עבור לתוכן

בזק או הוט?

Featured Replies

פורסם

*מנהלים אני לא בטוחה אם זה הפורום המתאים אז אם זה לא אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים*

טוב אז יש לי בעיה כבר דיי הרבה זמן ואחי המליץ לי להתייעץ כאן.

התשתית רשת שלי היא של הוט והספקית היא של בזק בינלאומי.

לא מזמן קניתי ראוטר חדש (שהמליצו לי עליו פה) ראוטר של חברת TP - LINK וזה ראוטר מעולה, מגיע למרחקים והרבה יותר טוב מהקודם.

המודם שיש לי זה מודם של הוט, מודם של motorola נורא ישן.

כל יום יש לי ניתוקים של האינטרנט, אני מתחרפנת, כל פעם שיש ניתוק אני מנתקת את הראוטר ואת המודם מהחשמל, מחזירה אחרי 10-15 שניות מחכה שכל הנורות במודם ידלקו, לוחצת על הכפתור שעל המודם לעשות לו ריסטרט מחכה שוב 10-15 שניות ולוחצת שוב על הכפתור, זה פותר את הבעיה לרוב.

כשזה לא פותר אני מתקשרת לבזק בינלאומי והפעם האחרונה שהתקשרתי אליהם ישבתי עם הנציג שעה שלמה (אני לא מגזימה, שעה על השעון) ובסוף התברר שזה בכלל בעיה של הוט אז הוא העביר אותי לנציגה של הוט וגם איתה ישבתי דיי הרבה זמן ומה מתברר? שהייתי צריכה ללחוץ על הכפתור של המודם.

נמאס לי, כל יום יש ניתוק, כל יום אני צריכה לעבור את אותו התהליך.

אז היום לא התקשרתי לבזק בינלאומי, הפעם התקשרתי להוט ואמרתי להם שנמאס לי ואני רוצה שישלחו לי טכנאי או שיחליפו לי את המודם, אבל לא הנציגה אמרה שהיא הסתכלה 4 ימים קודם והיא ראתה שאין שום בעיה למרות שהיום בבוקר הייתה בעיה.

היא אומרת שהמודם תקין ואם היא תשלח טכנאי והוא יראה שאין שום בעיה במודם והבעיה היא אצלי אז הוא יחייב אותי ב200 ש"ח וכמובן שאני לא רוצה. אז סיימתי את השיחה איתה בלי שום תוצאה והגעתי לפה.

אני רוצה לעבור לבזק, ואני לא יודעת מה טוב ומה לא טוב, יש לי 12 מגה אינטרנט ואמא שלי משלמת יחסית הרבה על כל העניין של האינטרנט.

אז אתם יכולים בבקשה להמליץ לי מה לעשות? באמת שכבר נמאס לי.

פורסם

כמה אתם משלמים כרגע? אולי אפשר לקבל את אותה המהירות בפחות כסף או יותר באותו כסף אם את כבר עוברת לבזק.

פורסם
  • מחבר

כמה שאנחנו משלמים בסך הכל? או כמה אנחנו משלמים להוט?

והקטע שרצינו להגביר את המהירות ל30 מגה לא מזמן והטכנאי של בזק בינלאומי הגיע פתח את כל השקעים בבית ואמר שחסר לנו כבל שמתאים ל30 מגה ואמא שלי לא רצתה להביא חשמלאי שיפתח את כל הבית, אז אני מפחדת שזה יהיה ככה גם כשנעבור לבזק.

פורסם

כמה לבזק בינלאומי (ספק) וכמה להוט (תשתית)? נסי לדבר עם בזק (לא בינלאומי) אם אפשרי באזוריכם 30Mb.

אני לא מבין דבר אחד- למה טכנאי של בזק בינלאומי בא אליכם? זה אמור לעניין את בזק, לא אותם. הם רק ספקים.

פורסם
  • מחבר

בזק בינלאומי - 29 ש"ח הוט - 90-100 ש"ח

זה אפשרי באיזור שלי 30 מגה אבל חסר כבל בבית שלי שיתאים לזה.

אולי אני סתם מבלבלת פה אבל אני זוכרת שטכנאי של בזק בא אלינו לבית ופתח את כל השקעים ואמר שחסר כבל

פורסם

הוא אמר עד כמה אפשר? במקרה ולא תתקשרי אליהם ותשאלי עד כמה הטכנאי אמר שאפשר. הוא משאיר דו"ח מצב מן הסתם שהם יכולים לצפות בו.

טכנית, ב100 שקל את יכולה לעשות את ה100 ב100 של בזק/הוט, ומחיר הספק לא ישתנה (אם תתמקחי, אני משלם בבזק בינלאומי 29 ש"ח על 100 מגה), אלא אם כן תעברי להוטנט ובכך תחסכי 9 שקלים בחודש.

מעשית, אם בביתכם זה לא אפשרי, את יכולה לעשות חבילת 15 מגה ב100 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

גם לאחי יש 100 מגה ב29 אבל הבעיה שאצלנו אם אי אפשר 30 אז בטוח גם אי אפשר 100.

הקטע שלא איכפת לי מהמהירות, היא מספיקה לי, כמובן שאני אהיה שמחה אם יהיה לי יותר אבל מה שמעצבן אותי זה הניתוקים, אז מה אני יכולה לעשות בקשר לזה?

ולא הוא לא אמר עד כמה אפשר...

פורסם

אי אפשר 30 בתשתית של בזק או של הוט? בהוט אמור להיות אפשר 100 בכל הארץ.

אם אני זוכר נכון אפשר להשיג גם בהוט 100 ב100, ואז ממילא גם יחליפו את המודם (נראה לי), וכל הבעיות יפתרו.

פורסם

כמה שאני יודע, ותקנו אותי אם אני טועה, היחס ללקוחות בבזק מחפיר (תשתית, כן?). לא אכפת להם אם תתנתק, לא עושים הנחות. שום דבר. כאילו כל הארץ מחוברת אליהם וטוב להם גם אם תתנתק.

פורסם

בקשר לניתוקים- אני מעריך שהראוטר אשם.

תשדרגי ל100 ב100 שקל בהוט, ותראי איך זה מסתדר (כמובן להחליף מודם. איזה? אני לא מתמצא במוצרים של הוט. בדקי בפורום רשתות ואינטרנט).

כמובן שאחרי שישדרגו את התשתית, דברו עם הספק שישדרג ל100Mb.

אם 9 שקל בחודש משמעותי לכם, אתם תמיד יכולים לעבור להוטנט במקום בזק בינלאומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים