עבור לתוכן

xps או latitude

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד.

אני סטודנטית לאדריכלות, שנה שלישית וצריכה מחשב חזק לעבודה על אוטוקאד, פוטושופ, סקצ'אפ, רוויט, ריינו, כולל רינדורים וכו'.

מתלבטת בין xps 15 עם כ.מסך Geforce GT 640M ומעבד i7-3632QM לבין Latitude E6530 LT-RD33-6808 עם כ.מסךQuadro NVS 5200M ומעבד i7-3720QM .

והאם יש בעיות קריטיות עם windows 8 בעבודה על התוכנות הנ"ל?

תודה!

שירן

פורסם

עכשיו כבר סוף סמסטר, נשאר עוד חודש לימודים.

אם הרכישה לא דחופה לכרגע, אמליץ לחכות עם הרכישה עד לאוקטובר, מעט לפני תחילת שנה ד' כדי שישאר עוד כמה ימים להתקין את כל התוכנות.

אין בעיה עם וינדוס 8 ברמת העיקרון.

רק צריך לוודא שכל התוכנות מותקנות בגירסאות ה-64bit שלהן, מלבד סקצ'אפ שעדיין לא תומך אבל עובד (תוכנות הרינדורים שלו כן והן ינצלו את המעבד, כדוגמת וי-ריי ואחרים).

מה שכן, שני כרטיסי המסך דיי חלשים.

אמנם ב-Latitude יש כרטיס מסך Quadro NVS אך הוא עדיין חלש. גם לשימושים באדריכלות, מניסיון.

מחשב כזה צריך לעלות כ-7000 ש"ח בארץ.

אם תזמיני מחו"ל (ארה"ב לדוגמא) כולל מיסים והרחבת אחריות, זה צריך לצאת לך זול יותר לדעתי.

דבר נוסף הוא - שבחודשיים הקרובים יצאו דגמים חדשים של מחשבים של החברות השונות, לדעתי קצת בזבוז לקנות כרגע מחשב יקר אלא אם את צריכה את זה להגשות עכשיו.. כאמור, נשאר לך כחודש לעבוד על הפרוייקט אז את צריכה להחליט אם לחכות ולקבל מחשב טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה,

את המחשב אקנה עכשיו כיוון שאין לי אפשרות להמתין חודשיים. יש מחשב עם כרטיס מסך טוב יותר שתוכל להמליץ לי עליו? (בסביבות ה7000 ש"ח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים