עבור לתוכן

כמה אתם משלמים על 15M?

Featured Replies

פורסם

אני משלם לבזק 100 שח (היה 121 לפני שדיברתי איתם היום)

ולבזק בינלאומי 81

181 לספק+תשתית על 15M

יש לי הרגשה שאני יכל לקבל מחיר יותר טוב אז לפני שאני מתחיל טלפונים

כמה אתם משלמים?:)

תודה מראש.

פורסם

מחר טכנאי מגיע להתקין, מאה שקל למאה מגה בבזק, בנתיים נשאר עם הוטנט 20 שקל למאה מגה, אם אני לא אהיה מרוצה אעבור לבזק בינלאומי.

פורסם

בזק בינלאומי אתה יכול להשיג 30 ש"ח לכל המהירויות בשימור לקוחות.

אתה יכול להתקשר לבזק ולהצתרף למבצע של "100 מגה ב 100 שקל", אתה תקבל את המהירות המקסימלית שהתשתית יכולה לתת לך מבחינת המרחק שלך לארון של בזק.

פורסם

100 שקל תשתית בזק (אני יודע שאם הייתי מתעקש להגיע לשימור הייתי מקבל ב-85 שקל) + 30 שקל בב"ל ל-50 מגה.

פורסם
בזק בינלאומי אתה יכול להשיג 30 ש"ח לכל המהירויות בשימור לקוחות.

אתה יכול להתקשר לבזק ולהצתרף למבצע של "100 מגה ב 100 שקל", אתה תקבל את המהירות המקסימלית שהתשתית יכולה לתת לך מבחינת המרחק שלך לארון של בזק.

30 שקל למאה מגה?! אני צריך לעשות כמה טלפונים...

פורסם

המחיר הנ"ל קיים כבר יותר משנה, לידיעתך.

אגב, המחיר בהוט-נט הוא 20 ש"ח ל 100Mb.

פורסם

30 לבזק בינלאומי

80 לבזק

פורסם

וואו, פשוט עושקים אותך.

120₪ ספק (הוטנט) + תשתית (הוט) ל-100/2Mbps.

פורסם

100 שקל לבזק (מאה במאה, בתכלס מקבל 30/1.5 בגלל שהתשתית לא מאפשרת יותר), 20 שקל להוטנט.

פורסם

90 לבזק

30 לבזק בינלאומי

על 15 מגה.

פורסם

לפי אתר "כמה זה" לקוח חדש 15 מגה צריך לשלם 69 ש"ח שלקוח ותיק בשיחה טלפונית יקבל מחיר של 89 ש"ח - 100 ש"ח.

זה לא ראלי עליה כזאת.

בזק פשוט רוצים שכולם יעברו ל vdsl .

פורסם

בתוכנית הקודמת שילמתי לבזק 65 ש'ח ל-15MB.

חידשתי לא מזמן וכיום המחיר עומד על 90 ש'ח וזה לא כ"כ היה נתון למו"מ.

אני מקווה שזה יהיה זמני עד לכניסת אקספון לשוק.

פורסם

אז הגיע הטכנאי והכל עבר בהצלחה שהוא היה נוכח קיבלתי 70 מגה מהם ומהספק (הוטנט) וכרגע אני מקבל 15 מגה עלובים, כבל, אלחוטי, לא משנה מה, לא מקבל מעבר.

זה מתסכל אותי ברמות שאפילו לא בא לי להתקשר אליהם.

פורסם

לאחר שיחה איתם הם הסבירו שזה לוקח עד ארבע שעות לעבור לvdsl, כרגע זה רץ באזור השבעים מגה והיא אמרה שזה לא אופטימלי ויש דרך לשפר אך לא היה לי זמן, אחזור אליהם מחר ואדווח.

פורסם
לאחר שיחה איתם הם הסבירו שזה לוקח עד ארבע שעות לעבור לvdsl, כרגע זה רץ באזור השבעים מגה והיא אמרה שזה לא אופטימלי ויש דרך לשפר אך לא היה לי זמן, אחזור אליהם מחר ואדווח.

יכול להיות שההזמנה עדיין לא נסגרה וצריך לתקן הגדרות, שיחת טלפון אחת קצרה ופשוטה תסדר לך את הכל אני מאמין.

בנוסף, תנסה לבקש מהם לשים אותך על חבילת VDSL Rate Adaptive

אגב אני משלם 100 שקל ל100 מגה בבזק וספק הוטנט 20 שקל.

הייתי לפני כן בבזק בינלאומי ושילמתי 30 שקל אבל נוכחתי לדעתי שהוטנט פשוט יותר מהירים בגישה לחו"ל (איזה אבסורד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים