עבור לתוכן

מכשיר מוצלח יותר מ Samsung Galaxy S III?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי XPERIA ARC S וממש נמאס לי ממעבד האיטי, הקשיים בניהול רוט ורומים, היעדר המצלמה הקדמית והזיכרון הפנימי המגוחך!

אני מחפש מכשיר שיעבוד חלק ומהיר ושאוכל לשחק עם רומים בכיף ובקלות.

האם קיים מכשיר מוצלח יותר מ הSamsung Galaxy S III בטווח המחירים של עד 2000 ש"ח? אנדרואיד בלבד כמובן....

תודה על העזרה!

פורסם
  • מחבר

אני נוטה לזרום איתך רק על סמך היוזר שלך והתמונה שמתלווה אליו...

אבל אולי בכל זאת קצת פירוט? הם בדיוק באותו מחיר, מה היתרון של הנקסוס?

פורסם

מעבד חזק יותר, 2GB זיכרון ולא 1GB, איכות בנייה, עדכונים ישירות מגוגל, מערכת הפעלה נקייה (עם הממשק המהיר והחלק ביותר), מכשיר מעט קטן יותר.

פורסם

יש את ה S3 LTE I9305 שמגיע עם 2GB זכרון, והמחיר כמעט זהה. היית בהתלבטות דומה ובחרתי ב i9305 - גם כי היה זול יותר, אפשר להחליף לו את הסוללה, מסך גדול יותר (וזה לא רק 0.1", לנקסוס 4 יש כפתורים קבועים בהחלק התחתון של המסך, שתופסים שטח בקביעות), ויש לו אפשרות הרחבת זיכרון. עוד יתרון (ע"פ איך שזה ניראה, אני לא חפרתי לעומק) זה שיש מגוון גדול יותר של קייסים עמידים ל S3.

מבחינת תוכנה - הנקסוס 4 לוקח, אבל אני אסתדר עם רומים AOSP למיניהם שיש ל i9305. ההבדלים ב CPU \ GPU לא ממש קריטיים לי, לשניהם חוויית משתמש חלקה - אבל לוודא שמדובר ב S3 LTE i9305 (זה שמגיע עם מעבד Quad-core), מכיוון שיש גרסאות Dual-core.

נערך על-ידי -LosNir-

פורסם
אני נוטה לזרום איתך רק על סמך היוזר שלך והתמונה שמתלווה אליו...

אבל אולי בכל זאת קצת פירוט? הם בדיוק באותו מחיר, מה היתרון של הנקסוס?

מעבר למה שנכתב כבר, יש לי את הנקסוס 4 והגלקסי S3. לא משנה איזה רום שמתי על הגלקסי, הוא אף פעם לא עבד חלק כמו ה- N4, עם ה- N4 פשוט תענוג לעבוד, מהיר ללא לאגים ונוח יותר ביד, בנוסף המסך שלו מהמם לעומת זה של ה- S3.

יש לי גם את ה- NoteII שהוא יותר מהיר מהגרסת ה- 2GB של הגלקסי I9305, עדיין לא ברמה של ה- N4.

ישנן גם השוואות של ה- N4 מול הגלקסי S4, גם כאן ה- N4 עם ידו על העליונה בצד של העבודה השוטפת יותר מהיר וללא לאגים.

החסרונות של ה- N4 הם במצלמה (המצלמה של ה- S3 הרבה יותר טובה), ובחוסר תמיכה בכרטיס זכרון חיצוני. יש גם את עניין הסוללה, אך אני מאמין שעל זה ניתן להתגבר.

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

ה-N4 כולל מעבד חזק יותר.

כמו שנאמר מערכת נקייה והרבה יותר חלקה ממה שסמסונג שמים.

עדכונים ישירות מגוגל (תמיד מערכת ההפעלה העדכנית ביותר).

פורסם

לנקסוס 4 גם איכות שמע טובה יותר באוזניות

פורסם

נשמע כמו דיון על צ'ק נוריס....

אין ROM נקי של גוגל ל-S3, S4 ?

האמת ששמתי לב שגם ה-SGS2 וגם ה-SGS3 זוחלים בצורה מוזרה, ונראה לי שזה קשור בעיקר לשטויות של סאמסונג שיש עליהם.

יש דרך להוריד אותם ?

(ניסיתי להסיר, וניתן להסיר רק "עדכונים"....)

פורסם

יש גם את עניין הסוללה, אך אני מאמין שעל זה ניתן להתגבר.

איך מתגברים על זה שאי אפשר להחליף סוללה?

כאילו חוץ מהאופציה הברורה כשלעצמה של מטען נייד (שזה בעצם סוללה חיצונית נוספת)

פורסם

לא סיפור גדול לפרק את הסוללה מהמכשיר ולהחליף אותה, או לחילופין לקנות Power Bank.

פורסם

לשלוח את הבנאדם עם המכשיר החדש שלו לפתוח ברגים ולפרק אותו כדי להחליף בטריה זה קצת מוזר מבחינתי

ו-Power Bank זה יצור שהוא בעצמו משקל נוסף, תופס מקום, ואם הוא לא מאיכות טובה שמוציא לפחות 1A ב-USB, אז הוא כנראה רק מאריך-חיים ולא באמת מטען

פורסם

הוא מתכוון למקרה ויהיה צריך להחליף סוללה פגומה.

אם אתה נמצא במהלך כל היום במקום בו לא להטעין מצד אחד, ומצד שני משתמש במכשיר הרבה. אז כן, זה קצת לא נוח. אך מצד שלישי, גם לעבוד עם מכשיר איטי זה דבר לא נוח..

נשמע כמו דיון על צ'ק נוריס....

אין ROM נקי של גוגל ל-S3, S4 ?

כל יצרנית משחררת את הרום שלה. גוגל לא מייצרת ומתאימה רומים עבור כל מכשיר ומכשיר.

אז רומים נקיים של ה S3, יש רק מצדדים שלישיים.

לפני מספר ימים גוגל הכריזה על גרסת S4 שתימכר דרכה בשם S4 Google Edition, עם רום נקי שלה. גוגל עצמה תהיה אחראית על העדכונים לגרסה זו. אך מדובר כנראה בגרסה חומרה זהה למכשיר האמריקאי, ולא לאירופאי.

המחיר - 650 $ בארה"ב לפני מיסים - כפול כמעט מהנקסוס 4.

פורסם

אני חושב שאולי כדאי לציין שהמסך של הנקסוס 4 הוא לא אמולד כמו של הs3..

פורסם

שזה לא חיסרון אלא העדפה אישית. אני מעדיף את המסך של הנקסוס שנותן צבעים חמים יותר.

אלא אם כן הטלפון שלך לא עם מסך דולק כל היום, אתה אמור להסתדר מצויין יום שלם לפחות. יש סיבה לא להטעין כל לילה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים