פורסם 2004 בפברואר 921 שנים אבא שלי קיבל ממיקרוסופט את לונגהורן כדי שיוכל לתת להם משוב לגבי מערכת ההפעלהכאשר אני פותר מסמכים או גולש באינטרנט אני רואה עברית אבל כשזה מגיע לכתיבה אני פשוט לא יכולאיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים מחבר העניין הוא שהוא אומר שהשפה כבר נמצאת אצלו ואני באמת יכול לקרוא עברית אבל כשאני לוחץ אלט שיפט הוא לא מעביר לי לעברית
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים אז הנה כבר יש לך משהו אחד להגיד להם...ותנסה להסיר את השפה והתקין אותה מחדש
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים מחבר אוקיי תודה רבה אבל בסוף הסתדרתילאחר בדיקה הסתבר כי לא הוקצאו מקשים לשינויי השפהעכשיו אני עובד עם הלונגהורן והעברית עובדת בסדר גמור
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים אוקיי תודה רבה אבל בסוף הסתדרתילאחר בדיקה הסתבר כי לא הוקצאו מקשים לשינויי השפהעכשיו אני עובד עם הלונגהורן והעברית עובדת בסדר גמוראני עדיין מתקשה לתקן זאת.אולי תגיד בדיוק מה עשית?גם אני עם לנגהורן...
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר נכנסתי להגדרות של השפה ושם הוא מראה שהוא מזהה אצלי שתי מקלדות אחת עברית ואחת אנגליתמה שעשיתי זה בסך הכל הגדרתי לו איזה צירוף מקשים יחליף בין המקלדות וזה הסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.