עבור לתוכן

עלותו האמיתית של הגלקסי S4: כ-841 שקלים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ואו איזה עליהום ,אתם ממש סותמי פיות ואני לא ארד לרמה שלכם (מתחת לנעל)

אם אינכם בעלי עניין מדוע הורדתם את ההודעה הישירה שלי עם הכותרת Milford Cubicle סותם פיות ומנבל את הפה?

אני מקווה שבעלי האתר הגונים יותר מכם.

ו Milford Cubicle כפי שציינתי קודם אתה גיבור גדול מעבר למסך נראה אותך אומר זאת בפניי הייתי מראה לך מאיפה הדג משתין

• תגובות 44
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזבו אתכם. הוא פתח קבוצת רכישה, וגם שם המחיר היחיד שהוא מפרסם זה עלות הייצור על פי סמסונג והיבואנים ששוחטים במחיר, כאילו זה אומר משהו.

אין רווח גם ליצרנים סיניים... הם עובדים בחינם לדעתו.

אין עלויות משלוח לארץ.

אין מיסים.

וכשיגיע לאחוז מסוים של קונים מכשירים פגומים, כנראה שהוא יתן להם את השירות בחינם.

- - - נערך: - - -

ממש סותמים לך את הפה... זה לא אתה שמגיב כאן, אלא האקר סיני שקנית בזול, ולא דרך היבואנים החזירים.

פורסם
Milford Cubicle סותם פיות ומנבל את הפה?

:lol:

פורסם
  • מחבר

לידיעה כללית

אין לי כל קשר לאתר סיני זה או אחר הקשר היחיד שהיה לי עם אתר סיני ועם מוצר סיני היה כאשר רכשתי טאבלט ZENITIHK C94 , מוצר מעולה שלא נופל ממכשיר מותג אחר ויש לי בבית מוצר מותג

אז אל תנסו למכור לוקשים לגולשים

פורסם
אז אל תנסו למכור לוקשים לגולשים

lol_face_meme_humour_rofl_omg_omfg_sticker-p217454718330223621bah05_400.jpg

Milford Cubicle

יש לך אינטרס למותג כלשהו זה ברור .

היחיד פה שבעל אינטרס הוא כנראה אתה, למקרה ששכחת. אתה זה שמנסה למכור לאנשים מכשירים ויש לך אינטרס ברור לעודד אותם להצטרף למכירה שלך.

להאשים אותנו שאנחנו בעלי עניין ושיש לנו "אינטרס למותג כלשהו" זאת הוצאת דיבה, הייתי מציע לך להיזהר עם זה.

היחיד פה שמנסה "למכור לוקשים לגולשים" זה אתה, כאשר אתה מנסה להאשים את "הטייקונים" במחירי המכשירים בישראל, כאשר בפועל המחירים בישראל אפילו זולים יותר ממקומות אחרים בעולם.

אתה כותב דברים מטופשים, וכשמוכיחים לך את זה אתה צועק על כולם שהם משקרים ומנסים "לטייח" את האמת.

תתעורר למציאות.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

עמרי יש מצב לנעול את הדיון המטופש הזה?

מישהו יכול להתבלבל ולחשוב שהוא הגיע בטעות לפורום תת רמה (משהו כמו FXP)

פורסם
ואו איזה עליהום ,אתם ממש סותמי פיות ואני לא ארד לרמה שלכם (מתחת לנעל)

אם אינכם בעלי עניין מדוע הורדתם את ההודעה הישירה שלי עם הכותרת Milford Cubicle סותם פיות ומנבל את הפה?

ו Milford Cubicle כפי שציינתי קודם אתה גיבור גדול מעבר למסך נראה אותך אומר זאת בפניי הייתי מראה לך מאיפה הדג משתין

אתה יודע שזה "נשמע" או נקרא כמו איום על משתמש ונסיון לסתום פה ע"י הפחדה. ועוד אתה מתלונן על סתימת פיות :gguyz:

פורסם

אהה, כן.

מדוע הורדתם את ההודעה הישירה שלי עם הכותרת Milford Cubicle סותם פיות ומנבל את הפה?

כי היא היתה הודעת ספאם.

אתה פתחת דיון חדש (ולא קשור לכלום) שבו חזרת באופן כפול על תוכן התגובה הזאת. זה נקרא ספאם, ולכן נמחק.

פורסם
  • מחבר

עוד סותם פיות אם תמשיכו כך הרמה שאתם מציגים היא תת רמה ואיני חושב שלפגוע בFXP זה חכם

אני באמת מציע שתסגור את הדיון הזה כי באמת יש פה אנשים מגעילים

פורסם

בFXP אין מה לפגוע, הם פוגעים בעצמם... הכמות חשובה מהאיכות ולכן FXP זה FXP... אין מה לעשות

לגבי הדיון פה tood24 עדיין לא הצלחתי להבין את המטרה, הבנו שהיצור של המכשיר זול

אתה פשוט בוחר להתעלם מכל שאר הדברים שנכנסים במחיר הסופי

רוצה לקנות סלולרים סיניים? תהנה

רוצה ליצור קבוצת קניה לסלולריים סיניים? תהנה, זה מתכון בטוח למיסוי מיותר

אני אוהב סלולריים סיניים, קונה אותם למשפחה, כותב ביקורות

אבל כשאתה מביא בודדים זה משהו אחד ואתה רוצה להביא כמות... בתוספת דמי משלוח, עמילות ומכס הכדאיות של הסיניים יורדת

תסביר לנו מה לעזזל אתה רוצה לעשות בכל הסיפור חוץ מלהעלות מודעות למשהו שכולם יודעים, המחיר הסופי לא קשור לעלות יצור...

פורסם

אני מסכים, זה באמת דיי מגעיל להסיט נגד "הטייקונים" ולהציג אותם כאילו שהם עובדים על כולם בעיניים ועושים מיליונים על חשבון הציבור (ושתלך לעזאזל המציאות, למי אכפת מהעובדות?), ואז להתחיל להשתולל ולבכות על כל מי שמנסה להסביר להם שהם מדברים שטויות. (ואז, כמובן, להאשים אותם שהם בעלי אינטרס ועוזרים בטיוח)

אכן, אנשים מגעילים.

פורסם
עוד סותם פיות אם תמשיכו כך הרמה שאתם מציגים היא תת רמה ואיני חושב שלפגוע בFXP זה חכם

אתה בכלל מקשיב לעצמך ?

פורסם

אף אחד פה לא סותם פיות. עובדה שאתה ממשיך לבלבל במוח בלי הפרעה.

הבעיה היחידה שלפרסם שקרים זה קצת מנוגד לרוח הפורום, אז חלק מההודעות נמחקות פשוט כי הן שקריות או מכילות דמגוגיה בגרוש בלבד.

אם יש לך טיעונים ענייניים עם גב והוכחות, אני מבטיח לך שאף אחד לא יתערב לך באג'נדה.

נ.ב.

אני לא פוגע ב-FXP (איך בכלל אפשר לפגוע במשהו אבסטרקטי כמו פורום אינטרנט)

יש לי זכות להתייחס לפורום מסויים כנחות מבחינת תכנים או רמת כתיבה מפורום אחר. ולצערך אני לא היחיד.

נערך על-ידי Access Denied

פורסם

אני בכלל לא מבין למה אתה טורח להמשיך להגיב כאן.

פורסם

טוד בלי להעליב אבל אתה מדבר קצת כמו ילד.

אני בכלל לא אתייחס לעלות ולכמה זה צריך לעלות אני פשוט אסביר לך שמחיר של מכשיר לא נקבע יש מאין כי בא להם.

יש סטנדרט מחירים למכשירים בסגמנטים שונים לפי מחירי העבר ולפי מחקרים שחברות עושות לגבי מה שהלקוח הממוצע מוכן לשלם.

אם שנה הבאה יוציאו גלקסי 5 בעלות ייצור של חצי מהגקלסי 4 ובהנחה שכל ההוצאות האחרות של המכשיר כולל שיווק וכו יהיהו אותו דבר, סמסונג אולי יורידו את המחיר, אבל מחיר השיווק לא יירד באותם אחוזים שכן חלק משווק מוצר כמוצר פרימיום/דגל הוא בהשוואה למחיר של מוצרים ברמה מתחתיו.

אלא אם כן יהיה סטנדרט שמחיר של סמארטפון לשוק הנמוך יעלה 300 שח ולביניים יעלה 1000 שח, אין שום סיבה לשווק את המכשיר לשוק הגבוה במחיר הרבה יותר נמוך.

עשו על זה גם מחקרים ופסיכולוגית, אנשים תופסים מוצר יקר יותר כמוצר טוב יותר והיות והסטנדרט בשוק אומר שאנשים מוכנים לשלם מחירים כאלה, אין שום סיבה בעולם שהמחירים ירדו.

זה עסקים אף אחד לא עושה לך טובה שהוא מוציא לך מכשיר חד שומתקדם יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים