פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים התקנתי תוכנת פיירוול חדשה והיא כל הזמן מודיע לי שהיא חסמה את הגישה לשני הקבצים הללו לאינטרנט.האם לאשר להם גישה או שאפשר לחסום את הגישה שלהם בכלל?ntoskrnl נקרא גם nt kernel and system.תודה
פורסם 2004 בפברואר 1021 שנים אני רוצה להוסיף ולשאול מהזה svchost?? ??? ???אני כל הזמן רואה אותו פועל בטסק מנג'ר ואין לי מושג מה הוא עושה....
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים קצת ... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=57767;start=msg512383#msg512383
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים קצת היגיון בריא עוד לא הרג אף אחד בינתיים... : אם אתה רוצה שתהייה לתהליכים של הווינדוס גישה לאינטרנט, תאפשר. אם אתה רוצה שהווינדוס שלך לא יעשה שום דבר באינטרנט, אל תאפשר. מומלץ לתת גישה לאינטרנט, כי אתה יודע שזה לא ספייוורים או תוכנות לא רצויות ששולחות מידע פנימי כלשהו. אבל לא צריך לקרות משהו מיוחד אם לא תאשר, שכן ווינדוס אמור לעבוד גם בלי גישה לאינטרנט. זה לא פיסיקה גרעינית... אחרי שהבנת מה זה (וזה מוסבר טוב מאוד בת'רד שקישרתי), לא צריך לאמץ יותר מידי את המוח בשביל להחליט אם לאפשר גישה לאינטרנט או לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.