עבור לתוכן

רום של אורנג' בגלקסי אס4

Featured Replies

פורסם

שלום, רכשתי שבוע שעבר את ה-galaxy s4 מאורנג' והמכשיר הגיע עם רום של אורנג' צרוב בו, כשניסתי להוריד אפליקציות מסוימות (גוגל פליי הכל רשמי פורמלי ולגלי כמובן) מופיעה לי הודעה שהאפליקציה לא תומכת במכשיר ואני אצוטט "orange I9500 galaxy s4" התשובה בגוף ההודעה, אורנג'!!!! מה אפשר לעשות עם העניין? האם ניתן לשחזר הגדרות יצרן נקיות ללא הרום של אורנג' באופן עצמאי או שעלי לעשות זאת באמצאות מעבדה? תודה לעונים..:s05:

פורסם

אחריות יש? אם כן- לך למעבדה: הם ישימו לך את אותו הרום, ועדיין לא תוכל להתקין את אותה האפליקציה.

אם לא- יש מלא מדריכים באינטרנט על איך לצרוב גרסת בסיס לs4. אבל תדע שזה יהיה על אחריותך.

פורסם

לדעתי האפליקציה לא תומכת בi9500 והאורנג' הוסף בגלל שאתה משתמש שלהם.

גם המכשיר שלי, i9250, שלא נקנה מאורנג' בכלל (אבל אני משתמש בSIM שלהם) מזוהה בחנות כorange i9250 Galaxy Nexus.

פורסם

אתה לא חייב רום מקוסטם. יש את http://www.sammobile.com

ששם נמצא כל הארכיון של הרומים המקוריים שאי פעם יצאו לסמסונג. מדריכים על איך לצרוב רום מחדש תוכל למצוא בכל מקום ברכבי הרשת.

פורסם
  • מחבר

שלחתי את זה למעבדה של אורנג' ביקשתי שיצרבו לי את הרום המקורי של סמסונג ללא שום זכר לאורנג'!!

מקווה שזה יפתור לי את הבעיה..

תומר אני לא חושב שהבעיה של הסים זה קצת הזוי, מה בגלל שאני באורנג' אז אני לא יכול להוריד מחשקים כגון real racing 3 NBA JAM....זה שטויות! בטוח שזה הרום, אני לא מאמין שזה בגלל הסים. (מקווה בכל אופן.. :s07: )

פורסם

אין קשר לא לרום ולא לסים.

הורדת את המשחקים מה-play?

אגב, אורנג' לא ישימו לך רום נקי...

פורסם

יותר הגיוני שעדיין לא הוציאו תמיכה ב-S4.

פורסם

למה נראה לך שצריך תמיכה מיוחדת? אתה מכיר תוכנות במחשב שצריכים תמיכה מיוחדת לכל חומרה חדשה?

פורסם

Excellent work!

You did everything we said, just the opposite.

Bravo.

בינתיים כשהמכשיר ב"תיקון" תקרא קצת ברשת על איך לצרוב רום סטוק, תראה סרטונים וכו'... כי כשהמכשיר יגיע הוא יהיה אותו דרק של אורנג'. מה שאומר שתצטרך להפסיק לממן להם טיסות לאיים הקריבים, בכך שתפסיק לשלם להם ביטוח שקר כלשהו. הא... וזה בדיוק 5 דקות על השעון לאפס את המכשיר לרום סטוק עם הגדרות יצרן (בדיוק בבוקר לחבר שלי נדפק הגלקסי 2 שלו- 5:26 דקות בדיוק לצרוב ולאפס מכשיר לרום סטוק הכי עדכני).

פורסם
  • מחבר

כן גיל נסיתי להוריד דרך ה-PLAY אך שם אני לא מוצא את למשל לדוגמא את המשחק REAL RACING3 אז נסיתי דרכים עקיפיות דרך קישור למשחק ושם הוא מראה לי שהמשחק לא תומך ב-orange I9500 galaxy s4" כמו כן בנוסף גם אפליקציות אחרות.. וזה לא יכול כי כבר ראיתי את המשחק במכשיר S4 אחר (לא של אורנג')

ובקשתי מאורנג' חד וחלק שיתקינו לי רום מקורי של סמסונג ללא שום רום של אורנג' אחרת אני מחזיר להם את המכשיר ואמרו לי שיעשו זאת..מקווה בשבילם!

רומן את המכשיר קניתי קצת יותר בזול ממהם מוכרים..3400 שקל שזה 300 שקלים פחות מהמחיר שלהם ו200 שקלים מהמחיר של היבואן..אז אני לא חושב שזה יספיק להם לאיזה קרוז לקריבים בקושי כרטיס טיסה לאילת הם יכולים לממן ע"י כך..

זה שאפשר לעשות זאת בבית את הצריבה הכל טוב ויפה אבל למה עליי לבזבז זמן וטירחה על משהו שהייתי אמור לקבל מתחתחילה..אורנג' פישלו אז שהם ידאגו לזה!

בכל אופן במידה ואורנ'ג מפשלים אני מבטל את העסקה! מקסימום אני יקנה אותו בחנויות הפרטיות..

פורסם

זה שכתוב Orange ב Google Play בשם של המכשיר זה בגלל שאתה משתמש בSIM של Oragne, זה פשוט רושם את השם של חברת הסלולר , שלי מזוהה כPelephone Motorola MB865 והוא לא נקנה קרוב אפילו לפלאפון , בכל מקרה בעיה מעניינת , ואני בטוח שהחלפה לROM אחר תפתור את זה (היה לי באג כזה פעם באחת הפעמים שהתקנתי ROM אבל התקנה מחדש פתרה את זה)

פורסם

כנראה עדיין לא אפשרו בplay את האפליקציות האלה לs4 לכן גם החלפת רום לא תעזור.

אתה יכול להשתמש בתוכנות שמזייפות את סוג המכשיר שלך וכך תוכל לבחור שהוא יציג לplay סמסונג s3 וככה תוכל להוריד את כל האפליקציות שהותאמו או אושרו למכשיר זה.

לוקח קצת זמן עד שהמפתחים מאפשרים את האפליקציות שלהם למכשירים שונים.

פורסם
  • מחבר

עכשיו התקשר אליי טכנאי מאורנג' ואמר לי שהם לא צורבים רום של סמסונג אלא של אורנג' בלבד!!! :pissed: :pissed: :pissed:

הוא אמר לי שאני צריך לגשת לסאני היבואן של סמסונג ושהם יצרבו לי. איזה עצבים!!!! אני כבר יעשה זאת בעצמי כבר..למרות שבחיים לא עשיתי זה וזה המכשיר האנדרוייד הראשון שלי (אחרי שנים עם אייפון) :/

פורסם

1. הם באמת לא צורבים רומים לא שלהם... פשוט אין להם אותם על המחשבים (אין סיבה)

2.זה ממש פשוט לשים רום סטוק

3.האפליקציות הספיציפיות האלה עדיין לא מאופשרות לS4 חכה לעדכון הבא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים