עבור לתוכן

סקר מקדים - רכישת תשתית אינטרנט 5\10\12\15\100 מגה

Featured Replies

פורסם

שלום

זהו סקר מקדים.

כמה אנשים יהיו מעוניינים להצטרף לקבוצה ע"מ לבוא בבקשה לאחת משתי חברות התשתית בארץ - HOT או בזק, ע"מ לקבל הצעה לתשתית אינרנט.

HOT מספקת 12\30\100 מגה, בזק מספקת מהירות של 5, 10, 15 או 100 מגה.

ברגע שנגיע כקבוצה של עשרות או מאות אנשים לאחת מהחברות, ונבקש הצעה - אפילו אם למהירויות שונות, (כלומר חלק בקבוצה יכולים לרצות 5 מגה וחלק 10 וחלק 100 וכו'), אני מאמין שנקבל הנחה משמעותית.

נ.ב

שווה לבדוק מתי פג תוקף המסלול שלכם בחברת התשתית.

מי בעניין?

• תגובות 43
  • צפיות 44.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיפות להוט, אני מעוניין ב 100

פורסם

אני בעניין

פורסם

כידוע HOT מספקת 12 מגה בלבד.

מה פשר המשפט הזה?!

פורסם
  • מחבר

טעות שלי ,HOT מספקת 12 או 30 או 100 מגה.

שוב הרעיון הוא שיש מסה של אנשים שבאים כאיש אחד לחברה, ומבקשים הצעת מחיר.

כל אחד מקבל הצעה למחיר המבוקש- שאמורה להיות זולה יותר ממה שהיה מקבל אם היה בא לבד.

גם אם חלק מעוניינים ב-100 מגה וחלק במהירויות אחרות, זה בסדר גמור.

פורסם

לדעתי זה רעיון מעולה וזה בכלל לא משנה איזו מהירות כל אחד רוצה - רק כמה לקוחות יש לך.

גם אם תאסוף 10 לקוחות תקבלו הנחה, אבל בתכלס לכל חבר בפורום יש כאן אינטרנט, ואם לאגד כמה מאות טובות של משתמשים אפשר לקבל הצעות מאוד מפתות.

פורסם

הנציג כנראה לא יתעניין בזה יותר מדי, אבל מנהלי מכירות איזוריים \ עסקיים דווקא כן.

פורסם

לא מאמין שזה יצא לפועל אבל מעניין מה יהיה

Sent from my GT-I9100

פורסם

רעיון טוב , אני חושב שזה יעניין מאוד את החברות , אולי לא את הנציג הפשוט , אלא את המנהלים שמעליו ..

קח בחשבון שלרוב האנשים אין התחייבות לתשתית

מצטרף .

פורסם
גם אם תגיעו לאלף איש אף אחד לא ידבר איתכם.

1+

גם אם תגיעו ל 10,000 איש.

הם לא ידברו נטו בשביל למנוע את התקדים של הפרסום בתקשורת, שמישהו קבע להם את המחירים בצורה כזו.

חוץ מזה, בזק גם מוגבלים על פי חוק במה שהם יכולים להציע.

ואחרי הכל, אנו לקוחות כבולים של אחת משני חברות אלו, בלי ברירות.

אבל באמת המון בהצלחה..

פורסם

זה חדש לך שקבוצות מאוגדות מקבלות מחירים טובים יותר?

פורסם

זה חדש לך שמול מונופולים ענקיים זה לא עובד ?

פורסם

נראה מה יקרה.

לדעתי (למרות שהידע שלי בנושא הוא אפסי) התשתית לא תאפשר כמעט הנחה חוץ ממקרים שבהם ה"קבוצת רכישה" היא תהיה במיקום פיזי מאוחד (לדוגמה קיבוץ או איזה חברה, ולא קהילת חברי פורום שפזורים ברחבי המדינה)

הרי בסופו של עניין הם רוצים שגם להם זה יהיה משתלם- ומה יכול להיות יותר משתלם מאשר לשלוח טכנאי או שניים למקום אחד ולקבל צ'ק על חשבון אחד משותף, מאשר להפעיל מערך של טכנאים (כרגיל) ולאסוף תשלומים מכל אחד פרטני (כרגיל).

מה שאני מנסה להסביר הוא- למרות שלכאורה תתאסף פה קבוצת רכישה משותפת, כנראה אין פה שום דבר שיביא לתשתית אינטרס להוזיל לנו בעלות המוצר הסופי (למרות שהם יכולים לרדת הרבה בגלל הרווח שהם עושים על כל אחד מאיתנו).

פורסם

לא חושב שיצא מזה משהו (מהסיבה שהוזכרה, בייחוד שעכשיו הם הקשיחו עמדות), אבל אם כן אני בפנים. 100/2 בהוט או 100/3 בבזק, עדיפות להוט (בגלל שאני לא מקבל אפילו קרוב ל- 100 בבזק). קו אחד בטוח, אפשרות לעוד 2 קוים.

פורסם

אני לא אומר שבטוח תקבל מחיר יותר טוב, אבל יש סיכוי טוב.

יכול להיות שגם בזק והם הוט יגידו "סבבה, יש מחירון באתר, ביי", אבל ככל הנראה זה לא יקרה.

אם אני אחליט עכשיו לרכוש 200 קווי סלולר, אני לא אשלם על כל אחד מהם 100 ש"ח לחודש לחבילה בלי הגבלה, אלא אקבל דיל מיוחד רק בשבילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים