עבור לתוכן

סמארטפון מ K.S.P אילת

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר׳ה!

ראיתי שהמחירים באילת זולים והבנתי שזה אולי החודש האחרון ללא מע״מ באילת אז הזדמנות טובה לרכוש משם

בעיקרון מה הסמארטפון המומלץ ביותר? התקציב לא ממש מוגבל.. גם גלאקסי 4 אם הוא שווה את המחיר (2,902₪ באילת)

בסה״כ חשוב לי סמארטפון שיישאר לאורך זמן

-חשוב לי מאוד מסך גדול,חד ואיכותי עם צבעים חיים ויפים

-מצלמה איכותית (מאוד)

-משחקים שרצים חלק ולא מקרטעים

-לפחות 16GB לאחסון

ו.. שלא יהיה אייפון - אחרי 4 שנים שהתחילו באייפון 3 אני תכף מקיא את המכשיר הזה, פשוט נמאס.

עד עכשיו הייתי סגור על הגלאקסי, אולי תצליחו לשנות לי את החשיבה וגם לחסוך לי כסף על הדרך :)

תודה מראש.

פורסם

אני חושב שקצת קשה להתחרות ב-Nexus 4 ב-1900 שקל (ל-16GB)

נכון שזה לא 350$, אבל בין האופציות זה נראה הכי טוב

אם אני לא טועה (וזה ממש לא התחום שלי) המצלמה של הגלקסי 3 נחשבת לאחת הטובות, לא יודע איך נחשבת של ה-Nexus 4

אגב יכול להיות שזה אני והידיים שלי, אבל הגלקסי 4 מרגיש לי עצום, אני לא יכול להגיע לכל המקומות עם האגודלים מה שמוריד מהנוחות משמעותית

פורסם
  • מחבר

לפי הסרטון הזה אני יכול לראות כמה דברים:

-המסך לא מנוצל טוב, למה לשים כפתורים בתוך המסך עצמו במקום לנצל אותו לתמונה ארוכה יותר?

-הגוון במסך הוא קצת דהוי או אפור , לא יודע איך תקראו לזה

ובגלאקסי הצבעים ממש חיים וזה מה שאני אוהב

-בנוסף המצלמה בנקסוס 4 לפי דעתי לא מספיק טובה, בהתאם לטכנולוגיה של היום מצלמת 8MP זה לא בשמיים

נ.ב

שכחתי לציין שהסוללה חשובה לי מאוד! בגלאקסי יש הספק של 2,600 אמפר לעומת 2,100 בנקסוס4

לפי מה שזה נראה עכשיו אני הולך על גלאקסי S4

נערך על-ידי Green Apes 02

פורסם

כמה דברים ששווה לציין -

כמות הפיקסלים בתמונה לא אומרת כלום.

זה לא מדד להשוואה. תשווה תמונות (תראה ביקורות).

המצלמה של הS4 טובה יותר למיטב זיכרוני בלא מעט.

קיבולת הבטרייה - לא משווים לפי המספר אלא לפי ביקורות (זמן מסך נותן מדד הכי טוב).

כל מכשיר צורך יותר/פחות ולכן הסוללה בהתאם. (מסך גדול יותר - יותר צריכת חשמל)

כפתורים על המסך - זה נוח וזה חוסך מקום במכשיר עצמו (וגם משקל ובטח עלויות ייצור וכו).

יש לזה פתרונות (PIE) אבל אם אתה ממש נגד אל תלך על זה. תנסה לפני..

מה גם שיש אפליקציות (למשל MxPlayer להצגת קטעי וידאו וכו) שמכניסים את המכשיר למצב מסך מלא.

אפשר גם להיכנס למצב מסך מלא (כמו PIE, דורש החלפת רום*).

*מערכת ההפעלה של המכשיר.

הסברים יש במיליון ת'ראדים בפורום.

הנקסוס זול משמעותית,

תתחשב בזה (תוכל לקנות עוד מכשיר ולא לצאת בהפרש גדול מדי מהS4).

ממליץ לך לנסות את שניהם לפני שאתה בוחר,

יש המון הבדלים וכדאי לך לקרוא ביקורות.

חוץ מזה יש מכשירי דגל נוספים שאולי כדאי לך לבדוק..

פורסם

-המסך לא מנוצל טוב, למה לשים כפתורים בתוך המסך עצמו במקום לנצל אותו לתמונה ארוכה יותר?

זאת הגישה שגוגל מכוונת אליה עם אנדרואיד, אל תתפלא אם לאט לאט כל המכשירים יהיו ככה.

(אגב, גם ככה זה עדיף על הכפתור הבודד "סטייל אייפון" של סמסונג... מילא אם אתה משווה את זה ל-3 כפתורים שיש אצל שאר החברות..)

פורסם

^ יש גם את 2 המקשים הנוספים בסמסונג בתור מקשי מגע... משמאל ומימין למקש הפיזי.

אבל כפי שכבר נכתב רבות, בהתחשב במחיר, אין תחרות לנקסוס.

אתה יכול לקנות נקסוס 4 כיום, ועוד שנה-שנתיים ולקנות נקסוס חדש שישאיר אבק ל S4. והכל בקצת יותר ממה שתשלם על S4 חדש כיום,.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים