עבור לתוכן

הצטרפו לקבוצת רכישה לגלקסי4 (כבר בשלב המשא ומתן עם היבואן)

Featured Replies

פורסם

אף אחד לא שאל אבל איזה גירסא מדובר? הבינלאומית? האמריקאית? הגוגל הנקייה? כי דוגרי אני חוקב לקנות את ה 9505 ולא ה 9500, פחות עמידות סוללה אבל כשדור רביעי ממש בפתח אני לא מוצא טעם לקנות משו מיושן...

פורסם
אבל כשדור רביעי ממש בפתח אני לא מוצא טעם לקנות משו מיושן...

בפתח?

פורסם

תחילת שנה הבאה כבר או סוף השנה הזאת...

פורסם
כשדור רביעי ממש בפתח

על איזה פתח אתה מדבר? LTE יגיע לישראל *במקרה הכי אופטימי* בשנת 2015, וסביר מאוד להניח שגם אז עדיין לא.

תחילת שנה הבאה כבר או סוף השנה הזאת...

אתה חי באשליות :)

http://www.telecomnews.co.il/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%99%D7%A9-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%99-%D7%9C%D7%A8%D7%A9%D7%AA-LTE-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%91-2013.html

"האם יהיה LTE בישראל ב- 2013?

התשובה לשאלה זו היא די ברורה. לאו מוחלט. הסיבה הבסיסית: אפילו כללי המכרז ל- LTE טרם סוכמו. אחרי שהמכרז יעבור בשלום (מה שלא ברור שאכן יקרה, הסבר בהמשך), ייקח בין שנתיים עד שלוש שנים לגמור לפרוס את הרשת החדשה. דהיינו: רשת מסחרית עובדת ב- LTE בהיקף מלא לא תהיה בישראל לפני 2015. כל מי שטוען אחרת, פשוט לא מכיר את העובדות. "

פורסם

אין בעיה לקחת את ה-I9505, שיגידו מה הם מביאים, וכל אחד יחליט אם הוא בפנים או בחוץ.

לגבי אחריות - אם הלך לך פתאום רכיב במכשיר - זכרון, או אחסון, אם פתאום הרמקול לא עובד וכו' וכו'. יש מספיק מקרים שבהם אפשר להפעיל אחריות.

אם השירות של סאני גרוע, אז לא צריך לעשות איתם את הרכישה, אני לא מכיר כי עד היום קניתי תמיד מחנויות קטנות, במחיר שפוי, ולמזלי עוד לא הזדקקתי לאחריות.

(עכשיו יש לי מקרה ראשון של אחריות, ואני מחכה לשמוע איך זה יגמר, לא מכשיר שלי, אבל אעדכן....)

פורסם
על איזה פתח אתה מדבר? LTE יגיע לישראל *במקרה הכי אופטימי* בשנת 2015, וסביר מאוד להניח שגם אז עדיין לא.

אתה חי באשליות :)

http://www.telecomnews.co.il/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%99%D7%A9-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%99-%D7%9C%D7%A8%D7%A9%D7%AA-LTE-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%91-2013.html

"האם יהיה LTE בישראל ב- 2013?

התשובה לשאלה זו היא די ברורה. לאו מוחלט. הסיבה הבסיסית: אפילו כללי המכרז ל- LTE טרם סוכמו. אחרי שהמכרז יעבור בשלום (מה שלא ברור שאכן יקרה, הסבר בהמשך), ייקח בין שנתיים עד שלוש שנים לגמור לפרוס את הרשת החדשה. דהיינו: רשת מסחרית עובדת ב- LTE בהיקף מלא לא תהיה בישראל לפני 2015. כל מי שטוען אחרת, פשוט לא מכיר את העובדות. "

לא בטוח כמה זה נכון - שתחנות השידור של הרשתות שקיימות היום לכל הפחות מוכנות לדור רביעי ותהליך ההקמה יהיה יחסית קצר.

פורסם

זמן ההקמה הוא בכלל לא ה-issue, תקרא את כל הכתבה ולא רק את ה-4 שורות שבחרתי לצטט.

פורסם

חברים, אנחנו חורגים מהדיון, השאלה היא עדיין על כנה, איזה מכשיר מדובר בדיוק או יותר נכון איזה גירסא מעוניין כל אחד? אני אישית יותר לכיוון של ה 9505 כיוון שזה מכשיר שיש בו דור רביעי ואני מחפש מכשיר לשנתיים הקרובות פלוס מינוס..

פורסם

i9505 מכשיר טוב, ואין ממש סימן לעדיפות מבחינת הבטריה ל-9500 על ה-9505, למרות שתאורטית היה אמור להיות הבדל.

LTE רלוונטי במיוחד אם נוסעים לארה"ב, וקונים שם SIM....

אבל אם זה קורה לך פעם בשנה, לא כזה קריטי, גם דור 3 מספיק מהיר...

פורסם

אפשר לדעת למה יש עדיפות לזמני הסוללה ב i9500 מול i9505 (גם אם רק תיאורטי)? האם זה תקף גם ל i9300 vs i9305?

רכשתי את ה i9305 לפני מספר ימים, גם כי הוא היה זול יותר, וגם כי מגיע עם 2GB RAM במקום 1GB.. אבל לא ראיתי שום אזכור להבדל בזמני הסוללה.

אם הכוונה לעבודה ב LTE מול 3G, אז פשוט מכבים את ה LTE, לא? ממילא אין רשתות תומכות.

עריכה:

טוב, הרגע ראיתי שמדובר בקונפיגורציות חומרה שונות בעליל :facepalm:

פורסם

חחח פתאום אני רואה איזה משהו מול הפרצוף רשום באנגלית, אני קולט שזו חתימה..הרגת אותי.

חברים להחזיר את מפרט המחשב אל מתחת לתמונת הפרופיל.

פורסם
תגיד, -LosNir- , מה חשבת לעצמך עם החתימה הזאת?

זו התגובה הראשונה \ שניה שלי אחרי שינוי העיצוב בפורום, רק עכשיו אני רואה את זה. ב SMF הפונט של החתימה בברירת מחדל היה הרבה יותר קטן.

בכל אופן תודה על ההערה.

פורסם

אני מעוניין לקנות את הגרסא הבין לאומית, מתי צפוי להיות מחיר?

פורסם

האם מדובר בעוד קבוצת רכישה בלתי נגמרת שעד שתגיע לשלב הקניה כולם כבר ירכשו בערוץ אחר ?

צריך להגביל את הארועים האלה לשבוע ימים. מי שאספת בשבוע בפנים אם אין מספיק, סוגרים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים