עבור לתוכן

מחשב ב 2200 שח ללא מסך חשיבות גבוהה לאיכות הרכיבים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בלי להתפשר על איכות

ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב , עבודה משרדית, תכני HD שימוש ביתי סטנדרטי

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן רצוי ,אבל בלי להתפשר על איכות הרכיבים של המחשב (ציוד היקפי לא חייב להיות ברמה גבוהה למעט הרמקולים שיהיו באיכות טובה

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן ורצוי גם מערכת הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. זקוק להמלצה באיזור פתח תקווה שירות טוב ואחריות

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אופק שדרוג עתידי זא שלוש שנים ,אבל לא משהו מטורף

תודה לעוזרים,

ואני יודע שמחשבי מותג לא כל כך פופולרים אבל מה אתם אומרים על המחשב הבא ב 2300 כך קיבלתי הצעת מחיר (כמובן שלוש שנו אחריות של DELL

http://www.imtech.e-shop.co.il/pl_pr...oD270~2~12.htm

חשוב לי לציין שמאוד חשובה לי איכות הרכיבים ומעבד I3,אחרת הייתי הולך לאחת מהחניות הזולות ולוקח מחשב מורכב ב 1300 שח....

תודה רבה מאוד

נערך על-ידי muki

פורסם

לא רואה איך אתה מכניס את כל מה שאתה רוצה ב2200₪. אם תתפשר על מעבד זול יותר, תוכל להגיע. לשימושים שלך G2020 יספיק למדי, ואיתו אתה נכנס בתקציב.

אני לא רואה את הלינק שלך, ככה שאני לא יודע מה קיבלת. הוא כנראה לא כולל ציוד הקפי, ואז זה אפשרי.

פורסם

דרשת מחשב שיחזיק 3 שנים ובגלל זה כללתי כונן 1TB וזיכרון 8GB - לצערי לא נשאר מספיק תקציב למערכת הפעלה

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i3 3220 3.3Ghz HyperThreading 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪521

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪297

מארז:

Infinity mATX Black 90mm+120mm Panasonic + Raidmax fans USB 3.0 X1 + 2.0 X1 (120mm, 3X SATA)

כמות: 1 - מחיר: ₪172

ספק כוח:

FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪136

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪299

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪107

מקלדת:

Gigabyte GK-KM6150 USB Keyboard + Mouse English Hebrew

כמות: 1 - מחיר: ₪62

רמקולים:

MicroLab M-820 2.1 Black 40W RMS

כמות: 1 - מחיר: ₪228

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2195

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2152 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/8vb6dles

פורסם

לא כל כך משתלם לדעתי. המחיר הוא 2500 שבו אתה מקבל לוח פחות מתקדם , כונן 500GB , רק 4GB זיכרון וwindows 8 שקשה לשימוש ולא נוחה (לפחות לטעמי)

אם תוסיף win 7 למחשב שבניתי לך תגיע לאותו מחיר למחשב חזק בלא מעט.

פורסם
  • מחבר

תודה.כתב,

אני רק מתלבט בנוגע למארז ולספק שהצעת,

האם לא כדאי להפחית ל500 גיגה ולשדרג את.הספק ל450

האם.המארז הוא מבית טוב?

פורסם

המחשב הזה יקח במקרה הכי הכי גרוע כ100W. המעבד וכרטיס המסך המשולב לוקחים 55W במקסימום (לפי אינטל עצמה) - שאר הרכיבים לא יקחו יותר מ50W.

אין שום טעם לשדרג ספק במיוחד כשהספק שהבאתי לך איכותי מאוד ומשתלם מאוד

פורסם

כמו שנאמר מעלי, בדל אתה משלם עוד ₪1100 על מותג, מערכת הפעלה ואחריות.

במפרט שהוצע לך אתה מקבל מחשב חזק פי 2, (חוץ מהמעבד) עם לוח אם חדש פי כמה. ד"א, בנוגע ללוח אם, עדיף לך GA-B75M-D3H עם יותר אפשרויות שדרוג ואופציות (HDMI למשל) ואתה יכול לקצץ במקביל בזיכרון. 4GB הם די והותר לשימושים האלה, ואת זה אתה תמיד יכול להוסיף בניגוד ללוח.

את המעבד אתה יכול לקנות בגרסת BOX ולקבל 3 שנים אחריות (שזה חשוב לך) במקום שנה, ואת התוספת שאתה משלם אתה חוסך בקירור שמגיע איתו (ומספיק בהחלט).

נערך על-ידי ZiggyMan

פורסם

בהחלט כדאי להוסיף עוד 50 ש''ח ללוח B75M-D3H.

מעבד TRAY מגיע עם 3 שנים אחריות בול כמו BOX - ההבדל הוא שהBOX מגיע עם קירור של אינטל ושאפשר לממש אחריות ישירות מול אינטל ושירות הSWR שלהם

פורסם
  • מחבר

תודה, די השתכנעתי לקחת את ההמלצה של "כתב" עם השדרוג של ZIGGIMAN גם לוח אם וגם ה-BOX

אבל שימו לב לעוד מפרט שהרכבתי הפעם עם I5 וכמו שציינתי כבר חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה רלוונטי לטווח של עוד כמה שנים עם אותם שימושים כמו שציינתי למעלה

האם ההפרש בעלות משתלם

wyzlf1madinf.jpg

wyzlf1madinf.jpg

כמו כן אשמח לקבל המלצות חמות לחנות באיזור פתח תקווה

נערך על-ידי muki

פורסם

לא ברור בכלל למה אתה זקוק למעבד I3.

לשימושים שלך בתקציב נמוך - או שתיקח G2020 או שתיקח מרובע ליבות תקציבי מבית AMD.

פורסם
  • מחבר

הסיבה למינימוםi3 היא כדי שעוד שנה אני לא אתקע עם עגלה מתה שאני צריך לפרמט פעם בחצי שנה כדי שהוא יסחב ב את הווינדוס...

פורסם

G2020 יחזיק לך מעמד לשימושים האלה לפחות שנתיים. עוד שנתיים תחליף מעבד (אם תראה צורך) ותקבל אחד חזק פי שנים במחיר נמוך פי כמה.

פורסם

כשה-G2020 יגמגם גם ה-I3 יגמגם באותה מידה. כמו שאני תמיד אומר - אם השימושים לא משתנים, גם הביצועים לא ישתנו.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה,

אני לא מסכים עם האמירה אם השימושים לא משתנים, גם הביצועים לא ישתנו

מנסיון עם הזמן המערכת מתנפחת והמחשב נתקע.....ובלי להתקין שטויות כמו סרגלי כלים ושות'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים