עבור לתוכן

הצטרפו לקבוצת רכישה לגלקסי4 (כבר בשלב המשא ומתן עם היבואן)

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

התחילה להתארגן קבוצת רכישה לגלקסי 4. פנינו למספר גורמים ואנחנו מחכים להצעות מחיר. כל מי שיש לו עניין, שיצטרף לקבוצה.

כבר מעל ל 700 חברים בקבוצה.

https://www.facebook.com/groups/ChaverimTovim

נערך על-ידי Liran ShapiraCo

פורסם

מה המחיר פשוט אין לי ממש כח לשטויות של פייסבוק?

פורסם

גם אני יודע לכתוב בגופן גדול ומעצבן. מגניב, נכון?

פורסם

מההה?

פורסם
  • מחבר

אנחנו בשלבי משא ומתן, היבואנים מבינים שלא נשלם מעל ל 3000 ליחידה וביקשנו שהאחריות לא תתבטל במקרה של רוט או החלפת רום.

זה ממש על קצה המזלג, יש עוד פרטים רבים ואם אתם רוצים לדעת מה יהיה המחיר הסופי והתנאים הסופיים אז תמשיכו לעקוב אחרי הקבוצה.

כדאי לכם להצטרף בגלל שאני עלול לסגור אותה מתישהו להרשמה.

פורסם

קח בחשבון שברגע שתפרסם כאן בפורום מחיר יתווספו לך הרבה יותר פונים.

אני מעוניין במכשיר, ברגע שתהיו רציניים ניכנס גם לפייסבוק.

פורסם
  • מחבר

תקרא את השיחה עם סמנכ"ל סאני בקישור השני שבהודעה למעלה.

פורסם

אתם דורשים מחיר שהוא ב 100+ שח יותר זול מארה"ב לפני מיסים אמריקאים, כאשר מחשיבים את המיסים הישראליים.

בישראל יש מיסים שערוריתיים של 34.6% ובקרוב 36% לאחר עליית המע"מ. כך שצריך לקחת זאת בחשבון כאשר משווים מחירים.

אבל בהחלט שיהיה בהצלחה.

נערך על-ידי Kalen

פורסם
  • מחבר

על הגלקסי2 שהיה לי שילמתי לסאני 3,000 ש"ח ביום ההשקה, כשבחברות הסלולר הוא עלה בסביבות 5,000 ש"ח.

פורסם

אין שום קשר למחירים של חברות הסלולר.

כל פעם שיוצא איזה סמארטפון חדש מגיע החכמולוג התורן שרוצה "לארגן קבוצת רכישה" מהיבואן. הוא מבלבל את השכל במשך תקופה ארוכה, מנסה לשכנע אנשים להצטרף עוד לפני שהם יודעים מה המחיר/תנאים בכלל (לא ככה מארגנים קניות קבוצתיות, וזה לא שחסרים אתרי מכרזים/קניות קבוצתיות באינטרנט בשביל לראות איך באמת עושים את זה.. חייבים לסגור מחיר מראש בתמורה למינימום משתתפים, ואז אחרי שהמחיר כבר ידוע פונים לציבור).

כל פעם מחדש, בסופו של דבר אחרי הרבה מאוד רעש ובלאגן, כל מה שמקבלים זה את המחיר שבמילא היה אפשר למצוא בכל החנויות הפרטיות, שהוא גם יקר יותר מהמחיר של יבוא אישי עצמאי...

זה היה ככה בעבר ואין לי ספק שזה יהיה ככה גם עכשיו.

מי שמתאים לו כל הבלאגן הזה מוזמן להצטרף.. מי שלא אכפת לו מי הזמין בשבילו את המכשיר מחו"ל לארץ - יכול כבר עכשיו להזמין את המכשיר מחנויות בחו"ל בעצמו, או מחנויות פרטיות בארץ (בהנחה שהוא כבר קיים אצלהן במחיר רגיל ולא במחירי השקה מונפצים).

פורסם
על הגלקסי2 שהיה לי שילמתי לסאני 3,000 ש"ח ביום ההשקה, כשבחברות הסלולר הוא עלה בסביבות 5,000 ש"ח.

מחיר ההכרזה של הגלקסי S3 היה כ 80-100 $ פחות לפני מס ממחיר ההכרזה של ה S4. יחי ההבדל הקטן.

פורסם

אשמח להצטרף ברגע שיהיו פרטים. מציע לסגור עיסקה לפי כמות מכשירים (חסומה מלמטה) חשוב לשמר שנתיים אחריות, כמובן, ולתת אפשרות גם לדגם של 32 ג'יגה שכרגע אף אחד לא מוכר וחבל.

במחיר של 3000 הרבה חברה פה ישמחו לקנות מהיבואן.

פורסם
אשמח להצטרף ברגע שיהיו פרטים. מציע לסגור עיסקה לפי כמות מכשירים (חסומה מלמטה) חשוב לשמר שנתיים אחריות, כמובן, ולתת אפשרות גם לדגם של 32 ג'יגה שכרגע אף אחד לא מוכר וחבל.

במחיר של 3000 הרבה חברה פה ישמחו לקנות מהיבואן.

אתה יכל להסביר לי מה האחריות מכסה? ובמידה והיא שווה משהו (היא לא שווה כלום), למה מסאני? הם ידועים בשירות הגרוע שלהם.

פורסם

אחריות מכסה רק תקלות "מפעל", כלומר כל תקלה שפתאום קרתה למכשיר "מעצמו".

היא לא רלוונטית לתקלות תוכנה, היא לא רלוונטית לשברים, היא לא רלוונטית לתקלות שנבעו משימוש לא נכון (רטיבות, חום, קור, מכות וכו') - בקיצור היא מכסה רק מקרה דימיוני שבו המכשיר על דעת עצמו פתאום מחליט להתפגר.

פורסם

מתי צפי לסגירת ההתארגנות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים