עבור לתוכן

שידרוג ב700 שקל לצורך מקסימום גיימינג מינימום מחיר

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?700

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל ( כמובן שחוץ מהחריגה הזאת כמה שקלים לפה או לשם לא ישנו כלום אבל לא יותר מזה)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הייתי שמח לשחק במשחק dishored

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ ברזולוציה 1680x1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיתאפשר במסגרת התקציב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא רלוונטי לשדרוג

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?אם תיהיה את האפשרות אז יבוצע oc

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. Tms או ivory איפה שיותר זול ניתן גם לחלק את הקניה אצל שיניהם

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). Sata 3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן לשמוא על אופק למרות שלא מתוכנן

המפרט כרגע:

מעבד Intel g2020 עם קירור סטוק

לוח אם Gigabyte Ga-b75m-d3h

זיכרון 2x4gb 1600

כרטיס מסך Sapphire 5670 1gb gddr5

ספק corsair vs 450

בגלל שהחלקים במחשב חדשים אז חלק שיוחלף ימכר ביד שתיים ככה שטם אתה ממליצים להחליף משהו אבל לחשב את המחיר שאפשר למכור את החלק הקודם בתקציב (רק להיות ריאלים במחיר שאני יכול למכור את החלק הישן כמובן)

תודה

פורסם
  • מחבר

זה לא יעשה צוואר בקבוק עם המעבד שלי?

פורסם

תלוי במשחק, יכול להיות חלק תהיה מוגבל ממעבד, וחלק מכ.מסך. עם כ.מסך 7850 תהיה מוגבל ע"י המעבד במשחקים שדורשים 4 ליבות.

כך בחשבון צוואר בקבוק תמיד יהיה, וזה לא אמור להפחיד אותך. כרגע אתה מוגבל יותר מכ.מסך במשחקים, אחרי שידרוג לרוב תהיה מוגבל מהמעבד.

אם זה מאפשר לך לשחק בהגדרות גבוהות ברזולוציה טבעית וממוצע FPS מעל 30, זה לא צריך לעניין אותך איפה אתה מוגבל.

פורסם
  • מחבר

אוקי אחרי כמה בדיקות וצמצומים בחלקים אחרים שרציתי לקנות התקציב הועלה ל1100 ללא חריגה פלוס המחיר שאפשר למכור את החלקים הקודמים

אני מעדיף קבתקציב הזה תכניסו גם שדרוג למעבד כי אני די רוצה לשחק במשחק dishonored שהמעבד שלי כרגע לא מצליח לסחוב

פורסם

אני לא יודע מה הדרישות של המשחק, בכל מקרה תבין לשידרוג מעבד משמעותי אתה צריך להעבור לI5, כי הבדלי ביצועים במשחקים לא כאלו גדולים בין G ל I3.

כ.מסך ומעבד כמו שלך חדשים עולים כל אחד בסביבות 250 ש"ח אז לא נראה לי שתוכל להכניס לתקציב גם כ.מסך וגם מעבד I5 אולי רק אם תסתכל ביד שניה.

פורסם

על פי טום, דווקא יש הבדל משמעותי בין הפנטיום לi3

ראה כאן:

http://www.tomshardware.com/reviews/ivy-bridge-wolfdale-yorkfield-comparison,3487-20.html

(זוהי סקירה שמשווה כמה דורות של מעבדי אינטל)

אני מצטרף להצעה לשדרג רק כרטיס גרפי בהתחלה ואז לראות אם יש צורך בשידרוג נוסף. גם במשחקים שכן מרויחים מריבוי ליבות, הביצועים של הכפול שיש לך סבירים.

פורסם

מעניין, מה שמביא לתוצאות כאלו זה הhyperthreading?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים