עבור לתוכן

קבוצת רכישה לסלולרים סיניים איכותיים עד 300$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות הפוסט הקודם שלי "עלות יצור גלקסי 4 לסמסונג היא 841 ש"ח" ואותנו היבואנים שוחטים במחיר

בואו נקים קבוצת רכישה ונחסוך הרבה כסף מכשירים כגון, ZOPO,UMI, XIAOMI,LENOVO,JIAYU THL ועוד...

מחירים לדוגמה: יש לחברות הנ"ל מכשירים יותר זולים המכשירים שציינתי הם עם 4 ליבות

1. UMI X2 Smartphone 5.0 Inch< החל מ229$

2. ZOPO C2 5.0" MTK6589 Quad Core > החל מ-249$

3. ThL W8+ Android 4.2 Phone 5 inch >החל מ242 $

4. JIAYU G4 Basic Smart Phone MTK6589 Quad Core >החל מ218 $

5.Lenovo A820 MTK6589 Quad-core 4.5-inch<החל מ 163$

למכשירים יש אחריות יצרן ,נוכל להוזיל עוד יותר כקבוצה.

לינק לאתר סקירות >http://www.gizchina.com/2013/05/24/umi-x2-giveaway-coming-monday/

לינק לזאפ סיני>http://chinaprices.us/

כל המעוניין שירשם ואו שישלח בקשה לפרטי ואו לאימייל שלי

אהוד

נערך על-ידי tood24

פורסם

אוקי, עכשיו נעבור על הבעיות בסיפור הזה... אין טעם לקבוצה מאחר והזמנה מאורגנת לארץ תעלה בסוף יותר בגלל המיסוי

כל אחד יכול להזמין לבד (אני עושה את זה כבר לא מעט זמן) ולהמר עם המכס יתפוס או לא

החסכון בקבוצה כמו שאתה רוצה לעשות הוא שולי במקרה הטוב

פורסם
אוקי, עכשיו נעבור על הבעיות בסיפור הזה... אין טעם לקבוצה מאחר והזמנה מאורגנת לארץ תעלה בסוף יותר בגלל המיסוי

כל אחד יכול להזמין לבד (אני עושה את זה כבר לא מעט זמן) ולהמר עם המכס יתפוס או לא

החסכון בקבוצה כמו שאתה רוצה לעשות הוא שולי במקרה הטוב

בדיוק.

מה גם שהחברות הסיניות האלה ממש אבל ממש לא יספרו אותך....

הן בכלל לא מעוניינות למכור את המכשירים האלה מחוץ לסין.

אז בטח שאיזה מישהו שפתאום ישלח להן מייל עם "קבוצת" רכישה אעלק של 20 איש (וגם לא 200 וגם לא 2,000) לא ממש יזיז להן. אתה לא תקבל שקל הנחה.

וגם אם כן, כאמור, זה לא משנה כי קניה קבוצתית רק תעלה יותר במקרה הטוב, ותהיה בעייתית מאוד במקרה הרע - כמות גדולה תתוייג כיבוא מסחרי, בניגוד ליבוא אישי, ואתה תאכל אותה בגדול.

מי שרוצה לקנות מכשיר סיני (או בכלל, כל מכשיר אחר מחו"ל..) שפשוט יזמין אותו עצמאית. זה הכי זול שהוא יוכל להשיג.

פורסם

החברות לא יספרו... הסוחרים אולי כן, גם בALI אפשר להזמין "כמות" ולקבל הנחה... בשביל 1~2 דולר... לא תודה

פורסם
  • מחבר

חבריה,

1. לא בדקתי איזו הנחה נוכל לקבל כי לרגע זה אין הצעה קונקרטית להפנות לספק זה או אחר

2. אין לי כל כוונה חלילה לייבא כמות מסחרית לארץ ,נהפוך הוא,כל אחד יזמין לעצמו מתוך הרשימה

3. עם סיום ארגון הקבוצה אפנה לספקים שונים ואבקש מהם הצעת מחיר לכמות X

4. אחר קבלת ההצעה אם ותתקבל ע"י הרוכשים ,אשלח לספק את רשימת הקונים אתם ומולם יבצע את העסקה כולל משלוח

5. תכניתי היא לשכנע ספק שיסכים למכור לנו בשיטה זו ,הצלחתי מה טוב,לא הצלחתי בזבזתי את זמני. אבל לנסות אני חייב

זהו זה את שלי עשיתי

פורסם

בהצלחה :)

קח בחשבון שהמכס לא פראייר ואם פתאום תגיע כמות גדולה של מכשירים מאותו ספק ובאותו זמן, גם אם זה לכתובות שונות, הוא יחקור את העניין. כבר קרו דברים מעולם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים