עבור לתוכן

מה אתם הולכים לעשות ביום האהבה (14\2) וכיצד תפתיעו את בת\בן זוגכם?

Featured Replies

פורסם

אני יביא סמגון חחח סתם סתם...

לא טוב לשתות אני מפסיק אם החרא הזה!! :P

• תגובות 38
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לצערי החברה שלי סוגרת שבת שמירות אני שונא את הצבא הזה גם שנתיים אחרי שהשתחררתי הוא הורס לי את החיים

מה אתה עצוב לפחות יש לך אם לי להיפגש חחח

פורסם

אז מה? החלטנו על כינוס פורום שתיינים ב-14 לפברואר?

וסאמוגון זה אחלה של דבר...:jarswim:

פורסם

אל תיהיו מעפנים.. לכו למסיבה!! קחו איזה חברה משמה לשירותים תגידו לה יום אהבה שמח,

ותעשו לה מה שלבכם (או כל איבר אחר בגוף) חפץ! אם ניכנסתם לקטע ממש ואתם אנשים שלא מוציאים את המיניות שלהם הרבה אז תחזרו על זה כמה פעמים עם בנות שונות. והסיכויים שהנקבה תירצה לקיים איתכם יחסים הרבה יותר גבוהים מכל יום אחר בשנה, אחרי הכל, זה חג האהבה!! אחרי שהתפרקתם שמה תחזרו הבייתה (רצוי עם חברים, זה מאוד כיף) תוציאו תפרלמט לייט שלכם, גם את הבריזרים והוודקות (אל תתביישו) תעשנו ותישתו בריזרים בסטייל.

זה יום אהבה כמו שצריך!! :cwm38:

פורסם

Sounds good if you like venereal diseases and lung cancer.

Bitterness started early this year.

פורסם

You party pooper...

פורסם

Armageddon, spoiling parties since 1986.

פורסם

ROFL!!!! :D :D :D

פורסם

אל תיהיו מעפנים.. לכו למסיבה!! קחו איזה חברה משמה לשירותים תגידו לה יום אהבה שמח,

ותעשו לה מה שלבכם (או כל איבר אחר בגוף) חפץ! אם ניכנסתם לקטע ממש ואתם אנשים שלא מוציאים את המיניות שלהם הרבה אז תחזרו על זה כמה פעמים עם בנות שונות. והסיכויים שהנקבה תירצה לקיים איתכם יחסים הרבה יותר גבוהים מכל יום אחר בשנה, אחרי הכל, זה חג האהבה!! אחרי שהתפרקתם שמה תחזרו הבייתה (רצוי עם חברים, זה מאוד כיף) תוציאו תפרלמט לייט שלכם, גם את הבריזרים והוודקות (אל תתביישו) תעשנו ותישתו בריזרים בסטייל.

זה יום אהבה כמו שצריך!! :cwm38:

רגע, רגע... את זה עושים לפני שקמרון דיאז מורידה את המסכה ומגלה שהיא חייזר או אחרי? ::)

פורסם

כמו שג'ון לנון היה שר.......

All we need is love...........NOT

פורסם

הרשו לי להצטרף קודם כל: PARTY POOPER

אוקיי, משהו כמו זר פרחים, דובי ענקי (ענננקקק) כרטיס ברכה עם שיר שנכתב במיוחד לגברת המיוחלת והרבה "מצב רוח טוב" (המבין יבין :)) )

פורסם
  • מחבר

החלטתי בסוף לעשות כזה דבר:

ארוחה רומנטית בבית,נרות,מוזקיה טובה,עלים של וורדים מפוזרים על הריצפה.. ומזרון מתנפח בחדר ;D

הא וכמובן איזה בובה רכה חמודה.. ;)

נשמעי נחמד, לא?

פורסם

You could get the same results using large amounts of alcohol, it's simpler and cheaper (atleast if you use cheap alcohol) o_O

פורסם

Don't you mean 1986-2004?

פורסם

Are your trying to imply I'm going to die?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים