פורסם 2004 בפברואר 921 שנים כמו שבליזר ניסחו את זה בשער של הגיליון האחרון:מיוחד לוולנטיינ'ס דיי [glow=BLUE,2,300] *[/glow] כלום
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים יום זבלנטין הוא קונספירציה נוצרית מפגרת שמטרתה היתה למחוק חג אלילי עתיק. החג ושמו "Feast Of Vali" אשר היה מוקדש לאלה פרייה (Freya). בחג הזה מבלים עם המשפחה, מחליפים שבועות נישואין, נהוג גם לבקש את ידה של אישה אהובה, או סתם להזדיין.הסמלים של החג הם הביצה והארנבת שהם סמלי האביב והפוריות.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים אההה חחחח פששש לא ידעתי חחחחח מעולם לא ידעתי מתי זה כי לא הייתה לי בת זוג... גם השנה זה לא ישתנה חחחחח : : אז אני לא יעשה כלום :-*
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים What I usually do, be disgruntled and bitter, and possibly drink copious amounts of booze.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים חח, שאלה שלא מתאימה לפורום הזה...אגב, מי שעוד לא יודע, יש יום אהבה שמתקיים רק אצלנו (טו באב) ויש את וולנטיינס דיי, 2 דברים שונים.
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים What I usually do, be disgruntled and bitter, and possibly drink copious amounts of booze. שקרן אתה לא שותה ;D התגובה הראשונה שלי לת'רד הזה הייתה בערך "יאאאאאאאאא איזה סרט רעעעעעעעע" כי לא זכרתי וכמובן דאגתם לשנות את זה... אגב זה מה שאני עושה בדר"כ בימים כאלה, אף פעם לא יוצא לי איך שאני רוצה. אז הגעתי למסקנה שאין כמו להגרר הבייתה ע"י 2 חברים ב 4 בבוקר כשאתה שיכור לגמרי. Now that's loving :-*
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים לצערי החברה שלי סוגרת שבת שמירות אני שונא את הצבא הזה גם שנתיים אחרי שהשתחררתי הוא הורס לי את החיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.