עבור לתוכן

מפרט למשרדי 1-1.3k ושאלה

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחפש מפרט למשרדי בתקציב של 1000 - 1300 ש"ח. ללא ציוד היקפי.

ושאלה במקביל - יש לי מספר מחשבים ישנים. האם אפשר לנצל את המארז שלהם? פשוט אני רואה שמארז מהווה חלק עיקרי בתקציב בטווח המחירים הנ"ל.

תודה

זיו

פורסם

באיזור התקציב הזה הייתי בודק מערכת מוכנה מאייבורי מבוססת G2020, יחד עם שידרוג הזכרון ל-4 ג'יגה

כל עסק יעמוד על כ-1200 שקלים בערך שזה המינימום בלי לסכן את המערכת עם ספק ג'נרי.

או שבמידה ובאמת תנצל מארז ישן שיש ברשותך על מנת לחסוך כ-150 שקלים לפחות בעבור מארז פשוט:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪249

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪297

ספק כוח:

FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪137

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪147

קשיח למחשב שולחני:

Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2

כמות: 1 - מחיר: ₪250

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪107

סה"כ: ₪1230

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1206 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/h4a7y3nk

נערך על-ידי Roy.T

פורסם

תאמין לי הייתי חוסך את ה-107 ש"ח של הצורב..מי משתמש בזה היום כבר חוץ מלהתקין מערכת הפעלה(אולי לשימוש משרדי זה יועיל).

הייתי לצורך העניין לוקח זמנית כונן ממחשב אחר;)

אני לא זוכר מתי צרבתי פעם אחרונה משהו, היום הכל על דיסק און קי או הרדיסק נייד לנפחים גדולים.

פורסם
  • מחבר

צודק אני אכן חוסך את הצורב (משתמש בצורב ממחשב ישן). כמו כן אני אנציל מארז ישן ואיכותי שיש לי.

מה שכן אני מעדיף לבצע את הקניה ב- KSP כי יש לי קרוב לבית. הלוח אם של Gigabyte GA-B75M-D2V לא מוצע ב- KSP. האם יש לוח חלופי באיכות זהה שמוצע באתר שלהם?

תודה

פורסם

אוסיף ואומר ש-TMS ממש מומלצים, מה אכפת לך להזמין משם מחשב שיותר חזק ובכמה מאות פחות.

אתה לא באמת רוצה להגיע למימוש אחריות ב-KSP תאמין לי, תמיד הם מחפשים להאשים אותך כדי להתנער מאחריות.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני מנציל מארז קיים ולכן צריך להגיע פיסית לחנות ל-TMS יש סניף רק בנתניה ואני לא יכול להגיע לשם. יש חנות מחשבים אחרת באזור צפון תל אביב \ רעננה \ ראשלצ ?

פורסם

תשאל את קיריל אם ניתן להביא את המארז לראשלצ (חנות וולקום) ומשם הם ישלחו אותו אליהם. כך עשיתי עם כונן קשיח שהייתי צריך להביא להם.

פורסם

אולי אתה יכול לשלוח להם את המארז שלך בדואר (רק תדאג לשלוח אותו כראוי, שלא ישבר..) והם כבר ירכיבו הכל.

תברר איתם.

פורסם

אני בטוח שאם תדבר עם קיריל הוא גם יארגן לך שליח, מקסימום תשלם 45 ש"ח משלוח כיוון אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים