לו כל כך מעט זיכרון , מה שהופך אותו ללא שמיש עבור הרבה אנשים

עבור בני טיפשעשרה אולי... 16 ג'יגה זה די והותר עבור כל בנאדם שפוי שלא מחפש להשוויץ בפרק האחרון של הפח הגדול באוטובוס.

• תגובות 91
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ממש לא בן 16 , ואפילו לשירים בלבד זה בקושי מספיק. למשל , אני טס מחר לגרמניה , ואני שם על הטלפון שלי פרקים של סיינפלד בשביל לראות במטוס , וגם קצת משחקים ולא מעט שירים בשביל להעביר את הזמן , אז בנקסוס לא הייתי יכול כי אין מספיק מקום...

פורסם
  • מחבר
ל s3 יש מספיק אפשרויות הרחבה לזיכרון (גרסאות 16 , 32 ו64 גיגה זיכרון מובנה , כרטיס זיכרון מיקרו sd עד 64 גיגה ו otg) , אז אתה יכול לשמור את כל המידע הנחוץ לך אצלך. אבל לעומת זאת , בנקסוס 4 יש מקסימום 16 גיגה (מתוכם פנוי 13 גיגה) , אז לרוב האנשים זה כמעט בלתי אפשרי להתנהל עם כל כך קצת מקום , ובטח בלי להשתמש בענן. עם 13 גיגה - לפחות 3 גיגה הולכים מהר מאד על יישומים פשוטים , אם אתה מתקין משחקי תלת מימד איכותיים אז כל משחק זה 1-2 גיגה לפחות , צריך לפחות 1 גיגה למצלמה , אז זה לא משאיר לך מקום לסרטונים או לשירים , מה שמחייב אותך להשתמש בענן.

אה..

חשבתי שהמערכת הפעלה מאלצת אותך להשתמש בענן, למשל ע"י כך שמסנכרנת דברים שאתה לא רוצה, או משהו כזה.

פורסם
אני ממש לא בן 16 , ואפילו לשירים בלבד זה בקושי מספיק. למשל , אני טס מחר לגרמניה , ואני שם על הטלפון שלי פרקים של סיינפלד בשביל לראות במטוס , וגם קצת משחקים ולא מעט שירים בשביל להעביר את הזמן , אז בנקסוס לא הייתי יכול כי אין מספיק מקום...

אתה לא המייצג בעניין הזה

רוב האנשים שאני מכיר לא מתקרבים לניצול 16 ג'יגה במכשיר.

אגב, אני לא מכיר מישהו שרואה סדרות/סרטים בטלפון. מי שיש לו שימוש בדבר כזה קונה טאבלט.

פורסם

לראות סרטים\סדרות על מסך כל כך קטן זה טיפשי. טלפונים בכלל לא מיועדים לכך. למה לא טאבלט או לפטופ?

חות מזה, 1-2GB של מוזיקה מספיקים לכמה שעות טובות. גוגל מאפשרת לך לאחסן 20K שירים בענן בחינם. גם אם כולם ב-FLAC.

ופשוט מאוד לגשת לשירים, מבחינתך הם על המכשיר.

פורסם

אבל לא מהירים כמו הנקסוס 4 שלי עם מדבקת ה- no fear

פורסם
לראות סרטים\סדרות על מסך כל כך קטן זה טיפשי. טלפונים בכלל לא מיועדים לכך. למה לא טאבלט או לפטופ?

חות מזה, 1-2GB של מוזיקה מספיקים לכמה שעות טובות. גוגל מאפשרת לך לאחסן 20K שירים בענן בחינם. גם אם כולם ב-FLAC.

ופשוט מאוד לגשת לשירים, מבחינתך הם על המכשיר.

כי סמארטפון יש לכולם (בערך). טבלט או לפטופ - לא. כי סמארטפון אתה תסחב עליך גם כך, טאבלט או לפטופ יהיו תוספת נכבדת למטען.

"טיפשי"? למה זה טיפשי? אם אתה נהנה מזה, איפה בדיוק ה"טיפשות" פה? אשמח להסבר.

ברור ש 2GB (נניח) של מוזיקה מספיקים לכמה שעות טובות. הקטע בהרבה מוזיקה הוא המגוון (שכל אחד ממנו הוא כמה שעות, נניח) שממנו אתה יכול לבחור. הוא דיבר על מצב של טיסה ולכן הענן לא רלוונטי. כמו כן, לעיתים האינטרנט איטי, נניח - וזה דיי מבאס כשבדיוק שבא לך לשמוע/לראות משהו אתה צריך להיות תלוי בשירות שקרס או שהוא איטי. זה לא מצב עד כדי כך נדיר.

יש פה אנשים חכמים ואינטליגנטים שמשום מה מתעקשים להגיד לאחרים מה טוב בשבילם ולהתעלם מכך שיש אנשים שונים עם תנאי שימוש שונים. אני מתערב איתכם שכל מי שטוען פה שלא צריך נפח גדול בהישג יד (בלי ענן) גם איננו משתמש בתחבורה ציבורית. כן, יש כאלה שנוסעים בתחבורה ציבורית למרות שאינן "ילדים" יותר, לרוע המזל. יש פה מישהו שיכול לסתור את הטענה הזו שלי?

לא ברור לי ההתעקשות הזו על כך ש"רוב האנשים" לא צריכים נפח. גם אם זה "הרוב", טכנית, בטח ובטח שאחוז האנשים שכן צריכים נפח הוא לא מבוטל. גם לא ברורה לי הטענה הדמגוגית (לא ברור לי הנימוק לזה) שרק "ילדים מתלהבים" צופים בוידאו ע"ג הסמטארפון. בתור מישהו שנוסע באופן קבוע בתחבורה הציבורית, כל מי שרואה סדרות בסמארטפון לרוב נראה טיפוס דיי חנון ומעל גיל 18 (וגם הרבה יותר - וגם לרוב לא חולק את הצפיה עם עוד אנשים).

נ"ב

לדעתי מתקיימת פה החלפה של המונח "צורך" עם "נוחות", ללא תשומת לב מספיקה. אז לא, אף אחד לא צריך יותר מ 16GB. כל מה שצריך זה חמצן, אוכל ומים. אבל האם זה פשוט נוח יותר לשימוש שוטף שיש יותר? כן - לחלק מן האנשים. ובאופן מובהק (בלי זה יהיו מגבלות פונקציונליות).

אף אחד גם לא *צריך* מסך 4.7". אף אחד גם לא *צריך* מכשיר עם ארבע ליבות עיבוד. אף אחד גם לא *צריך * מסך עם פאנל IPS.

פורסם

אני משתמש בענן ובתחבורה ציבורית. אני לו סותר טענה של אף אחד ומכיר בצרכים השונים והמגוונים של אנשים.

פשוט לפעמים אנשים חושבים שהם צריכים משהו כי הם לא מודעים מספיק לחלופות.

ואני עדיין חושב שזה לא נוח ולא מספק לראות סרט על מסך 4.7.

פורסם

אני בהתחלה דיי חששתי מכמות הזיכרון שיש לנקסוס (בהתחלה רציתי לקנות HTC One 32GB אך מכמה סיבות החלטתי לקנות את ה Nexus 4).

ולפחות כרגע אני לא מרגיש שחסר לי מקום. יש לי עליו כמות נכבדה של אפליקציות, כמה משחקים קלים, משחק כבד אחד ששוקל 600MB, ותוכנת ניווט שעובדת במצב לא מקוון לכן שוקלת 450MB. כמו כן, 250 שירים שרובם 320kbps, וכמה קליפים.

יש לי 5GB פנוי על המכשיר, שזה יספיק גם למצלמה וגם לסרטים אם אצתרך לשים.

בנוסף לזה, אני מחזיק בענן כ- 5000 שירים, אך השירים שבטלפון הם אלו שאני שומע באופן קבוע.

פורסם

מה שאתם לא מבינים זה שמקרי השימוש שלכם לא משנים דבר לאנשים להם כמות הזכרון כן חשובה.

גיל, בהחלט יש אנשים שכשהם קונים משהו מכוונים למשהו שהוא הרבה מעבר לצורך שלהם - ואני מסכים שלפעמים נכון להעיר על כך לתשומת ליבם. מצד שני, יש אנשים שזה באמת הצורך שלהם ובאמת חשוב להם להית לא מוגבלים. אתם פשוט כל הזמן מתעלמים מכך לחלוטין.

אצלי, בנוקיה N8 העלוב שלי, יש 30GB תפוסים. נכון שאם הייתי רוצה הייתי יכול לפנות חלק - אבל אני אוהב את העובדה שאני לא צריך לעשות את זה. בדיוק כמו שאנשים אוהבים שהמכשיר שלהם עובד "חלק", למרות שבתכל"ס זה לא משנה שום דבר מבחינה מעשית (למרות שנפח פנוי בהישג יד כן יכול להיות מאוד מעשי). משחקי אנדרואיד כבדים תוספים מעל GB של נפח. אני מעריך שאם הייתי הבעלים של מכשיר מתקדם הייתי מתקין כמה כאלו.

לצפות בסידרה על גבי מסך 4.7" זה לא "נוח", נכון. אבל לפעמים זה יכול להיות יותר נוח מאשר להשתעמם. סרט רציני אין מה לראות על כזה מסך, אבל מדובר פה על סדרות קומיות, קלילות וקצרות (דובר על סיינפלד, לדוגמה).

פורסם

אפשר דוגמה למצבים שכיחים בהן צריך להעביר כמה שעות וגם לא נוח לסחוב טאבלט?

פורסם

זה לא רלוונטי. לא לכולם יש טאבלט. לכולם יש סמארטפון. בשביל טאבלט צריך תיק. בשביל סמארטפון לא. בשביל שיהיה לך טאבלט צריך לשלם כסף נוסף.

אתה טוען בעצם שטאבלט הוא פתרון מעולה לכל ה"בעיות" שדובר עליהן פה. אולי אתה צודק, אבל זה לא רלוונטי, כי טאבלט הוא לא מוצר בסיסי שיש לכולם וכולם רוצים. סמארטפון יש (כמעט) לכולם. אם אתה קונה כזה - אתה רוצה שהוא יעשה את רוב הדברים. לא להתחיל לחלק את הנטל בינו לבין מכשיר אחר. (כמובן שאני לא מדבר פה על דברים שאפשר לעשות רק עם PC וכו')

המגבלה העיקרית של טאבלט היא לא עצם זה שצריך לסחוב אותו (גם זו מגבלה כלשהי) - אלא עצם העובדה שלרוב האנשים אין אותו. והם לא בהכרח רוצים שיהיה.

פורסם

אבל אתה טוען שאתה ספציפית קונה סמארטפון כך שתוכל לראות עליו סרטים למשל.

פורסם

לא, אני לא טוען את זה. אני טוען שאם אני קונה סמארטפון, אני לא רוצה שהוא יהיה מוגבל כי אני לא יכול לשים עליו דברים שמקרה ארצה להשתמש בהם.

נ"ב

מה ההתעקשות על סרטים? מי דיבר על סרטים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים