עבור לתוכן

ב2000 ש"ח - מה האופציות העומדות בפני?

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לפני רכישת סמרטפון ראשון והשקעת סכום כסף לא מבוטל (כ 2K ש"ח) הייתי רוצה להתייעץ על מנת לא לצאת מאוכזב .

הידע שלי בתחום לא רחב מספיק על מנת שאוכל להחליט בעצמי ועל כן , אשמח להתייעץ עמכם.

אני רוצה מכשיר שבנוי טוב ולא יישבר מכל לחיצה או טיפה אבק .

יש ילדים קטנים בבית ולכן חשוב שהמכשיר יהיה מספיק עמיד ולא ישווק חיים אפילו אם חס וחלילה יפול.

כמובן שארכוש מגן בנפרד.

מבחינת חומרה ופיצ'רים- אני רוצה מכשיר שיריץ אינטרנט ללא תקיעות, עם מעבד חזק ומסך חד

מכשיר שיהיה רלוונטי לכמה שנים כי כמו שאני מכיר את עצמי, לא אחליף מכשיר בקרוב .

נושא המסך הוא קריטי , אני מתכנן להשתמש באופציית הניווט ועל כן חשוב שאוכל לראות את המפה גם בשמש .

יש לי מטען ברכב כך שנושא אורך חיי סוללה לא כ"כ מפריע . לא אשתמש בGPS כל הזמן .

חשוב לי שתהיה מצלמה סבירה+,

נושא הסוללה בנקסוס לא משפיע כי הבנתי שניתן לפרק את הסוללה לכשאצטרך להחליף לחדשה

וגם לא חסר מדריכים שמסבירים כיצד מחליפים מבלי לגרום נזק למכשיר .

הזכרון הפנימי עלול להוות בעיה, יש רק 16 ג'יגה שנכון לעכשיו זה ממש טוב אבל הייתי רוצה שתהיה אפשרות

הרחבת זכרון , זה לא רק ש"עם הזכרון בא התיאבון", אלא שגם התוכנות הולכות וגדלות.

אני מחפש מכשיר שיתמוך בכל התדרים שיש כיום

אני לקוח של אורנג' אך יכל להיות שאעבור לאחד המתחרים החדשים שלה ואני לא רוצה להיות מוגבל מבחינה טכנולוגית.

לאחר חיפוש קצר הבנתי שיש מכשירים סיניים שלא נופלים משאר החברות מבחינה טכנולוגית אך מפאת תדמית , מתומחרים בפחות

אותי לא מעניינת תדמית או עיצוב אלא רק המכשיר עצמו .

תודה מראש לכל המלצה

פורסם

האופציה הכי בטוח היא כנראה הS3 ... המכשיר עדיין עוצמתי ככה שהוא יחזיק עוד כמה דורות , יש לו מצלמה טובה ,המסך לא הכי טוב באור שמש ישיר אבל אני לא חושב שהיה בעיה בשימוש בתוך האוטו, הסוללה נתנת להחלפה בקלות ויש תמיכה בMicroSD ..

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה

בעצם אני די מתלבט בין הגלקסי לנקסוס

במידה ואצרף להתלבטות מכשיר נוסף שהוא HTC X PLIS , איזה מבין השלושה הוא הטוב ביותר לדעתכם ?

נערך על-ידי Vman83

פורסם

Davkl95, לא בטוח שהגלקסי יחזיק עוד כמה דורות, החומרה שלו לא כזאת חזקה לעומת הנקסוס ויכל להיות שבאנדרואיד 5 זה יהיה מורגש.

ונכון שברמת העיקרון יש לא הרבה יתרונות על הנקסוס כגון כרטיס הרחבה, ונכון שהחומרה שלו בסדר גמור אבל עוצמתית לכמה דורות לא נראה לי..

נערך על-ידי natan805

פורסם
  • מחבר

האם הXiaomi Mi-2S מתחרה ראוי לנקסוס ולגלקסי S3 ?

המתחרה מסין הוא הזול בין השלושה , השאלה אם הוא מספיק טוב מבחינת החבילה שהוא מציע :?

פורסם
Davkl95, לא בטוח שהגלקסי יחזיק עוד כמה דורות, החומרה שלו לא כזאת חזקה לעומת הנקסוס ויכל להיות שבאנדרואיד 5 זה יהיה מורגש.

ונכון שברמת העיקרון יש לא הרבה יתרונות על הנקסוס כגון כרטיס הרחבה, ונכון שהחומרה שלו בסדר גמור אבל עוצמתית לכמה דורות לא נראה לי..

לא הכל קשור לRaw Performance , כן יש הרבה שבבים שעבר זמנם, כל המעבדים החד ליבתיים, וגם Tegra 2 שפשוט היתה כשלון גמור מהרגע הראשון, אבל הExynos 4412 הוא עדיין שבב לא חלש ,יש לו אחלה ביצועים, ביצועי GPU לא רעים , כן נכון בהשוואה למעבדי הSnapdragon 600 הוא חלש , אבל אני דיי בטוח שאם תפעיל תוכנה או משחק בשני המכשירים לא תרגיש הבדל ..

יש לו הרבה יתרונות ,והמחיר כל כך נמוך ביחס לS4 שלדעתי זה מכשיר אפשר לקנות בשקט , מה שגם שהוא בדרך לקבל JB4.2.2 עד כמה שאני יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים