עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לNEXUS7(או שעדיף משהו אחר?)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ואו זה כל כך זול!

אני כל כך מתעב את אפל על המחירים!

תודה!

• תגובות 32
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאחרונה קניתי מארהב נקסוס 10 ויצא לי לעבוד עם נקסוס 7 גם. בהשוואה לטאבלטים אחרים הוא פשוט תענוג, והמחיר שלו הופך אותו למאוד כדאי והרחק מהמתחרים :)

אני בספק שתתחרט :s0403:

פורסם

אכן, אין טאבלטי אנדרואיד שעובדים טוב כמו סדרת הנקסוס.

אגב, לגבי ה 3G.. זה באמת נוח ויעבוד טוב יותר... אם אתה מוכן לשלם את העלות החודשית הנוספת לסים. לרמי לוי היה חבילה של DATA בלבד, 10GB חודשי בעלות של 70 שח בערך. לא יודע אם זה עדיין קיים.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שסים נוסף באחת החברות(סלקום במקרה הזה) לא יעלה יותר מכמה שקלים...

פורסם

אי אפשר להפעיל אינטרנט על סים שני (עם אותו מספר), רק אחד מסימים בעלי אותו מספר יכול לספק אינטרנט. בד"כ הסים המשני יכול לקבל ולהוציא שיחות וסמס ולא יותר.

אם רוצים להפעיל אינטרנט, צריך לשלם על מנוי/קו בפני עצמו.

נערך על-ידי LazyCat

פורסם
  • מחבר

אוקיי את זה לא ידעתיץ

תודה על המידע שפספסתי...

פורסם

לי אישית יש NEXUS 7 32GB עם סים , וזה באמת מאוד נוח , בעיקרון "נקודה חמה" , זה אלטרנטיבה , אך לא תחליף מושלם , לא תמיד זה פועל חלק וגם אם כן זה מאוד זולל את הסוללה במכשיר הסלולרי .

דרך אגב תחכה לפי דעתי ממש ממש בקרוב צריכה לצאת הגרסה החדשה של המכשיר ...

נערך על-ידי Los

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם המחיר ישאר ככה?

בתור מכשיר חדש הוא יעלה יותר לא?

נערך על-ידי LIDOR_13

פורסם

בפלאפון אפשר לבקש סים נוסף (עם גלישה) ב 5 ש"ח.

פורסם

^^ מה זה אומר תוספת 5 שקלים ? חד פעמי ? לחודש ?

פעם אחרונה שבדקתי כל הסימים המשניים היו חסומים בגלל שזה עוד מקור הכנסה, והחברות לא רוצות שהלקוחות יחגגו על קו אחד...

פורסם

הם אמורים להוציא בקרוב גרסא חדשה של ה7 והמחירים כנראה ישארו אותו סדר גודל

כי זה האג'נדה שלהם למכור את סדרת הנקסוס במחירים נגישים

פורסם
^^ מה זה אומר תוספת 5 שקלים ? חד פעמי ? לחודש ?

פעם אחרונה שבדקתי כל הסימים המשניים היו חסומים בגלל שזה עוד מקור הכנסה, והחברות לא רוצות שהלקוחות יחגגו על קו אחד...

חד-פעמי, זה מה שאמרו לי בנקודת המכירה בכל אופן.

פורסם

^ לא מאמין שזה קיים. כנראה הטעו אותך.

הנקסוס 7 החדש כנראה יעלה אותו מחיר... אבל השמועות אמרו שיצא בכנס גוגל האחרון שהיה לפני שבוע ולא יצא.. ואם כך, אז כנראה יהיה רק בספטמבר אוקטובר.

פורסם

אבא שלי גם מרוצה מהnexus 7 שלו חוץ מהעובדה שהוא הצליח לשרוט אותו כהוגן ולסדוק את המסך (לא גורילה ) . אמרתי לו להביא לי טבלט הוא שאל מה יש בין 50 - 550 אמרתי לו ASUS 300 או 700 והוא בסוף קנה לי Galaxy tab 2 של 7" באיזה 170 דולר (לא זוכר בדיוק) - לא התלהבתי מהעובדה של NEXUS 7 אין גורילה . אז נכון שאולי Galaxy tab חלש בערך כמו הטלפון שלי אבל אני גם ככה לא הולך להריץ עליו דברים מוגזמים. samsung גם ידועה בצד התוכנה אז זה לא נורא.

כעיקרון זה מתנה אז לא ממש משנה לי. אם זה היה תלוי בי אני לא בטוח שהייתי קונה . ניתן לילדה לשחק איתו ונקווה שהיא לא תנפץ אותו לרסיסים כלכך מהר. בדקתי והgtab2 יותר בטוח אבל כמובן כמו שציינתי - החומרה הרבה פחות טובה אבל יש לו SD card .

הנה אתם יכולים להשוות מבחן הפלה של הנקסוס והגלקסי טאב אני ממליץ לא לנסות את זה בבית עם הnexus

פורסם

^ הוא יצליח לשרוט גם את זה באותה קלות.

וכל הדרופ-טסט שווים לתחת. רואים בפירוש שהמכשירים לא נופלים בצורה זהה, גם בנפילה הפינתית וגם בנפילה על המסך. שיבצעו את הנפילות על 50 מכשירים מכל סוג, ואז איכשהו יהיה ניתן להתחיל להסיק מסקנות.

אגב, פיתרון מאוד פשוט לנפילות ולשריטות :rolleyes: אתה יכול למצוא גם מגיני מסך באותה קלות.

http://www.ebay.com/itm/S-Line-TPU-Gel-Silicone-Durable-Case-Cover-Skin-For-ASUS-Google-Nexus-7-Tablet-/370685432901?pt=AU_TabletAccessories&hash=item564e92d445

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים