עבור לתוכן

עלותו האמיתית של הגלקסי S4: כ-841 שקלים

Featured Replies

פורסם

דיווח כוזב כמאווררים..חח 300 כפול 1000 30 אלף שקל הלכו לפח?

אם לא היו תופסים. היו מוכרים ב 3000 הכי זול ועושים קופה של 60 אלף שקל

נערך על-ידי bd

• תגובות 44
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לא הוא לא.

מה גם שהמחירים שמתווספים לא כאלה מגוחכים, כשאתה מביא בחשבון את המיסים (34%). אתה יכול להתלונן על המיסים, זה בטוח לא אשמת סמסונג.

אבל מה ההבדל בעצם? גאלקסי S4 עולה 569€ (2637 ש"ח נכון להיום) בגרמניה המחיר כולל מס מכירה של 19% ובהתחשבות בעובדה שהוא לא מיוצר בגרמניה או באיחוד האירופאי הוא בטח אחרי מכס לא קטן, אז למה בעצם המוצר בישראל בישראל יקר ב20-30 אחוזים מאותו מוצר במערב אירופה (ששוב גם פה המיסים או עלות כח האדם איננה נמוכה מבישראל).

פורסם

אבל אף אחד לא קונה מסאני (הבנו כבר שהם גנבים),

והמכשיר עולה בארץ בסביבות ה3.2אלף.

מה הפואנטה?

יש מיסים מטומטמים בארץ,

ופה אנשים מוכנים לשלם את המחיר הזה (כי רק משווים לאייפון 5..)

פורסם

מה אתה רוצה כבר שאני אגיב על מטומטם שקרא באיזה מקום מה עלות החומרה של המכשיר (מידע פיקנטי ותו לא, שאין כלום בינו ובין מחיר העלות המלא של המכשיר [שצריך לכסות עלויות מחקר ופיתוח, שיווק, פרסום, תיקונים וכו']), ואז מתלונן שטייקונים ישראלים (מה????) עושים עליו כסף? זה פשוט דיון מטופש .

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

תחשוב גם שלסמסונג אין שום אינטרס שהמפיצים ימכרו אותו ברווח גבוה. מחיר נמוך יותר = מכירת יותר מכשירים = יותר רווח.

אתה חושב שלסמסונג אין יד בתמחור של המכשיר?

פורסם
וואו איזה דיון טיפש.

זה לא הדיון, זה העצלנות של אנשים.

בCLOVE ללא מיסים הוא עולה

£460.00

http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-s4

460*5.49=2524

2524ש"ח ללא מיסים.

על מכשיר צריך לשלם בארץ 34% מס.

2524*1.34=3382ש"ח.

המכשיר בארץ נמכר יותר זול מה אתם רוצים עוד?

פורסם

בהתעלם מהיבואנים הגדולים והיקרנים יחסית, בכל שאר המקומות המכשירים בישראל מאוד זולים. אפילו בין הזולים בעולם, בהתחשב בקומבינות שיבואנים אפורים חייבים לעשות בתהליכי היבוא, שמייקרים עבורם את המכשירים.

זה שהמדינה גוזרת קופון ענק על כל מכשיר שנמכר, (36% עוד 25 ימים) לא הופך חנויות ליקרניות.

ולגבי המחירים שגובים הייצרנים עצמם... לא מתאים לך, אל תקנה. אני אישית קונה רק נקסוס, ואם לא יהיה נקסוס, אקנה מכשירים סיניים מהשורה הראשונה.

פורסם
זה לא הדיון, זה העצלנות של אנשים.

בCLOVE ללא מיסים הוא עולה

£460.00

http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-s4

460*5.49=2524

2524ש"ח ללא מיסים.

על מכשיר צריך לשלם בארץ 34% מס.

2524*1.34=3382ש"ח.

המכשיר בארץ נמכר יותר זול מה אתם רוצים עוד?

כמה פעמים צריך להסביר שזה לא עובד ככה. והמיסים בארץ הם 34.6%.

אגב,

אני גם חושב שזה טיפשי בכלל לדבר על עלות הייצור שלו, המידע הזה לא אומר כלום.

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

^

אז איך זה כן עובד אם לא ככה?

פורסם
  • מחבר

Milford Cubicle

תגובה כזו פנים אל פנים לא היית מעז ....

צריך להעיף אותך מצוות האתר , גועל נפש של בן אדם מה אתה מנסה לסתום פיות?

יש לך אינטרס למותג כלשהו זה ברור .

נראה שאין לך הבנה ולו הקטנה ביותר בשיווק,מה אתה מבין בתמחור ? עסקת בייצור ואו ביבוא?

ובכן אני כן עסקתי ביבוא מכשירים ומוצרי אלקטרוניקה

כמו כן הייתי בסיור במפעלים בדרום קוריאה וביפן

בנוסף כשאני רושם שסמסונג מתמחרת קוסט+30% אני יודע זאת בוודאות ואיני יורה תשובות מהמותן כמוך ואחרים.

כשאני כותב שהיבואנים והטייקונים שוחטים אותנו אני וכל עם ישראל רואה זאת רק אתה וקומץ בעלי עניין מטייחים זאת.

נראה לי שאם אעלה את הפוסט הזה לפייסבוק אתה תראה כמטומטם עם שריטה עמוקה.

בנוסף אם לא הבנת אתה ועוד כמה מבעלי עניין בפורום הזה, הריני להסביר שוב.

מטרת הפוסט היא להוזיל מחירים ובכדי לעשות זאת צריך להביא מוצרי יבוא (אפילו הממשלה רוצה לעשות זאת בהרבה מוצרים) הכוונה למוצרים כלליים ובפוסט זה התכוונתי לסמארטפונים וטאבלטים .לרגע זה מסין כי זה הכי זול כרגע ואפילו אם נזרוק את המוצר אחרי שנה עדיין יש לנו אפשרות לקנות עוד 4 מכשירים נוספים לפני שנגיע למחיר המותגים בארץ עם האחריות ובלי.

אני עדיין רוצה להקים קבוצת רכישה לסלולר סיני

הבנת זה מר ברוך????!!!!!!

נ.ב. מאחר ויש לי הרגשה שתעיף אותי מהפורום אז העתקתי את כל הפוסט

פורסם

מילפורד אכן עם פיוז מאוד קצר, אבל זה לא משנה את העובדה שאתה טיפש.

אם כל "ההבנה" הגדולה שלך, על מה אתה מתלונן בסופו של דבר? על סמסונג ועל המיסים בישראל... כי כבר הוכיחו לך שמכשירים בישראל עולים יותר זול מבמקומות אחרים, וזו המדינה ולא "הטייקונים" שגוזרים את הקופון.

לגבי סמסונג - לך תפגין בקוריאה נגדם.

לגבי המיסים - תפנה את האצבע המאשימה לכיוון מי שצריך.

פורסם
מילפורד אכן עם פיוז מאוד קצר, אבל זה לא משנה את העובדה שאתה טיפש.

אם כל "ההבנה" הגדולה שלך, על מה אתה מתלונן בסופו של דבר? על סמסונג ועל המיסים בישראל... כי כבר הוכיחו לך שמכשירים בישראל עולים יותר זול מבמקומות אחרים, וזו המדינה ולא "הטייקונים" שגוזרים את הקופון.

לגבי סמסונג - לך תפגין בקוריאה נגדם.

לגבי המיסים - תפנה את האצבע המאשימה לכיוון מי שצריך.

שקרן! תפסיק לעזור לטייקונים לטייח את האמת!!!!

היבואנים והטייקונים שוחטים אותנו אני וכל עם ישראל רואה זאת רק אתה וקומץ בעלי עניין מטייחים זאת!!!!!!!!!!

:mavet: :mavet: :mavet:

:s0403:

פורסם

אני חושב שיש רק קומץ משתמשים שיכולים להשתמש בs0403.gif

בכל מקרה,

אותי לא צריך להניע לקנות סיני ולא מותגים מוכרים

ברוך השם כל המשפחה שלי (מלבדי) עם מכשירים סיניים שזולים יותר אבל בניגוד למותג (נוט 2) אין להם תמיכה בארץ... מישהו אמר משהו לגבי המחיר? אין שרות = חסכון לא קטן במחיר הסופי

פורסם

לפי ההיגיון של Tood24, סמסונג הייתה יכולה לפקח על התמחור של המפיצות ולמכור פי 2 יותר מכשירים, אבל היא העדיפה שלא :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים