פורסם 2013 במאי 1812 שנים שלום לכולם,אני מעוניין לקנות לפטופ הדגש שלו צריך להיות באמת אולטראבוק כמה שיותר קל יותר טוב לבנתיים ממה שראיתי ואני על סף קניה של macbook Air הוא ממש קל הגרסה של 13 אינץ הבעיה היחידה אני צריך אותו בעיקר לצורכי משרד ובעיקר שיהיה נוח לתזוזה כך שהוא יהיה איתי רוב הזמן הבעיה שלי עם אפל היא התוכנה שצריך ללמוד מחדש ולחפש תוכנות תואמות שאלתי היא ממש פשוטה האם יש מתחרה לאולטראבוק של אפל שעובד על WINDOWSבדגש במיוחד בקלות שלו, משקל נמוך.שקלתי את הטבלט של ASUS אבל כרגע אני זקוק למערכת הפעלה מלאה כלומר WINDOWS או IOS תודה מראשעל העזרה
פורסם 2013 במאי 1812 שנים המחשב הזה למשל שוקל אותו דבר:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10901ויש לך המון אולטרבוקים ששוקלים פחות מ-1.5KG.
פורסם 2013 במאי 1812 שנים מחבר מסכים איתך לגבי המשקל פחות אוהב את DELL למרות שאני משתמש באחד כרגע אחפש באתר הזה עוד ניידים מלבד זה שהמלצת אם יש לך אתר נוסף בו אוכל לחפש שמתמחה בניידים אפילו לא מארץ אשמח לקבל
פורסם 2013 במאי 1812 שנים יש ניידים קלים מהאייר של אפל ועם מסכים שלא נופלים ממנו (לדעתי) כמו ה-UX31 של אסוס, ה-NP900X3E של Samsung שקל מהאייר בקרוב ל-20 אחוז.
פורסם 2013 במאי 1812 שנים מחבר ממש תודה רבה על העזרה לגבי המחשב של סמסונג סידרה 9 היא פשוט נפלאה ראיתי המון דגמים בסדרה וכל אות משנה את המחשב בקצת ניסיתי לעשות סדר בבלגן על ידי האתר של סמסונג וקצת קראתי באינטרנט והבנתי שלקראת יוני, עוד כחודש, צריכה לצאת גרסה 9 מעודכנת ומשופרת גם במסך וגם בחיי הסוללה לגבי המחשב של אסוס הוא פשוט נראה נהדר ואפילו מתאים אני אחפש עליו ביקורות ואחליטמשהוא יודע האם יש בארץ תצוגה של המחשבים האלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.